Форумни културни мероприятия
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Специалност: Стопанско управление с френски език
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Re: Форумни културни мероприятия
Да ве, знам те, са ше го добава у големийот список.
Още!
П.П. Утре за операта задълже да кажеш, че билетитье..
Още!
П.П. Утре за операта задълже да кажеш, че билетитье..
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
- Ангел
- Летящите Пръсти
- Специалност: Право
- Курс: пети
Третото е "Секс, наркотици и рокендрол", щом се налага да го изпиша.
Животът е твърде кратък, за да си позволяваш да го разхищаваш в неща, които не ти носят удоволствие.„Пий повече!“ „НЕ МИ Е ДОБРЕ.“ „Този ПЕТЪК няма да свърши!“
ФАРА!!!
PRIME_BBCODE_SPOILER_SHOW PRIME_BBCODE_SPOILER: Offspring
Running down a spiral
with the light of better men,
shouting: "PROGRESS IS SURVIVAL!",
take one last look and see me...
ФАРА!!!
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Утре с Ер купуваме билети за "Хъшове" в Народния за 5.12 (сряда). Все още има места на първи балкон, първи ред - по 12 лева са. Ако има желаещи - до утре 16 може да пишете тук или ЛС : )
- Ангел
- Летящите Пръсти
Мня... Гледал съм го... Ще го пропусна...
Животът е твърде кратък, за да си позволяваш да го разхищаваш в неща, които не ти носят удоволствие.„Пий повече!“ „НЕ МИ Е ДОБРЕ.“ „Този ПЕТЪК няма да свърши!“
ФАРА!!!
Running down a spiral
ФАРА!!!
Крайно време е да разбера к'ва е тая мания по театъра
Бройте ме
Бройте ме
The more you want, the easier you are to exploit
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
За кое от сичкото? Или, аре.. аре аз ше ти избера, ок?
- Dr Dulcamara
- Постоянно присъствие
- Специалност: Физика
- Курс: завършил
Dr Dulcamara написа:
"Риголето" на 14.12.2012 г., петък от 19:00 часа ... аз няма да мога да дойда ...
Ер Малка, наблюдавам Ви много отдавна.FloWersOfEviL написа:Ееееееех, аз сама ли да хода :/
Аре някой с мен, Ер...? ...
Ангел пък просто е длъжник с едно ходене на опера.
Повече от едно ли има?FloWersOfEviL написа:За кое от сичкото? Или, аре.. аре аз ше ти избера, ок?
Говорех за следното:
FloWersOfEviL написа:Утре с Ер купуваме билети за "Хъшове" в Народния за 5.12 (сряда). Все още има места на първи балкон, първи ред - по 12 лева са. Ако има желаещи - до утре 16 може да пишете тук или ЛС : )
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Миии.. http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtop ... 73#p971273
Сигурен ли си? Не че нещо, просто като за първи театър смятам за най-успешна някоя сатира, а не сериозна постановка и то по Иван Вазов. После няма да искаш да повториш
Ma, ако кайш - няяя драма : )
Сигурен ли си? Не че нещо, просто като за първи театър смятам за най-успешна някоя сатира, а не сериозна постановка и то по Иван Вазов. После няма да искаш да повториш
Ma, ако кайш - няяя драма : )
Сега за т'ва съм се хванал, с него ще си стоя
Не ме ръчкай, че ще размисля генерално
едит:
Всъщност too late, цъкнах линка
Кое какво е от изброените? Кое ще ми препоръчате като за сефте?
Не ме ръчкай, че ще размисля генерално
едит:
Всъщност too late, цъкнах линка
Кое какво е от изброените? Кое ще ми препоръчате като за сефте?
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Даже мисля да лансирам идеята за 28-ми за това - http://www.theatre199.org/index.php?p=t ... B%C8%D2%C5
Отдавна се каним с нея. Като я знам утре и за него ше купим билети. Така че, ако искаш.. а и е по-скоро като дата : )
Стиг, "Секс, наркотици и рокендрол", бих ти препоръчала, "Козата или коя е Силвия", "Още веднъж отзад" също. И горното, на което Ер, докато си пиша поста, вече ми потвърди, че ше купим утре И за това билети
Отдавна се каним с нея. Като я знам утре и за него ше купим билети. Така че, ако искаш.. а и е по-скоро като дата : )
Стиг, "Секс, наркотици и рокендрол", бих ти препоръчала, "Козата или коя е Силвия", "Още веднъж отзад" също. И горното, на което Ер, докато си пиша поста, вече ми потвърди, че ше купим утре И за това билети
Хм, това всъщност изглежда интересно
Добре, бройте ме за "Късмет по Дяволите" вместо за "Хъшове"
Добре, бройте ме за "Късмет по Дяволите" вместо за "Хъшове"
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Ще се сетите вие да идете да гледате "Секс, наркотици и рокендрол", ама късно... Ей за това мога да кажа с чиста съвест: "аз като ви казвах!"
Ама нищо де, някои харесват и постановката с Ивайло Христов. За мен си беше просто изреждане на мръсни думички от сцената в присъствието на Дони и Коцето Калки, ама вече няма как да сравните ениуей, щото койт' гледАл, гледАл - Баташов си отиде. Дано, дано някъде из архивите да се пази на запис целият спектакъл, защото това беше човек, който нямаше нужда от подпорни бастунчета на сцената и си правеше наистина феноменално шоу и сам, на почти празна сцена и без почти никакъв реквизит. И залата беше пълна винаги, а билети се купуваха наистина предварително - почти 18 години живот за един спектакъл са просто цяла вечност. И ако не си беше отишъл без време, щеше да откара два пъти по толкова.
Ама нищо де, някои харесват и постановката с Ивайло Христов. За мен си беше просто изреждане на мръсни думички от сцената в присъствието на Дони и Коцето Калки, ама вече няма как да сравните ениуей, щото койт' гледАл, гледАл - Баташов си отиде. Дано, дано някъде из архивите да се пази на запис целият спектакъл, защото това беше човек, който нямаше нужда от подпорни бастунчета на сцената и си правеше наистина феноменално шоу и сам, на почти празна сцена и без почти никакъв реквизит. И залата беше пълна винаги, а билети се купуваха наистина предварително - почти 18 години живот за един спектакъл са просто цяла вечност. И ако не си беше отишъл без време, щеше да откара два пъти по толкова.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- Ангел
- Летящите Пръсти
Бич, плийз... С Баташов съм го гледал три пъти (за които се сещам, а може и да са повече). Колкото до закачката на Доктора, опера най-рано през Януари :-/ (Бири може и по-рано
)
ФАРА!!!
Running down a spiral
ФАРА!!!
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Получаваш почесване зад ухото по тоя повод. Дотук един, дето да го е гледал.
И, между другото, встрани от неизбежното сравнение - спектакълът в Армията е ужасно декламативен, лозунги и символи един до друг, направен е много плитко и грам не ми хареса. Подчертавам, че това беше първият вариант, който гледах и после го гледах още веднъж, да проверя дали не съм сбъркала. Е, не бях.
Ама ще видите и сами, де. Лошото е, че алтернативата вече я няма (т.е. има я, но в лицето на Асен Блатечки с режисьор Ивайло Христов, та не си представям да е алтернатива в истинския смисъл).
А Баташов... Боже, тоя човек имаше его до небето, което го правеше истински, неподправено подходящ за тоя текст. И прекрасен, колкото си ще, но това са личните ми убеждения, които нямат отношение към качествата на спектакъла. Ей на', след 2 седмици стават 2 години - кога минаха и те...
И, между другото, встрани от неизбежното сравнение - спектакълът в Армията е ужасно декламативен, лозунги и символи един до друг, направен е много плитко и грам не ми хареса. Подчертавам, че това беше първият вариант, който гледах и после го гледах още веднъж, да проверя дали не съм сбъркала. Е, не бях.
Ама ще видите и сами, де. Лошото е, че алтернативата вече я няма (т.е. има я, но в лицето на Асен Блатечки с режисьор Ивайло Христов, та не си представям да е алтернатива в истинския смисъл).
А Баташов... Боже, тоя човек имаше его до небето, което го правеше истински, неподправено подходящ за тоя текст. И прекрасен, колкото си ще, но това са личните ми убеждения, които нямат отношение към качествата на спектакъла. Ей на', след 2 седмици стават 2 години - кога минаха и те...
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември