ПРИЗИВ КЪМ ПРЕПОДАВАТЕЛИТЕ НА СУ!
Модератори: peterdi, Bagatur, e-comedia
добре де, не мислите ли че досиетата, които наистина не трябва да се виждат от хората са унищожени още в началото на т.нар. "преход"? и въобще не е ли това излишен шум? защо точно сега подхванаха темата а не при някое предишно правителство? вместо да се говори за реалните проблеми - досиета та досиета. както се казва не ме занимавай с глупоси
- Росен Тимчев
- Живее, за да пише
Темата беше актуабна и при предишните две правителство, но не беше решена окончателно. За да бъда коректен ще призная, че правителството след 97-ма направи комисия и започна отваряне на архива на ДС, но не стигна до щрай. следващото правителство закри комисията. Точно заради другите важни проблеми на този трябва да се сложи точка. А дали са унищожени важни досиета? Не знам....като ги отворят ще видим!
- inaccessibility
- Летящите Пръсти
забелязахте ли, че никой реално не се впрегна от скандала "Гоце" и на пук на всякакви провокации общественото мнение остава безразлично, а рейтингът на Президентът все така си остава висок... нищо чудно да го изберат за още един мандат

пък никой конкурент досега не изглежда да има по-добри шансове за поста... дори контитуционният съдия, който ДСБ така маневрено извадиха от задния си джоб...
пък никой конкурент досега не изглежда да има по-добри шансове за поста... дори контитуционният съдия, който ДСБ така маневрено извадиха от задния си джоб...
- Росен Тимчев
- Живее, за да пише
- inaccessibility
- Летящите Пръсти
имам предвид социологическите изследвания, които показват, че гласоподавателите не ги е развълнувал особено този скандал... не се е променил особено и рейтингът на президента... гледах наскоро Панорама, мисля, че там говореха за това...Росен Тимчев написа:Никой не се впрегна? Интересно тълкуване на въпроса...
Всъщност по-интересното е, че самия засегнат президент Георги Първанов не се впрегна особено. Ако е писал само научни тези- добре.... но ако има и други неща това се нарича БЕЗОЧЛИВА НАГЛОСТ!
- Росен Тимчев
- Живее, за да пише
- inaccessibility
- Летящите Пръсти
- Росен Тимчев
- Живее, за да пише
И аз така казвам....ще поживеем - ще видим!
Относно инициативата- в момента осъществявам контакт с работната група по готвения законопроект за разсекретяване на архива на комунистическите служби и репресивния апарат. В него се предвижда освен разсекретяване и пълна прозрачност за миналото на лицата на публични длъжности. Надявам се академичната общност да даде достоен пример на останалите преди излизането на закона!
Относно инициативата- в момента осъществявам контакт с работната група по готвения законопроект за разсекретяване на архива на комунистическите служби и репресивния апарат. В него се предвижда освен разсекретяване и пълна прозрачност за миналото на лицата на публични длъжности. Надявам се академичната общност да даде достоен пример на останалите преди излизането на закона!
Ма какви научни тези чакате от Георги Първанов?Росен Тимчев написа:Ако е писал само научни тези- добре.... но ако има и други неща това се нарича БЕЗОЧЛИВА НАГЛОСТ!
Виж, жена ми Зорка е наистина историк. Затова е президентша, а не президент. Става жената за истинска работа!
А какво да кажем за другия изтъкнат историк Серьожка? Нещо да е написал? Историк е само по диплома като друг един премиер Георги Атанасов, дето свали Тодор Живков.
- Росен Тимчев
- Живее, за да пише
- Росен Тимчев
- Живее, за да пише
- Росен Тимчев
- Живее, за да пише