Aбсолютно братле!Аз си съдрах гъзЪ да уча последните 50 дена и сега знам може би всички теми, като на изуст.А някои хора сега ще имат 3 и 4 за това, че са си клатили уя последно време а първата тема са я учили отдавна.Така например в моята зала, повечето останаха да пишат, а не си тръгнаха след 15 мин. днес.Това значи, че ще има солидна конкуренция и баловете за историята ще са високи.Жалко.явор написа:EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE Това на мен ми е най-лесната тема, защото най-много съм я учил (и най-старателно - като за първа)! Не беше честно да се падне темата, от която всички почват да учат. Оценките няма да са въобще реалистичниЩе има прекалено много високи оценки за сметка на редовния. Пак се прецаках
п.п.Поне се радвам, че направих добре нещата за себе си, днес.
п.п.п.Трябва да си призная, че след като преодолях първоначалното ядосване, към 9:30-10:00 ми стана много смешно, защото спрях и погледнах аудиторията си(220човека) и се сетих една от римите на Ицо хазарта- "да ви сèрем у устенцата".Доста смях ме напуши в този момент и добре, че не ме анулираха!Пфу!
Успех на всички участници в КСК 2006
Евала, заслужаваш уважение.Добре, че и аз не стигнах до там да е от 2рата година.В поста си по-горе съм изразил красноречиво мението си по въпроса.FOX написа:Много ме е яд на тази проста тема. Исках да се падна нещо супер гадно, за да може да се отделят знаещите от незнаещите.
Както и да е... написал съм си абсолютно всичко от игла до конец и се надявам за перфектна оценка.
Дано и всеки, който е положил много труд да бъде възнаграден, а не късметлиите, които знаят една тема и сега ще са във вихъра на нещата.
Две години гърч и накрая първата тема, пфууу...
Много съм ядосан.

Столичен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията"