чат

Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl

Публикувай отговор
Аватар
Libra
Гутенберг
Специалност: Българска филология
Курс: първи

Re: чат

Мнение от Libra »

Не съм това, което съм, но и другите не са това, което са.
Аватар
dismisstorka
Живее, за да пише
Специалност: PR

Мнение от dismisstorka »

А тъй, сваляйте, сваляйте, последвайте светлия ми пример :shaking2:

Към мъжката част от форума: "Мерси" не пия... :cheers:
Serendipity. Look for something, find something else, and realize that what you've found is more suited to your needs than what you thought you were looking for.
Аватар
slighter
Гутенберг

Мнение от slighter »

хаха, thumbs up...

аз исках малко по-рано да се включа в дискусията с едно видео... (но на работа имам леко youtube issues)
затова го пускам сега
http://youtu.be/Ag4C0MFRnmE?t=3m30s
(линкнато е от 3:30 нататъка щото тя говори за конкретен случай, но напрактика може да се види ефекта от спортния сутиен : ))
한류
Аватар
Bragi
Легендарен флуудър

Мнение от Bragi »

Много високо е тоя телевизор, ще си изкривиш врата така :|
The more you want, the easier you are to exploit
Ер Малка
Вазов
Специалност: Връзки с обществеността
Курс: втори

Мнение от Ер Малка »

Имам спешна нужна от бързо мнение.
http://oi49.tinypic.com/s2sm5z.jpg
КОИ обувки да са?
Черните, които са супер груби и правят крака ми да изглежда като гипсиран или бежовите, които стоят по-добре и не се връзват като цвят с роклята? :Д
Положението е много тежко откъм обувки, днес усетих, че нямам никакви и не знам какво да правя хД
"Quiero hacer contigo lo que la primavera hace con los cerezos."
Аватар
MidwinterSun
Легендарен флуудър
Специалност: Право (р)
Курс: пети
Обратна връзка:

Мнение от MidwinterSun »

Черните. Не са толкова груби, по-скоро придават силен акцент, но ти имаш различна представа в главата си и искаш да са по-деликатни. Бежовите, от друга страна, абсолютно не се връзват - на рокля в червено каре с черно не можеш да сложиш телесен цвят каквото и да е, независимо от аксесоарите.

Роклята и без това е достатъчно семпла. Слагай черните обувки, избери още някакъв аксесоар, който да се връзва като стил с тях, за да не стоят обути като от нищото, и ще си топ. Гледам ги, че имат метални капси, така че нещо по-грубо би свършило работата.

Това е, стига да подхожда на повода, разбира се. Ако ти трябва тоалет за официално събитие и се стремиш къмелегантност и изтънченост, ще ти се наложи да идеш на шопинг за нови обувки (които така или иначе не са излишни). Или да вземеш назаем от приятелка.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.
Изображение
Jamesmagno
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Jamesmagno »

Ако трябва да е тази рокля, черните. Ако не е фиксирана роклята, черните изобщо не ми харесват. Кафявите са много хубави, но не стават в случая.

ПП: СМЯТАЙ колко съм отегчен, за да давам съвети на жени за мода в тема, наречена "чат", във форума на университет, в който не уча... :cheers:
Ер Малка
Вазов

Мнение от Ер Малка »

И аз изобщо не ги харесвам, но нямам други, а утре сутринта заминавам.
;[[[[[[[[[[[[[[

Мерси ви и на двамата... :salute:
Аватар
MidwinterSun
Легендарен флуудър
Специалност: Право (р)
Курс: пети
Обратна връзка:

Мнение от MidwinterSun »

След кратка консултация с приятелка, която харесва бежовите обувки, и след като тя ми изрови следната снимка: http://www.skinnyvscurvy.com/wp-content ... -Hot-0.jpg ти правя предложение да сложиш чорапогащник в телесен цвят и да пробваш отново.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.
Изображение
Ер Малка
Вазов

Мнение от Ер Малка »

Пробвах, не стои добре.
*депрес моуд*

:(

Това е, защото съм гениална и оставям всичко за последния момент и днес в 20.30 h излязох, за да си търся обувки, следователно не си харесах нищо за малкото време, което имах преди да затворят магазините. Сега ще си ходя като гипсирана утре.
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Специалност: Експертология и Специалистика
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

Сложи по 1 от двата чифта, ще кажеш, че "така ги продаваха, някаква нова мода" - доколкото виждам са еднакво високи?

Инак като цвят и модел, черните кефят повече, но зависи кво носиш. Ако е рокля да, ако е панталон - бежовите. Ако пък ти хрумне да си по риза и дънки, намери си кецове. Или просто питай някоя съкв. да ти услужи с нейни евентуално.

Друг важен момент - ако имаш само 2 чифта обувки, значи че ти държиш рекорда за жена с най-малко обувки, обади се в Гинес да те проверят и с парите от наградата си купи 3ти чифт... ама не им казвай де...
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
Ер Малка
Вазов

Мнение от Ер Малка »

Кецове си имам в изобилие, затова нямам и високи обувки. Мразя високи обувки.
Иначе роклята е точно тази, иначе нямаше да се чудя толкова, а време да си купя други нямам...
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

Ер Малка написа:Кецове си имам в изобилие, затова нямам и високи обувки. Мразя високи обувки.
Иначе роклята е точно тази, иначе нямаше да се чудя толкова, а време да си купя други нямам...
Ем или поискай назаем други обувки, или смени роклята, примерно с панталон/дънки с блуза. С дънки ще пасне по-добре, защото то върви на дрехи от всеки цвят.

Но ако имаш и друга рокля? Или просто рискувай и сложи удобните обувки, нищо че не си върви, едва ли ще си на парти на студенти-дизайнери, които ще се скъсат да те подиграват. Най-вероятно хората ще се напият, преди някои да ти види от близо роклята и обувките... Или дори изобщо помни с какво си била предната вече.

Човешкия мозък е така устроен, че щом не е нещо крещящо, а ла Лейди Гага, няма да го възприеме толкова биещо на очи. Демек можеш да минеш с бежовите и черната рокля, без проблем, защото не е нещо фрапантно. Аз така редувам 3 шала, но колегите ми си мислят, че имам 1, въпреки че ми се различават. Просто мозъкът им казва "шал" и запомня само до там. Използвай това в твоя полза, предполагам като бъдеща ПР-а това ще е важна част от професията ти.
Jamesmagno
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Jamesmagno »

Сетих се! Отиди с каквото искаш, събуй го веднага щом пристигнеш и танцувай по масите. Problem solved! :cheers:
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

Ама това значи да наблъска някво юсб с много песни на тони стораро и да гледа как се танцуват от вибокс... Пак е трудоемко...
Публикувай отговор

Обратно към “СПАМ”