А тези, които свършват преждевременно кога им тръгва семето :Рclinical_dead написа:За съжаление Биологията не е толкова въодушевяваща. Истината е - в надсеменникът около 4 метра, още 50см. по семеотводния канал, останалото е при образуването в тестисите.Smoking Mirror написа:Трупа центоребжна сила.Плазмодий написа:Завихря се, за да се сгъсти лиclinical_dead написа:След, като говорите за Анатомия извън времето за лекции ще ви споделя какво научих на днешната:
Спермата ви изминава над 6 метра от тестисите до изхвърлянето и'
Сега ще ви заинтригувам с нещо друго. В учебника пише за тестисите - тегло 25-30гр. , височина 4.55, ширина 3, дебелина 2.5см. Въпросът ми е кой стигна до точността от 4.55см.?
чат
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- Smoking Mirror
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Обратна връзка:
Re: чат
Peace is a lie. There is only passion.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
- Ангел
- Летящите Пръсти
- Специалност: Право
- Курс: пети
'Баси!
Никога не съм си представял, че ще ми се случи да си го помисля, ама...
Момичета, посещавайте занятията по спорт с подходящо облекло! Пояснявам: Бял дантелен сутиен без банели НЕ е подходящо облекло, когато е комбиниран с изрязано потниче, през което спокойно може да се чете. По принцип, има спортни сутиени - чувал съм че са удобни. Изобщо, ако сте с чашка над В, моля ви, снабдете се! То си е опасно! Един младеж днес щеше да се пречука, заплесвайки се. Друг пък щеше да се убие, качвайки повече от полагащите му се тежести, за да се покаже пред дамите. А аз само се чудех накъде да погледна, че да не си помисли някоя девойка, че я бройкам... Разсейващо е! Целта на занятията по спорт не е да показвате плът, а да я оформите!
Никога не съм си представял, че ще ми се случи да си го помисля, ама...
Момичета, посещавайте занятията по спорт с подходящо облекло! Пояснявам: Бял дантелен сутиен без банели НЕ е подходящо облекло, когато е комбиниран с изрязано потниче, през което спокойно може да се чете. По принцип, има спортни сутиени - чувал съм че са удобни. Изобщо, ако сте с чашка над В, моля ви, снабдете се! То си е опасно! Един младеж днес щеше да се пречука, заплесвайки се. Друг пък щеше да се убие, качвайки повече от полагащите му се тежести, за да се покаже пред дамите. А аз само се чудех накъде да погледна, че да не си помисли някоя девойка, че я бройкам... Разсейващо е! Целта на занятията по спорт не е да показвате плът, а да я оформите!
Животът е твърде кратък, за да си позволяваш да го разхищаваш в неща, които не ти носят удоволствие.„Пий повече!“ „НЕ МИ Е ДОБРЕ.“ „Този ПЕТЪК няма да свърши!“
ФАРА!!!
PRIME_BBCODE_SPOILER_SHOW PRIME_BBCODE_SPOILER: Offspring
Running down a spiral
with the light of better men,
shouting: "PROGRESS IS SURVIVAL!",
take one last look and see me...
with the light of better men,
shouting: "PROGRESS IS SURVIVAL!",
take one last look and see me...
ФАРА!!!
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Обратна връзка:
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.

-
Ер Малка
- Вазов
- Специалност: Връзки с обществеността
- Курс: втори
Biggest lie ever.Ангел написа:спортни сутиени - чувал съм че са удобни
Имам един спортен сутиен, когато го сложа, от чашка С ставам чашка А, представи си за какво натискане иде реч. Не е яко.
"Quiero hacer contigo lo que la primavera hace con los cerezos."
чашка Ц
Ухааа..
направих ти аватар, че твоят ми идва твърде модерен арт..
Ухааа..
направих ти аватар, че твоят ми идва твърде модерен арт..
- Прикачени файлове
-
- ЕР.гиф.gif (16.74 KiB) Преглеждано 88 пъти
la douleur exquise
Напълно съм съгласен с Ангел - ако сте над В, снабдете се с изрязано потниче, през което спокойно може да се чете!
Бай дъ уей, Ангеле, за какъв спорт иде реч?
Бай дъ уей, Ангеле, за какъв спорт иде реч?
The more you want, the easier you are to exploit
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Ъъъм... Какъв е тоя спортен сутиен, дето си си го купувала, Ь? Това не би трябвало да се случва.
И да, спортните сутиени са невероятно удобни. Всъщност, най-удобните, които може да носи една жена. Ако не беше недостатъкът на това да изглеждат толкова не-секси, щяха да са много по-разпространени, а не когато ми се налага да си търся такъв, да трябва да обикалям 101 магазина, докато намеря изобщо някакъв, пък остави въпроса дали ще се окаже или не подходящ за мен...
П.П. Стиганчо (това такъв прякор стана обаче
), за фитнес иде реч. Поне на това ходеше Ангел последния път, когато говорихме по темата.
И да, спортните сутиени са невероятно удобни. Всъщност, най-удобните, които може да носи една жена. Ако не беше недостатъкът на това да изглеждат толкова не-секси, щяха да са много по-разпространени, а не когато ми се налага да си търся такъв, да трябва да обикалям 101 магазина, докато намеря изобщо някакъв, пък остави въпроса дали ще се окаже или не подходящ за мен...
П.П. Стиганчо (това такъв прякор стана обаче
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.

Мога ли да се запиша в средата на семестъра?
The more you want, the easier you are to exploit
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Специалност: Стопанско управление с френски език
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
-
Ер Малка
- Вазов
- Специалност: Връзки с обществеността
- Курс: втори
олеее, супер е як, благоаря ти!fak написа:направих ти аватар, че твоят ми идва твърде модерен арт..
не знам, ама е отвратен просто :хMidwinterSun написа:Ъъъм... Какъв е тоя спортен сутиен, дето си си го купувала, Ь? Това не би трябвало да се случва
"Quiero hacer contigo lo que la primavera hace con los cerezos."
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Специалност: Стопанско управление с френски език
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
някъде ми е попадало твърдението че 80 % от жените не могат да си изберат правилния размер
Ангеле .. ако постоянно се чудиш на къде да се обърнеш .. значи не тренираш как требе
Ангеле .. ако постоянно се чудиш на къде да се обърнеш .. значи не тренираш как требе
- dismisstorka
- Живее, за да пише
- Специалност: PR
аз си ходя без и такива проблеми при мен не възникват 
Serendipity. Look for something, find something else, and realize that what you've found is more suited to your needs than what you thought you were looking for.
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Без сутиен ли?