Изпита по английски
Модератор: Boromir
Аз също мисля, че е astonishment, защото тя повтаря lawyer два пъти, сякаш не може да повярва, толкова е изненадана. Преди това си е мислила, че мъжът и може да е някакъв друг, а то какво се оказало...
Какво писахте на изречението от Error Identification със sooner or later?
Какво писахте на изречението от Error Identification със sooner or later?
And now, let us step into the night
and persue that flighty temptress, adventure.
Eeeee, чета тия постове за изпита- значи не ми се е сторило само на мен гадничко
за пръв път не ми стигна времето за тия парафрази- по принцип там правя най-малко грешки, ако въобще направя и ме е много яд
за cloze test-а просто no comment
a да попитам- имаше в едно изречение- shut down, shup off, shut out и четвъртото не си го спомням. Какво писахте? може някой да го е постнал ма не го намерих
и аз съм за astonishment
за пръв път не ми стигна времето за тия парафрази- по принцип там правя най-малко грешки, ако въобще направя и ме е много яд
за cloze test-а просто no comment
a да попитам- имаше в едно изречение- shut down, shup off, shut out и четвъртото не си го спомням. Какво писахте? може някой да го е постнал ма не го намерих
и аз съм за astonishment
Спрях да се моля на Бог, когато осъзнах че се моля на себе си.
- Darksorrow
- Паисий
- Обратна връзка:
Да, и аз се сетих за компютъра. Пък и shut down най се връзваше по смисъл като че ли.
Не знам за вас, ама тоя изпит ми взе акъла. Имам предвид, че до сега на всички изпити и олимпиади по английски, на които съм се явявал, винаги ми е било супер спокойно, даже забавно понякога. Сега обаче с това време направо беше много гадно. Вие обаче бъдещи кандидат-студенти с Аналийски език в СУ не се плашете, учете здраво, другото е късмет...
Не знам за вас, ама тоя изпит ми взе акъла. Имам предвид, че до сега на всички изпити и олимпиади по английски, на които съм се явявал, винаги ми е било супер спокойно, даже забавно понякога. Сега обаче с това време направо беше много гадно. Вие обаче бъдещи кандидат-студенти с Аналийски език в СУ не се плашете, учете здраво, другото е късмет...
- Ice_Spirit
- Легендарен флуудър
Ух,какво ти спокойствие!
Този учител,който ни диктуваше и провеждаше изпита ми взе здравето-смяла съм се с този човек толкова много!Все едно не бях на изпит
И особено още в началото като рече:"Смейте се!Този изпит се взима така!"...накрая, към 12 вече се чувствах изтощена,ама не от изпита
Този учител,който ни диктуваше и провеждаше изпита ми взе здравето-смяла съм се с този човек толкова много!Все едно не бях на изпит
И особено още в началото като рече:"Смейте се!Този изпит се взима така!"...накрая, към 12 вече се чувствах изтощена,ама не от изпита
Toto-I will remember
А нашия каза: "Какво шепнете? Изпита не е почнал. Чакайте да почнем и тогава ще сиии... Те нарочно бавят началото всяка година. Та да ви се вдигне кръвното и не виждате и чувате като хората и да се провалите... А и да шпионират кой с кого се познава и после да ви разместят. Щото така става по-трудно - първо трябва да се запознаете и после да питате. "
Сладур:)
Сладур:)
- Ice_Spirit
- Легендарен флуудър
Не знам защо ни карат да чакаме толкова преди изпита, ама ако не си поприказвам с някого през това време направо бих се побъркал. Добре че на изпитите по английски ходят разговорливи хора. На математиката на УНСС имах чувството, че преди да почне изпита от цялата стая си говорим само аз и двама мои съученици. На английския на УНСС и СУ не беше така обаче.
- Darksorrow
- Паисий
- Обратна връзка:
Столичен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията"