Архив на темите от няколко КСК - 2004-05-06. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
Хора.
Не се почва със славяни и после прабългари.
Първо прабългари и после славяни.
Тази година така бяха решили и на курса по история така ни предадоха последователността.
Затова който е нацелил този тип структура може да получи реална оценка, на другите ще се гледа всичко под лупа.
Не може да има само 5ци и 6ци
Според мен ще преобладават оценките от 3 до 4.5
flyhouse написа:Хора. Не се почва със славяни и после прабългари.
Първо прабългари и после славяни. Тази година така бяха решили и на курса по история така ни предадоха последователността.
Затова който е нацелил този тип структура може да получи реална оценка, на другите ще се гледа всичко под лупа.
Както би казал г-н В. Сидеров : " Това са долни и кални лъжи ! "
flyhouse, нищо лично...
Последно промяна от jantex на 19 Юли 2006, 20:40, променено общо 1 път.
The only thing Columbus discovered was that he was lost!
flyhouse написа:Хора.
Тази година така бяха решили и на курса по история така ни предадоха последователността.
и на мен така ми казаха на уроците, въпреки че не съм ходила на курс в су. освен това е хубаво да се пише навсякъде "българи"... ама това едва ли ще ме спаси от бозавия стил...по тъпи увод и заключение не съм писала никога!
you have to keep
breaking your heart
until it opens
zari написа:За мен тази тема определено Не е от лесните.добре,че оценката от предварителния ми стига не ми се наложи да ходя днес Има твърде много спорни въпроси,а и така формулирана предполага разглеждане на страшно много факти,събития както и мнения на различни историци по проблемите.Не вярвам да има много добри оценки,въпреки че като първа вероятно е поне четена от повечето кандидати
zari написа:първото ми е славянска филология в СУ-наистина ми се учи филология,смятам че ще ми е интересно след година-две искам да запиша нещо в НБУ,но съвсем различно от филологията,например право
Ама не знаех ,че филология става и с изпит по история...
The only thing Columbus discovered was that he was lost!
това пък от каде го измисли?! или по-скоро кой те излъга
абе мисля че все още няма значение с кои почваш
Аз почнах със славяните, защото така се структурира темата по-добре.
Първо за тях малко 1 лист макс и после си почваш българите(само казваш че прабългарите е научен термин) и си и развиваш и по-плавно се получава защото директно преминаваш към българската държава без да се налага да пишеш първо за (пра)българи после за славяни и после пак се връщаш на българите че идват да правят държава.
мисля че така е по-добре като и двата начина са верни
Такам,явно е имало нещо в шоколада с който замезвах,защото писах по спомени от първия срок,когато писах темата и по запеметени пасажи от някаква история,която съм я чел нявга.Резултатът е 13 стр с мноого обяснения,няколко обръкани дати,сигурно и няколко изпуснати.Писал съм строго за Аспарух и Тервел и маалко за славяни и прабългари.Разгледал съм ги в рамките на държавата.Кото сабя покаже Сега го удрям на развратттт
Това трябва да е най-тъпото нещо, което съм чел през живота си. А ако някой професор оцени по-ниско работа, понеже, аджеба, славяните били първи... трагедия. А ти можеш ли да дадеш един звучаш дори най-малкото логично довод, поради който именно прабългарите трябва да са първи?
flyhouse написа:Проф. Петър Ангелов ме излъга. Както и още 2 дузини кандидати.
ти ако им вярваш.. миналата година една фр ходеше при тоя на урок и тои и предаде 10 теми като и каза че някоя от тези 10 теми ще се падне! и накрая какво падна се тема която я нямаше в тези 10... яко нали