Kristo написа:Явно ще имаш още 1 седмица в темата, затова да продължим...
Разкажи за специалността си, какво те кефи в нея и прочее... Кратък текст, приблизително.. Може би най- ми харесва това, че предлага много възможности за реализация. И във всяка една от тях бих се чувствала добре. Харесват ми и предметите, които учим, за сега. Е, по социология всеки път ни убеждават как жените сме недоразвити мъже; адски изчадия, които с клещите си (ръцете си) стискаме здраво мъжете и те не могат да се оттърват от нас и т.н, но поне е забавно.
А също и за гаджето си, как се почнахте, какво стана между вас, как се развиват нещата, накъде отива връзката...С него се познаваме от 8 клас, но се взехме в края на 9, когато се преместихме в нов апартамент, близо до къщата, в която живее. Той започна да ме изпраща, после започнахме да излизаме по предизборните концерти, докато той не ми каза, че ме харесва, аз му казах, че и аз го харесвам и така. В началото си беше детска работа, този разговор беше по скайп
На къде отиваме? Нямам представа. Сега си мечтаем да заживеем заедно, но все още е само мечта, ако още сме заедно след поне 1 година, може и да я изпълним.