Помощ и съвети всякакви
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
-
Angel_N
- Форумно зомби
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Re: Помощ и съвети всякакви
Горгон. Това мога да кажа. Като цяло тая култура едва сега навлиза в България и миналата година имаше малък фестивал, на който имаше много интересни стийм-пънк скулптури, но като цяло малко хора спазихме dress code-а. За Горгон разбрах, че са пуснали специално нова колекция от стийм-пънк дрехи, тъй че тях препоръчвам аз 
Живот, събран в един миг, в една дума. Цветето на духа.
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Специалност: Стопанско управление с френски език
- Обратна връзка:
Бибс, да ти кажа.. най-добре онлайн..
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
-
Angel_N
- Форумно зомби
Или сама. Можеш и сама да си направиш стийм-пънк костюм... Приятелката ми така направи, и колегата ми, че дори и аз.
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Дрехи? Аз по-скоро правих аналогия с бижутата и аксесоарите, не знам защо, а това сам да си го направиш, е.. сложничко : )
-
Angel_N
- Форумно зомби
Не толкова. Типичен пример са ти тия дамски аксесоари от дантела за шия или китка - отиваш в най-простия шивашки магазин и си избираш някаква хубава дантела, режат ти колкото ти трябва и ако искаш да добавиш някакви допълнителни неща можеш да си избереш някои готини висулки и просто да ги зашиеш към тях. От най-обикновената дреха можеш да направиш толкова много неща; сещам се за магазин, от който си купих много копчета за стийм пънк костюми и с малко въображение можеш да си сътвориш нещичко. Всичко е въпрос на въображение, желание и свободно време.
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Е тфа не са бижута. Говорех за часовниците, висулките и всякаквите там джиджави красотийки : )
-
Angel_N
- Форумно зомби
Часовници лесно се намират, висулките по-скоро сам да си ги измислиш и направиш - много хора си взимат разни зъбни колелца и други джунджуриики и просто си ги лепят по дрехите.
По-скоро ми трябва подарък за мъж-часовник или някаква животинка 
- clinical_dead
- Вазов
- Специалност: Биология и химия
- Курс: втори
- Адрес в галерията на СУ: clinical_dead
Препоръчвам да разгледаш http://www.draculaclothing.com/
Аз чакам да фалират и да направят разпродажба. 

- Libra
- Гутенберг
- Специалност: Българска филология
- Курс: първи
Е не! Просто ей така реших да отворя линка и намерих идеалния подарък за един приятел!!! Какъв късметclinical_dead написа:Препоръчвам да разгледаш http://www.draculaclothing.com/Аз чакам да фалират и да направят разпродажба.
Не съм това, което съм, но и другите не са това, което са.
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Курс: пети
- Обратна връзка:
Вижте сега каква питанка имам към по-компютърно-грамотните от мен.
Сайтът А в петък сутринта бива преместен на нов сървър. При мен започва да се появява Грешка 404, когато се опитвам да го отворя. По обяд всичко се нормализира. След обяд грешката се появява отново.
Събота сутринта установявам, че въпросният сайт А се отваря безпроблемно, когато използвам мобилен интернет през телефона си, но получавам същата грешка 404, когато използвам домашната си wi-fi мрежа през телефона.
Свързвам се с админситратора на сайта, който ми обяснява за преместването, казва ми, че когато успявам да отворя сайта, получавам информация от стария сървър, а когато не успявам - от новия (подозирам, че той се опитваше да каже обратното). Обяснява ми, че в зависимост от интернет доставчика, цялата процедура отнема между 2 и 48 часа.
Тази вечер за пръв път през деня включвам компютъра и успявам да отворя сайта. След няколкоминутно браузване из него, отново ми излиза грешка 404.
Иде ми да си блъскам главата в стената.
Настрана от самодеструктивните ми настроения, има ли нещо, което аз да мога да направя? Така да се каже, вероятност повредата да е в моя телевизор? Или трябва да се свързвам с интернет доставчика ми и той да ми обяснява какво правят и струват, та цели три дни аз не мога да отворя сайт А поради най-просто местене на друг сървър.
Сайтът А в петък сутринта бива преместен на нов сървър. При мен започва да се появява Грешка 404, когато се опитвам да го отворя. По обяд всичко се нормализира. След обяд грешката се появява отново.
Събота сутринта установявам, че въпросният сайт А се отваря безпроблемно, когато използвам мобилен интернет през телефона си, но получавам същата грешка 404, когато използвам домашната си wi-fi мрежа през телефона.
Свързвам се с админситратора на сайта, който ми обяснява за преместването, казва ми, че когато успявам да отворя сайта, получавам информация от стария сървър, а когато не успявам - от новия (подозирам, че той се опитваше да каже обратното). Обяснява ми, че в зависимост от интернет доставчика, цялата процедура отнема между 2 и 48 часа.
Тази вечер за пръв път през деня включвам компютъра и успявам да отворя сайта. След няколкоминутно браузване из него, отново ми излиза грешка 404.
Иде ми да си блъскам главата в стената.
Настрана от самодеструктивните ми настроения, има ли нещо, което аз да мога да направя? Така да се каже, вероятност повредата да е в моя телевизор? Или трябва да се свързвам с интернет доставчика ми и той да ми обяснява какво правят и струват, та цели три дни аз не мога да отворя сайт А поради най-просто местене на друг сървър.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.

Всъщност почти като при истинските хора.

- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Обратна връзка:
Няма как да е от твоя комп.
Това е все едно да падне сателит и ти да не хващаш СиЕнЕн и да се чудиш дали не ти е скапан телевизора...
Просто имат технически проблеми, изчакай, или ще ги оправят или просто им кажи, сигурно не си единствена с тия проблеми...
Това е все едно да падне сателит и ти да не хващаш СиЕнЕн и да се чудиш дали не ти е скапан телевизора...
Просто имат технически проблеми, изчакай, или ще ги оправят или просто им кажи, сигурно не си единствена с тия проблеми...
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
бе не е много проста тая процедура, определено, то и затова е съпътсвана от толкова грешки. Вероятно администраторите на сървъра и на сайта могат да дадат най-добър съвет как/кога точно ще се подобри положението. Но аз поне не се сещам за нещо, което да зависи от теб или интернет доставчика и което до подобри достъпа до сайта... Все пак всичко зависи от сървъра.. новият сървър явно не е съвсем в час още... и затова дава тези грешки.
А през телефона (ако има мобилна версия сайта) вероятно достъпва стария, който си работи нормално. Но 3 дни определено не са много време за мигриране на сайт от нов към стар сървър (особено ако се прави от 1 човек през уикенда :Д). В началото на идната седмицата вероятно ще нормализарат положението.
Keep calm and press F5
P.S Само да споделя един сайт, който, не че помога много, но поне успокоява, че проблема не е във вашия телевизор (и също помага да се избегне мега досадния въпрос "а бе, на теб тоя сайт отваря ли ти се?"):
http://www.downforeveryoneorjustme.com/
аз го ползвам доста
А през телефона (ако има мобилна версия сайта) вероятно достъпва стария, който си работи нормално. Но 3 дни определено не са много време за мигриране на сайт от нов към стар сървър (особено ако се прави от 1 човек през уикенда :Д). В началото на идната седмицата вероятно ще нормализарат положението.
Keep calm and press F5
P.S Само да споделя един сайт, който, не че помога много, но поне успокоява, че проблема не е във вашия телевизор (и също помага да се избегне мега досадния въпрос "а бе, на теб тоя сайт отваря ли ти се?"):
http://www.downforeveryoneorjustme.com/
аз го ползвам доста
Последно промяна от slighter на 25 Ное 2012, 22:58, променено общо 1 път.
한류
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Обратна връзка:
Пък и какъв е тоя сайт, който да е така жизненонеобходим?
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
ако през тел може да разбереш ип то за което се връзваш /някаква конзола има ли
или админа да ти го каже
/ примерно за
абв http://194.153.145.104/
абв http://194.153.145.104/