Да, всеки оспорва нещо, което никой не е казвалFloWersOfEviL написа:В таа тяма.. никой не разбира какво пишат всички останали. Честно.
Яко, и аз ще се включа - Тупак е жив колкото и да твърдите обратното!
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
Да, всеки оспорва нещо, което никой не е казвалFloWersOfEviL написа:В таа тяма.. никой не разбира какво пишат всички останали. Честно.
Ако си прочела мнението ми ще разбереш. Не "ходиш по" ресторанти. Минаваш всеки ден покрай стотици, някои са прекрасни, но ти знаеш, че вкъщи имаш хубава храна и бол причини да ядеш точно нея. В един момент те лъхва така вкусно отнякъде, че колкото и да го мислиш и премисляш, просто трябва да отидеш там, откъдето ухае. ЕДИН ресторант. Не който и да е. И не просто за да ядеш нещо. Както казах два пъти вече, то не пита. Абе, само аз ли чета думата "любов"? Някакъв филтър ли имате за нея?dismisstorka написа:Е хубаво, ама като не върви, не може ли просто да си се разделим по живо-по здраво и тогава да тръгнем по ресторанти? Или какво, за да не сме капо, не пускаме клона, докато не сме се хванали за новия?![]()
И мен ме побърква и цял живот се боря с нея ожесточено! Не е истина колко пъти чувам: "Аз не го обичам, ама не искам да съм сама." егаси майтапа...dismisstorka написа:Тая паралелност, водеща до константна обвързаност мен ме дразни у болшинството от хората, не си представят да са сами и това води след себе си ситуациите, които обсъждаме.
Monita написа:Ако връзката е връзка, не се изчерпва. Просто човек трябва да знае какво иска като гради отношенията си с някого. И да не бъде п...а. Последното е основното всъщност.
Чакай сега. Ако правилно разбирам, твърдиш, че всяка връзка е вечна. Не. Не е.Monita написа:Аз продължавам да не разбирам как отношенията между двама души, които:
- се обичат
- знаят какво искат и при началото на връзката си също са били наясно
- не се държат като идиоти
могат да не вървят. Как става тоя номер? Някой да ми обясни, защото явно живея в паралелна вселена (слава богу).

Не. Има си правила, под които си се подписал при регистрация и те, драги, следва да се спазват.assault написа:Когато споделяш нещо дали тук, дали в реалността, ти поемаш отговорност да чуваш всякакви коментари за изреченото.
Иване, иване.... що се опитваш да си оправяш връзката, след като вече си опитал от новото меню и ти е харесало? Що трябва да се връщаш да поправяш нещо, което според твоята дефиниция вече е безвъзвратно сучпено, щом ти е харесало друго блюдо? Нали във връзката не трябва да забравяш себе си? Айде верно да четем не само своите мненията, но и тези на другите, макар и да имаме когнитивен дисонансJamesmagno написа:Ако си прочела мнението ми ще разбереш. Не "ходиш по" ресторанти. Минаваш всеки ден покрай стотици, някои са прекрасни, но ти знаеш, че вкъщи имаш хубава храна и бол причини да ядеш точно нея. В един момент те лъхва така вкусно отнякъде, че колкото и да го мислиш и премисляш, просто трябва да отидеш там, откъдето ухае. ЕДИН ресторант. Не който и да е. И не просто за да ядеш нещо. Както казах два пъти вече, то не пита. Абе, само аз ли чета думата "любов"? Някакъв филтър ли имате за нея?dismisstorka написа:Е хубаво, ама като не върви, не може ли просто да си се разделим по живо-по здраво и тогава да тръгнем по ресторанти? Или какво, за да не сме капо, не пускаме клона, докато не сме се хванали за новия?![]()
Или зрелите хора не я изпитват? Значи всички автори на любовна лирика са под 20-годишни. Ми не.
Не. Твърдя, че когато един човек знае какво иска и го намери, логично друго не му е нужно. Не всяка връзка е "вечна"Jamesmagno написа: Чакай сега. Ако правилно разбирам, твърдиш, че всяка връзка е вечна. Не. Не е.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Въпросът наистина е да не си п***а.
И ето, пак твърдиш, че всяка връзка е вечна! Случват се грешки, несъответствия и т.н. Хората се разделят. Тезата ти противоречи на реалността, макар че в много отношения съм съгласен...Monita написа:Няма как да съм в сериозна връзка с някой, с който не искам да бъда по принцип, с който не искам да си представям живота си.
Не съм опитал, бе, Ефо. Ако си се влюбвал, ще разбереш какво имам предвид. Трябва да спрем с метафорите, 'щото явно объркват всички.Плазмодий написа:Иване, иване.... що се опитваш да си оправяш връзката, след като вече си опитал от новото меню и ти е харесало?
НИЩО не е безвъзвратно счупено.Плазмодий написа:Що трябва да се връщаш да поправяш нещо, което според твоята дефиниция вече е безвъзвратно сучпено, щом ти е харесало друго блюдо?
Напротив. Като си счупиш скъпата порцеланова ваза как точно ще я оправиш?Jamesmagno написа:НИЩО не е безвъзвратно счупено.Плазмодий написа:Що трябва да се връщаш да поправяш нещо, което според твоята дефиниция вече е безвъзвратно сучпено, щом ти е харесало друго блюдо?
Ех, знаех си, че ще се хванете за това. Мислех да уточня, но си викам, не, няма да издребнеят толкова.Libra написа:Напротив. Като си счупиш скъпата порцеланова ваза как точно ще я оправиш?Jamesmagno написа:НИЩО не е безвъзвратно счупено.Плазмодий написа:Що трябва да се връщаш да поправяш нещо, което според твоята дефиниция вече е безвъзвратно сучпено, щом ти е харесало друго блюдо?
Jamesmagno написа:Трябва да спрем с метафорите, 'щото явно объркват всички.