Великотърновския
Модератор: Boromir
- Picklenose
- От дъжд на вятър
- hristina_vh
- От дъжд на вятър
- Ironman
- В началото бе словото
Вече ги има.60% са двойките............Това няма да го коментирам.А аз имам 2,50 ....... това си и някаква подигравка.Само не ми е ясно защо не е чиста двойка.Но още като видях на излизане от сградата залепеното листче с "изискваниятa" към темата ми стана ясно,че ще има рекорд на скъсаните.hristina_vh написа:Някой знае ли кога ще излязат резултатите по литература
Наведената глава сабя не я сече.
АААААА,така ли...Я дай тая сабя да видиш къде може да ти влезне !!!
АААААА,така ли...Я дай тая сабя да видиш къде може да ти влезне !!!
- jantex
- Пишеща машина
- Обратна връзка:
Изпитът по Български език във Велико Търново ми разкри съвсем ясно какъв е хала на този университет.Не искам да го обиждам ,защото може и там да ида да уча...Но изпита беше ...
...
Само мога да каже ,че точно същите сме ги правили в детската градина и то за 20 минути а не за 5 часа
Самият тест е направен така ,че колкото и да си некъдарен като използваш системата "онче-бонче" можеш да имаш 4.00
И като вземеш предвид ,че с Бълг. език може да те вземат същите специалности каквито с литература...мога да кажа само какви ли са тези самоубийци дето ходят да се тозмозят на литературатя

Дали не сгреших като останах в България?
Само мога да каже ,че точно същите сме ги правили в детската градина и то за 20 минути а не за 5 часа
Самият тест е направен така ,че колкото и да си некъдарен като използваш системата "онче-бонче" можеш да имаш 4.00
И като вземеш предвид ,че с Бълг. език може да те вземат същите специалности каквито с литература...мога да кажа само какви ли са тези самоубийци дето ходят да се тозмозят на литературатя
Дали не сгреших като останах в България?
The only thing Columbus discovered was that he was lost!
да...така си е...аз миналата година също бях на изпит там (тест) ,но не по български,а по история...беше невероятно лесен и имах 6.00 , а дори нямах представа какво ще представлява...jantex написа:Изпитът по Български език във Велико Търново ми разкри съвсем ясно какъв е хала на този университет.Не искам да го обиждам ,защото може и там да ида да уча...Но изпита беше ......
Само мога да каже ,че точно същите сме ги правили в детската градина и то за 20 минути а не за 5 часа![]()
![]()
![]()
- jantex
- Пишеща машина
- Обратна връзка:
valeriq написа:достатъчно е да си знаеш добре темите...jantex написа:![]()
![]()
![]()
E, стига де. Аз смятам утре цял ден да уча за тоя тест...
пожелавам ти успех
Ами не ,не си ги знам, никак даже...
Айде ,аз тръгвам за Търново и утре съм в Корпус 5 , 601зала...
The only thing Columbus discovered was that he was lost!
вече не помня много от изпита...въпросът за анализ мисля,че беше от Средновековие...а мини темата,която да падна със сигурност беше Иван Асен 2sisito написа:eми тая ще да е била ,а случайно да помниш какъв ти беше въпроса за анализа и там въпроса за писане- демек 3 и 4 компонент и горе -долу ко си писал , че нещо сам се шашнала за тях
не се шашкай ! не е кой знае колко трудно...