Театър
Модератори: Boromir, Търговецът на кристал
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Специалност: Стопанско управление с френски език
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
- Libra
- Гутенберг
- Специалност: Българска филология
- Курс: първи
Re: Театър
Аз така между другото да ви препоръчам Страхотните момчета - звиздътъ на Младежкия театър
Готина постановка с песни, танци, смях, настроение, атмосфера и голяма продължителност (което бих отбелязала като единствен недостатък). Но е готино и забавно с вплетени мотиви за любовта, приятелството, доверието и други общочовешки теми. 
Не съм това, което съм, но и другите не са това, което са.
-
Ер Малка
- Вазов
- Специалност: Връзки с обществеността
- Курс: втори
Аз да се разпиша с един положителен и с един отрицателен отзив.
Отрицателният е за "Късмет по дяволите" в Театър 199, защото постановката ми беше скучна на моменти. Иначе не беше лоша, но определено не е нещо, което бих препоръчала.
Положителният е за "Истерия" в Сатиричния театър. Много се забавлявах, въпреки че бях избрала ужасни места.
Отрицателният е за "Късмет по дяволите" в Театър 199, защото постановката ми беше скучна на моменти. Иначе не беше лоша, но определено не е нещо, което бих препоръчала.
Положителният е за "Истерия" в Сатиричния театър. Много се забавлявах, въпреки че бях избрала ужасни места.
"Quiero hacer contigo lo que la primavera hace con los cerezos."
- Mondscreen
- Паисий
Някой може ли да сподели мнение за "Полет над кукувиче гнездо"?
И щом на устните ми затрепери, от поколения скандиран вик,
в живота си аз пак откривам смисъл, щастлив съм само в този кратък миг!
И все напред ще продължавам, щом имам хилядите си мечти
и нося най-голямото богатство, сърцето синьо в моите гърди!
в живота си аз пак откривам смисъл, щастлив съм само в този кратък миг!
И все напред ще продължавам, щом имам хилядите си мечти
и нося най-голямото богатство, сърцето синьо в моите гърди!
-
Ер Малка
- Вазов
http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtop ... 61#p972461Mondscreen написа:Някой може ли да сподели мнение за "Полет над кукувиче гнездо"?
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Сега се връщам от "Хъшове".
Значи.. няколко неща.
Първо. Трябва да направят специални постановки за задължените от учителите да ходят на театър да се просвещават малки сладки мушмурочета, които не само че шумят, врякат и крещят (дотолкова, че първите 5 минути не чух пукнат актьор какво казва), не само че ръкопляскат през 2 минути и подсвиркват, ами намират за нужно и да правят светлинно шоу с телефони и фенерчета. А.. и да се смеят, докато на сцената се умираше.. Вай.
Така, след като си излях мъката, да премина към постановката.
Та.. второ. Беше страхотно! Актьорската игра няма да я коментирам - струва ми се, че е ясно, че се е играло добре, след като не се коментират актьорите. Познах поне четирима от тях, като на двама им знаех името даже, много гот!
Трето. НАЙ-голямо впечатление ми направи сцената. И то не толкова декорите, колкото.. как актьорите я владяха. И то не само сцената, ами... залата. Наясно съм, че специално сцената на Народния е доста подвижна, но за първи път го видях на живо. То не беше събиране и разделяне на предната част, то не беше приближаване и отдалечаване на задната.. едно връз друго, едно под друго.. То не бяха некви стъпаловидни постройки. Аве.. направо беше като жива тази сцена.
Четвърто, имаше много модернистични идеи в постановката - например надписи от типа "F*ck the sultan" или "Само Левски", но любимото ми ще си остане не-много-тънкият-привкус на танца на Гегнам стайл
. Саундтакът на Амели Пулен малко не ми се върза с постановката, въпреки, че много ме зарадва, когато го чух.
И такам, яка е! Препоръчвам и дано да не уцелите постановка с ученичета.
Значи.. няколко неща.
Първо. Трябва да направят специални постановки за задължените от учителите да ходят на театър да се просвещават малки сладки мушмурочета, които не само че шумят, врякат и крещят (дотолкова, че първите 5 минути не чух пукнат актьор какво казва), не само че ръкопляскат през 2 минути и подсвиркват, ами намират за нужно и да правят светлинно шоу с телефони и фенерчета. А.. и да се смеят, докато на сцената се умираше.. Вай.
Така, след като си излях мъката, да премина към постановката.
Та.. второ. Беше страхотно! Актьорската игра няма да я коментирам - струва ми се, че е ясно, че се е играло добре, след като не се коментират актьорите. Познах поне четирима от тях, като на двама им знаех името даже, много гот!
Трето. НАЙ-голямо впечатление ми направи сцената. И то не толкова декорите, колкото.. как актьорите я владяха. И то не само сцената, ами... залата. Наясно съм, че специално сцената на Народния е доста подвижна, но за първи път го видях на живо. То не беше събиране и разделяне на предната част, то не беше приближаване и отдалечаване на задната.. едно връз друго, едно под друго.. То не бяха некви стъпаловидни постройки. Аве.. направо беше като жива тази сцена.
Четвърто, имаше много модернистични идеи в постановката - например надписи от типа "F*ck the sultan" или "Само Левски", но любимото ми ще си остане не-много-тънкият-привкус на танца на Гегнам стайл
И такам, яка е! Препоръчвам и дано да не уцелите постановка с ученичета.
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
-
Ер Малка
- Вазов
Като изключим публиката, състояща се предимно от изтървани деца, мъже, които си мислят, че са отишли на футболен мач и жени, които просто не могат да млъкнат за цяла една минута, съм много доволна от тази вечер. =]] И аз за "Хъшове" говоря. =]
-
Ер Малка
- Вазов
Ха! Веднъж да изпреваря Дид с отчета
Duende! Прекрасно. Мисля отново да го гледам. Много ми хареса, а Татяна Лолова е толкова талантива, чаровна и готина, с такова присъствие на сцената, че просто е трудно да не останеш очарован от представлението...
Duende! Прекрасно. Мисля отново да го гледам. Много ми хареса, а Татяна Лолова е толкова талантива, чаровна и готина, с такова присъствие на сцената, че просто е трудно да не останеш очарован от представлението...
- Libra
- Гутенберг
- Специалност: Българска филология
- Курс: първи
И аз съм гледала Дуенде, хареса ми! Много лека и забавна постановка 
Не съм това, което съм, но и другите не са това, което са.
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Факт, Татяна Лолова е наистина прекрасна. Истинска актриса! Много съм впечатлена.
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Казах ви. Добавям само, че я Обичам. С много голямо, направо грамадно "О"!
А тая постановка е толкова прекрасна и мила, и лична, че само като си помисля за нея, и душичката ми грейва.
А тая постановка е толкова прекрасна и мила, и лична, че само като си помисля за нея, и душичката ми грейва.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Оххх.. не ми излиза от главата, хайде поздравче:
То имало и филм.. от клипчето се усъмних
Веднага ще го оправим ^^
То имало и филм.. от клипчето се усъмних
-
Ер Малка
- Вазов
А, не ли, бе :Д
С Деница цял ден си я пееем xD
С Деница цял ден си я пееем xD
-
Ер Малка
- Вазов
Днес (вече вчера) за първи път огрях театър "Възраждане".
Гледах "Отблизо" и много ми хареса. И самата постановка, и актьорската игра, и всичко.
(Дори мобилни телефони почти не звъняха).
Доволно Ер съм аз.
Гледах "Отблизо" и много ми хареса. И самата постановка, и актьорската игра, и всичко.
(Дори мобилни телефони почти не звъняха).
Доволно Ер съм аз.
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка: