А в Reading Comprehension нямаше много двусмислици, поне на мен отговорите ми пасваха с текста, да видим дали няма да излезе някоя двусмислица в резултатите
Изпита по английски
Модератор: Boromir
- mecho
- Постоянно присъствие
- Специалност: Скандинавистика
- Курс: трети
- Обратна връзка:
ЕДИН изпит не може да оцени реално знанията, по простата причина, че е един, а знанията са много. И аз на 17-ти се ядосвах, че няма да получа реална оценка, защото едва ли някой ще ми разчете диктовката и есето, но за това съм си виновен само аз.
А в Reading Comprehension нямаше много двусмислици, поне на мен отговорите ми пасваха с текста, да видим дали няма да излезе някоя двусмислица в резултатите
http://jorik.blog.bg/
...............................
...............................
- Ice_Spirit
- Легендарен флуудър
- love_delight
- От дъжд на вятър
- Специалност: Социални дейности
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Били сме в една и съща зала явноblessing написа:А нашия каза: "Какво шепнете? Изпита не е почнал. Чакайте да почнем и тогава ще сиии... Те нарочно бавят началото всяка година. Та да ви се вдигне кръвното и не виждате и чувате като хората и да се провалите... А и да шпионират кой с кого се познава и после да ви разместят. Щото така става по-трудно - първо трябва да се запознаете и после да питате. "
Сладур:)
наистина голям сладур беше!
Откакто се захванах да кандидатствам с англ се питам защо е тоя timing?!
На есето толкова се бях здухала че не можех да си улуча реда от треперене и изтощение
Поне можеха да го сложат него първо да минава-докато си още свеж...
Те тия нормални ли са?! Или не могат да отсеят кандидатите и за това дай да ги психираме с време. Знам че и там на SAT и тн дават време, ама поне за проверката на диктовката може да не се скрънзавят
Всеки път като чуех госпожа- квесторката да казва "Преустановете работа!" и просто...
Още ме яд и то много
На есето толкова се бях здухала че не можех да си улуча реда от треперене и изтощение
Те тия нормални ли са?! Или не могат да отсеят кандидатите и за това дай да ги психираме с време. Знам че и там на SAT и тн дават време, ама поне за проверката на диктовката може да не се скрънзавят
Всеки път като чуех госпожа- квесторката да казва "Преустановете работа!" и просто...
Още ме яд и то много
Спрях да се моля на Бог, когато осъзнах че се моля на себе си.
Да, тва "преустановете работата" наистина е много гадно. И то не за друго, ами защото в нашта стая тази по английски, която беше на повечето компоненти не ни казваше остават примерно 2 минути, а направо СТОП. Въобще тва време беше много гадно.
And now, let us step into the night
and persue that flighty temptress, adventure.
and persue that flighty temptress, adventure.
- Ice_Spirit
- Легендарен флуудър
-
luckyluchano
- В началото бе словото
Здравейте!Реших и аз да се включа с едно мнение по тази тема по простата причина че и аз кандидатствам с английски:))На мен честно казано изпита ми се стори труден макар че цяла година се готвя за него-незнам може би защото се притесних обаче квесторката ни беше отвратителна и всяваше шаш и паника у всички в залата-това беше наистина най-отвратителния изпит на който съм присъствала тази година а те наистина не са малко.Някъде могат ли да се намерят материалите от изпита-много нелоги1но е само за този изпит да ги укриват за всички други ги изнасят
.А някой помни ли отговори нещо такова
))може би малко късно се намесвам ама мноого ще се радвам ако някой ми отговори
)Благодаря!!!:)))
- Darksorrow
- Паисий
- Обратна връзка:
DS написа:темата се върти в кръг вече. знам, че е безумно да се четат дваесе (Илияне, къде си?) и кусур страници, ама новорегнатите и дълбоко притеснени/възмутени или квито сте там, имайте уважение и към нас
Извинявай, че те отегчавам с моите възмущения и притеснения
Спрях да се моля на Бог, когато осъзнах че се моля на себе си.
- Darksorrow
- Паисий
- Обратна връзка: