Литература - темата в СУ!
Модератор: Boromir
- everyday_
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
не са истерии...действително поне мен даскалицата, която ме подготвяше по БЕЛ ме предупреждаваше упорито да внимавам как ги номерирам, за да не излезе като знак...да, хванати са с телбот, но има хора, които искат допълнителни листове и тогава си е наложително...аз не съм искала, но си номерирах по навик
Manchmal braucht man auch Leute,mit denen man schweigen kann!
Кога мислите, че ще излязат резултатите? А що се отнася до правописните, граматически и пунктуационни грешки си мисля, че наистина ще режат много в СУ. Нито в УНСС, нито в СУ не ми остана време да си проверявам работата, но пък в УНСС имам 5.40. И това затвърждава мнението ми, че просто изискванията в УНСС са много по-ниски. Намерих си и 3 фактологически грешки, а за тях в СУ щяха да ми вземат 1,5 от оценката!!!
Всичко е преходно, освен смъртта.
- Ef
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Вече не знам аз кво смятах.. обаче изпитът по математика е бил супер лесен, 5.50 се вади от воле.. бива ли..!
По литература също не беше толкова труден изпитът... по история беше доста приятн атмата (това всичко според мен де), за други изпити не знам.. ама... дали не ни подсказват. че ни отива на зле поколението?

По литература също не беше толкова труден изпитът... по история беше доста приятн атмата (това всичко според мен де), за други изпити не знам.. ама... дали не ни подсказват. че ни отива на зле поколението?
"Лудите, лудите, те да са живи!"
- Kristinche
- В началото бе словото
- Ironman
- В началото бе словото
А при мене беше точно обратнотоKristinche написа:на нас ни казаха изрично да си номерираме страниците. Дочух от квестори, че проверителите махат телбода, ама едва ли е така.Не знам
Наведената глава сабя не я сече.
АААААА,така ли...Я дай тая сабя да видиш къде може да ти влезне !!!
- Ironman
- В началото бе словото
Те може въобще да не се задълбочаватto6o`we написа:Според мен е по-добре да не се задълбочават прекалено много в съчиненията, защото ще откриват повече грешки. Ако прехвърлят през ред, ще е много по-добре.
Наведената глава сабя не я сече.
- jantex
- Пишеща машина
- Обратна връзка:
В ТУ има 330 шестици по математика...Ef написа:Вече не знам аз кво смятах.. обаче изпитът по математика е бил супер лесен, 5.50 се вади от воле.. бива ли..!
Моята учителка по литература редовно проверява кандидат-гимназистки съчинение и казва ,че изключително много зависи в какво настроение е проверяващия ,коя по ред е работата и т.н., и че се е случвало и двамата проверяващи да изпуснат една и съща вайна грешка, просто да я подминат...Според мен е по-добре да не се задълбочават прекалено много в съчиненията, защото ще откриват повече грешки. Ако прехвърлят през ред, ще е много по-добре.
The only thing Columbus discovered was that he was lost!
- Dani
- Да живей словото
- Обратна връзка:
.
не знам за вас ,но в моята зала имаше 210 човека и около 15 квестори!всеки имаше различно мнение по випроса за черновата и поради ''съветите'' им 5-6 човека трябваше да чакат за нови пликове и листи за писане!!беше доста неорганизирано. а дали резултатите ще излязат на 24?
-
Assasiyah
- Драскач
- Обратна връзка:
Не знам откъде е дошла тази информация, но не е възможно по литература да излязат след изпитите по журналистика. Нали за да идеш на тях трябва да имаш над 3.50 по БЕЛ. А пък и по литература не се проверяват толкова много работи, колкото по история, който е хипер масов изпит.Che написа:Имам информация,че резултатите по литература и история ще излязат на една и съща дата-2 август.
От друга страна досега не са се бавили толкова много и оценките са си излизали най-много седмица и половина след изпита.