Здравейте!
От доста време не пиша в този форум и се надявам да не приемете като спам факта, че споделям с вас за излизането на моя първи роман.
Той е топъл и човешки, нещо, което не е особено на мода в наши дни, затова излезе с помощта на спонсор.
Аз самата имах доста резерви по отношение на това как ще се приеме, но вече получавайки отзиви, започвам да мисля, че точно защото е различен, запълва ниша, затова и реших да ви разкажа за него.
В него основният конфликт е между няколко добре възпитани млади хора и българската действителност. Главните герои са китаист, студентка по психология, млад и богат бизнесмен, който обаче обожава да чете книги, неговата съпруга, със силиконови устни и гърди, учителка в детска градина и един китаец, който е живял дълги години в Германия и който с удоволствие учи български.
За разлика от повечето книги, концентрирани върху българската действителност, и въпреки, че обръща внимание на немалко от проблемите в нея, той е позитивен и носи посланието, че надежда винаги има.
В няколко глави се говори за Китай, част от действието се развива там. В една се разказва повече за ЦИЕК.
Тези от вас, които ме помнят, знаят, че имам по-особен начин на мислене, затова в никакъв случай не мога да обещая, че ще ви хареса. Той е възпитан, в него не се говори за секс или насилие.
Ако се чувствате заинтригувани, повече информация и откъси, можете да намерите в блога ми http://nedelinageorgieva.blogspot.com/
Също така, отново заради по-особения ми начин на мислене, в никакъв случай не препоръчвам да го купувате, преди да сте погледнали първите 64 страници, които се разпространяват в интернет (тях можете да видите тук: http://fakel.bg//documents/HORA_3904.pdf )
Ако след като ги видите, ви допадат и стил и начин на мислене, тогава купувайте. Поздрави!
"Хора. Приказка за наскоро пораснали деца"
"Хора. Приказка за наскоро пораснали деца"
The Forbidden Lady from the Forbidden floor 
Re: "Хора. Приказка за наскоро пораснали деца"
Има ли издателство? Бих я погледнала с удоволствие 
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
"Изток - Запад". Благодаря ти!
Надявам се да ти хареса!
Поздрави! 
The Forbidden Lady from the Forbidden floor 
Оооо, аз съм в много любовни отношения с Изток Запад. Ще я погледна.
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens