Трябва да нося нещо прозиращо, за да сложа.
Пък и без изглеждат доста апетитни
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
НалиFloWersOfEviL написа:Стиганчо рулс, ве.
ударението е на "о", вай. :дFloWersOfEviL написа:Отврати го и ти ве
Може да опитам и ако ми пораснат ще те черпя!dismisstorka написа:Ще ти издам една тайна: откакто спрях да нося, започнаха да растат и продължават да растат
или поне форумна среща .. айде ще се жертвам и ще дойда без сутиен .. разчитам всички да последват примера миАнгел написа: Предлагам форумна кампания против носенето на сутиени!
Ти отскоро си single пак, нали?Libra написа:Може да опитам и ако ми пораснат ще те черпя!dismisstorka написа:Ще ти издам една тайна: откакто спрях да нося, започнаха да растат и продължават да растат![]()
ь, как може да спиш със сутиен, много е неудобно.![]()
Ще ти трябва независим експерт да прави периодични измервания, no?Libra написа:Може да опитам и ако ми пораснат ще те черпя!dismisstorka написа:Ще ти издам една тайна: откакто спрях да нося, започнаха да растат и продължават да растат![]()
ь, как може да спиш със сутиен, много е неудобно.
При добра грижа за кожата и редовно масажиране този проблем отпада!Плазмодий написа:Без сутиен чудно, ама ако е системно, не ви ли тревожи общоизвестния и медицински доказан факт, че започва прогресивно да ги дърпа гравитацията