Кой беше последният филм, който гледа? vol. 3
Модератори: Boromir, Търговецът на кристал
- Boleyn
- Легендарен флуудър
- Специалност: Българска филология
- Курс: завършил
Re: Кой беше последният филм, който гледа? vol. 3
От три дни гледам "Вероника решава да умре" с превъртания 

- alter ego
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Тя ли превърташе или ти? 
Into the endless we ride... 
- Boleyn
- Легендарен флуудър
- Специалност: Българска филология
И двете превъртяхме
Няма да го догледам, много ме отегчава...
Иначе последно гледах агент 007 и ми хареса
Особено този, който играе психаря, е суууупер добър актьор 
Няма да го догледам, много ме отегчава...
Иначе последно гледах агент 007 и ми хареса

Сладурски но нещо му липсваше. Може би беше повече трогателен, отколкото забавен, което не е лошо, разбира се. Просто аз имах други нагласи, като седнах да го гледам.
Иии...
Разчупиха и изградиха доста добре образа на Батман от старите филми. Но малко ми липсва усещането за класически superhero movie. Можеше да не е толкова.... терористичен.
И дълъг! 3 часа, това да не е Властелинът на пръстените. Но все пак ти грабва вниманието и те приковава да го гледаш.
Аз имам сивото на дъжд и мъгла, защото съм собственик на лошото време.
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
To Rome With Love
Много. Е. Хубав.
Точно бях излязла с официално становище, че с Уди Алън не се разбираме (след "Вики, Кристина, Барселона") и ме ковна с "Полунощ в Париж" и "За Рим с любов" (или както там го превеждат). И не само това, ами и прави страхотна роля на оперен режисьор, "изпреварил времето си" (как се хилих на тоя лаф, не е истина - предвид нещата, които правеше) и ръсещ много готини лафове.
Можеха да не замесват любимата ми тенорова ария във филма (толкова много и толкова известни има, защо точно на тази налетяхте!), щото нещата станаха доста лични, ама може би и на това се дължеше очарованието на филма.
Много приятен, наистина. Слънчев, сладък, ненатоварващ, с хубава музика и крайно очарователен.
Отбелязвам само, че "Полунощ в Париж" ми хареса ооооще една идея повече, ама там го имаше и момента на изненадата, понеже дотогава хич не харесвах Уди Алън. Пък и актьорският състав беше умопомрачителен, докато тук Уди Алън и Роберто Бенини просто вдигнаха летвата мнооооого високо за останалите. На мен и едното от момичетата ми хареса много (която игра Мили), но ме мързи да проверявам как се казва.
Много. Е. Хубав.
Точно бях излязла с официално становище, че с Уди Алън не се разбираме (след "Вики, Кристина, Барселона") и ме ковна с "Полунощ в Париж" и "За Рим с любов" (или както там го превеждат). И не само това, ами и прави страхотна роля на оперен режисьор, "изпреварил времето си" (как се хилих на тоя лаф, не е истина - предвид нещата, които правеше) и ръсещ много готини лафове.
Можеха да не замесват любимата ми тенорова ария във филма (толкова много и толкова известни има, защо точно на тази налетяхте!), щото нещата станаха доста лични, ама може би и на това се дължеше очарованието на филма.
Много приятен, наистина. Слънчев, сладък, ненатоварващ, с хубава музика и крайно очарователен.
Отбелязвам само, че "Полунощ в Париж" ми хареса ооооще една идея повече, ама там го имаше и момента на изненадата, понеже дотогава хич не харесвах Уди Алън. Пък и актьорският състав беше умопомрачителен, докато тук Уди Алън и Роберто Бенини просто вдигнаха летвата мнооооого високо за останалите. На мен и едното от момичетата ми хареса много (която игра Мили), но ме мързи да проверявам как се казва.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- Vaskes
- Летящите Пръсти
- Специалност: Скандинавистика
- Обратна връзка:
И аз това гледах последно. Не беше зле. (: (Но това го казва човек, който по принцип е алергичен към Уди Алън, така че си е голяма похвала. :Р )
А Уди Алън наистина прави сносна роля. По принцип го считам за много слаб актьор, който на всичкото отгоре всеки път играе една и съща роля по един и същи начин. Е, и сега игра по познатия начин, но поне героят му беше по-различен от обикновено.
По принцип като гледам филм на Уди и ми се иска да удуша всички герои, докато в To Rome With Love половината бяха даже симпатични, а останалите едва умерено дразнещи (с изключение на Моника... бррр...).
Голяма част от филма е на италиански, което е чудесно. Музиката също е голям плюс.
А Мили е сладурана, ама май не може да играе много-много.
А Уди Алън наистина прави сносна роля. По принцип го считам за много слаб актьор, който на всичкото отгоре всеки път играе една и съща роля по един и същи начин. Е, и сега игра по познатия начин, но поне героят му беше по-различен от обикновено.
По принцип като гледам филм на Уди и ми се иска да удуша всички герои, докато в To Rome With Love половината бяха даже симпатични, а останалите едва умерено дразнещи (с изключение на Моника... бррр...).
Голяма част от филма е на италиански, което е чудесно. Музиката също е голям плюс.
А Мили е сладурана, ама май не може да играе много-много.
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Вярно е това за Мили - напълно вярно. Обаче за ролята е идеална. А лафовете на героя на Уди Алън са просто безценни и ми се струва, че много се е забавлявал по време на снимките. Пък и ми се струва, че тоя филм е доста личен за него и разкрива някои негови неизбежни страхове.
А ако "За Рим с любов" ти е допаднал и като гледаш други филми на Уди Алън искаш да удушиш някого, значи си едно към едно с мене и мога само да ти препоръчам "Полунощ в Париж". Много е хубав, честно - въпреки откровено дразнещия актьор в главната роля, останалите са умопомрачителни просто. И самата история е много красиво разказана. ..... му, струва си да се гледа дори и само заради 5-минутната роля на Ейдриън Броуди в образа на Дали. Търкалях се от смях с него и с носорозите.
А ако "За Рим с любов" ти е допаднал и като гледаш други филми на Уди Алън искаш да удушиш някого, значи си едно към едно с мене и мога само да ти препоръчам "Полунощ в Париж". Много е хубав, честно - въпреки откровено дразнещия актьор в главната роля, останалите са умопомрачителни просто. И самата история е много красиво разказана. ..... му, струва си да се гледа дори и само заради 5-минутната роля на Ейдриън Броуди в образа на Дали. Търкалях се от смях с него и с носорозите.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- Vaskes
- Летящите Пръсти
- Специалност: Скандинавистика
- Обратна връзка:
Хахах, Броуди като Дали звучи обещаващо!
Ще взема да го гледам, мерси за препоръката. (:
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Специалност: Стопанско управление с френски език
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
E, чак пък, Оуен Уилсън е пич.Търговецът на кристал написа:Много е хубав, честно - въпреки откровено дразнещия актьор в главната роля...
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Бозав (ми) е, блейка (ми) е, има някак много измито, стерилно и леко глуповато излъчване. Като цяло, никак не е мой тип, а и не го харесвам като актьор.
Определено предпочитам брат му Люк. Не го знам дали отслабна, ама и като напухкавя, пак ми беше симпатичен. Докато Оуен ми е много анти-.
Въпрос на вкус, разбира се.
Определено предпочитам брат му Люк. Не го знам дали отслабна, ама и като напухкавя, пак ми беше симпатичен. Докато Оуен ми е много анти-.
Въпрос на вкус, разбира се.
В края на ноември
В края на ноември
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Тоз му е брат? Не знаех..
- dismisstorka
- Живее, за да пише
- Специалност: PR
Снощи гледах "Cloud Atlas".
Голяма истерия покрай този филм колко е възвишен и дълбок и прекрасен. Малко се разочаровах, защото очаквах по-силно преживяване. Не е лош, но не е и нещо "уау". За да не спойлвам, само ще кажа: хубава идея - лош сценарий. Не беше интригуващ и изненадващ, нито посланието беше нещо, което да не знаем. Но иначе - страхотни актьори, страхотен грим, страхотна режисура и монтаж.
Ако не се бях заредила с толкова много очаквания, сигурно щеше да ми хареса повече. Та ако ходите тепърва да го гледате - пригответе се, че може и да не е вашият филм.
Голяма истерия покрай този филм колко е възвишен и дълбок и прекрасен. Малко се разочаровах, защото очаквах по-силно преживяване. Не е лош, но не е и нещо "уау". За да не спойлвам, само ще кажа: хубава идея - лош сценарий. Не беше интригуващ и изненадващ, нито посланието беше нещо, което да не знаем. Но иначе - страхотни актьори, страхотен грим, страхотна режисура и монтаж.
Ако не се бях заредила с толкова много очаквания, сигурно щеше да ми хареса повече. Та ако ходите тепърва да го гледате - пригответе се, че може и да не е вашият филм.
Последно промяна от dismisstorka на 23 Ное 2012, 23:48, променено общо 1 път.
Serendipity. Look for something, find something else, and realize that what you've found is more suited to your needs than what you thought you were looking for.
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Мисля първо да го почета малко и после да го гледам.
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Ъген:

Заради песента.

Заради песента.