Към специалистите по ТУРИЗЪМ
Към специалистите по ТУРИЗЪМ
Бих искала да попитам....по колко часа на ден горе-долу са лекциите на тези, които учат туризъм? Интересно ми е...евентуално ако вляза тази специалност...дали ще имам време да работя и да се готвя и за езикови дипломи??
Thanks!
Thanks!
http://www.gea.uni-sofia.bg
ГГФ рулз
ГГФ рулз
- peterdi
- Легендарен флуудър
- Специалност: ГИСК
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
///
Виж им програмата, като те интересува... надали е много по-различно отколкото при нас. Друг е въпросът на колко от лекциите може да НЕ СЕ ходи.
- Ulr1ka
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
ох аз вече почти загубих надежда за тоз туризъм..бал 27 за момичета ми се вижда АДСКИ много..аз засега имам 22 и по немски ще трябва поне петица да изкарам, а изобщо не виждам как може да стане това (въпреки че съм от езикова гимназия)
пък и нали казват колко било трудно на този езиковия изпит..абе не знам..а вие колеги от ГГФ - трябва много да се възхищавате на колежките си за това че са влезли !!!!! 
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
- Edno_momi4e
- В началото бе словото
Така и не казахте категорично възможно ли е да се работи и учи едновременно и то примерно на 8 часов работен? Много ли държат на присъствието?Гост написа:В СУ всички специалности имат един и същ брой часове.
Това е една от същностите на кредитната система. На година
ти трябват 60 кредита. 1 кредит е един час на семестър.
Демек на седмица средно се падат 30 часа... /ако са 29 първия
семестър, то втория са 31 и така...общо трябва да прави 60.../
Хехеех...тази тема колко отдавна съм я писала.
Сега вече от личен опит мога да кажа, че ако искаш да си "пекан" в дадена област трябва да й посветиш почти цялото си време...Това му е смисълът на студентството, а не избутването на изпитите.
Първият семестър успявах да ходя редовно на лекции, на шофьорски и на курсове по англ. език за Кебмридж диплома. Доста зор видях
Сега вече от личен опит мога да кажа, че ако искаш да си "пекан" в дадена област трябва да й посветиш почти цялото си време...Това му е смисълът на студентството, а не избутването на изпитите.
Първият семестър успявах да ходя редовно на лекции, на шофьорски и на курсове по англ. език за Кебмридж диплома. Доста зор видях
http://www.gea.uni-sofia.bg
ГГФ рулз
ГГФ рулз
- RuseF
- Пишеща машина
- Обратна връзка:
Bagpipe написа:Хехеех...тази тема колко отдавна съм я писала.![]()
peterdi Пуснато на: Вто Май 31, 2005 18:51 Заглавие:
Rysef Пуснато на: Сря Май 31, 2006 14:18 Заглавие:
След една година застой,малко я посъживих
Ся в крайна сметка има ли ограничения за бройките с езици в Туризма,понеже е явно,че оценките по англййски са мн по-високи от тези по другите езици..
Напред! Народността не пада,там гдето знаньето живей!