Колко такива познавам... Чак ми става жал...Ако не си убеден, че човекът, с когото си, е най-правилният, защо изобщо си с него? Да минава времето и да не ти е скучно и да си залъгваш егото, че не си сам и че си желан ли?
И сериозно, нали не се залъгваме, че тия връзки са единици? Аз го приемам като масово явление това... минимум 60%, ако се наложи да ги смятам ще откарам повече.
Някой по-горе беше казал, че нищо не може да спре човекът да си иде, ако намери нещо по-добро. Но ако остане това не значи, че няма по-добро НАЛИ? Значи, че не го е намерил
По принцип един стабилен процент от хора имат нужда да са обвързани по някаква си тяхна вътрешна причина, която няма нищо общо с любовта. Един вид обичат да са обичани. Аз съм на мнение, че ако двама души са създадени 1 за друг, никога няма да се разделят - любовта остава над всичко друго. Но ако се разделят, значи не е било правилното нещо. Ест съвсем друга тема е да говорим, защо човек би почнал дадена връзка и защо би останал в нея, не е тук темата и мястото.
А колкото до годините - някои хора и на 40-50 имат мисленето на 14-15, за тях 24 е само сериал.
damn right! заслужи едно съешаване за Коледа ти...няма по-яки постове от Христовите