ПРИЗИВ КЪМ ПРЕПОДАВАТЕЛИТЕ НА СУ!

Място за разпространение и коментар на различни новости за и в Софийския университет

Модератори: peterdi, Bagatur, e-comedia

Публикувай отговор
Аватар
begemot_
Стенограф
Обратна връзка:

Мнение от begemot_ »

добре де, не мислите ли че досиетата, които наистина не трябва да се виждат от хората са унищожени още в началото на т.нар. "преход"? и въобще не е ли това излишен шум? защо точно сега подхванаха темата а не при някое предишно правителство? вместо да се говори за реалните проблеми - досиета та досиета. както се казва не ме занимавай с глупоси
Ех, какво да се прави, не всички са студенти по молекулярна биология в СУ :lol:

Изображение
Аватар
Росен Тимчев
Живее, за да пише

Мнение от Росен Тимчев »

Темата беше актуабна и при предишните две правителство, но не беше решена окончателно. За да бъда коректен ще призная, че правителството след 97-ма направи комисия и започна отваряне на архива на ДС, но не стигна до щрай. следващото правителство закри комисията. Точно заради другите важни проблеми на този трябва да се сложи точка. А дали са унищожени важни досиета? Не знам....като ги отворят ще видим!
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

:lol: VIVANT PROFESSORES! :lol:
Аватар
inaccessibility
Летящите Пръсти

Мнение от inaccessibility »

забелязахте ли, че никой реално не се впрегна от скандала "Гоце" и на пук на всякакви провокации общественото мнение остава безразлично, а рейтингът на Президентът все така си остава висок... нищо чудно да го изберат за още един мандат :lol: :lol: :lol:

пък никой конкурент досега не изглежда да има по-добри шансове за поста... дори контитуционният съдия, който ДСБ така маневрено извадиха от задния си джоб... :!:
Аватар
Росен Тимчев
Живее, за да пише

Мнение от Росен Тимчев »

Никой не се впрегна? Интересно тълкуване на въпроса...
Всъщност по-интересното е, че самия засегнат президент Георги Първанов не се впрегна особено. Ако е писал само научни тези- добре.... но ако има и други неща това се нарича БЕЗОЧЛИВА НАГЛОСТ!
Аватар
inaccessibility
Летящите Пръсти

Росен Тимчев написа:Никой не се впрегна? Интересно тълкуване на въпроса...
Всъщност по-интересното е, че самия засегнат президент Георги Първанов не се впрегна особено. Ако е писал само научни тези- добре.... но ако има и други неща това се нарича БЕЗОЧЛИВА НАГЛОСТ!
имам предвид социологическите изследвания, които показват, че гласоподавателите не ги е развълнувал особено този скандал... не се е променил особено и рейтингът на президента... гледах наскоро Панорама, мисля, че там говореха за това...
Аватар
Росен Тимчев
Живее, за да пише

Мнение от Росен Тимчев »

Не става дума за рейтинги, а за достойнство. Рейтингите ще се проверят на изборите.
Аватар
inaccessibility
Летящите Пръсти

добре де, на изборите ще видим колко значи и достойнството :lol: :lol: :lol:
Аватар
Росен Тимчев
Живее, за да пише

Мнение от Росен Тимчев »

И аз така казвам....ще поживеем - ще видим!
Относно инициативата- в момента осъществявам контакт с работната група по готвения законопроект за разсекретяване на архива на комунистическите служби и репресивния апарат. В него се предвижда освен разсекретяване и пълна прозрачност за миналото на лицата на публични длъжности. Надявам се академичната общност да даде достоен пример на останалите преди излизането на закона!
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

Росен Тимчев написа:Ако е писал само научни тези- добре.... но ако има и други неща това се нарича БЕЗОЧЛИВА НАГЛОСТ!
Ма какви научни тези чакате от Георги Първанов? :shock: Нали беше на щат в Института по история на БКП към ЦК на БКп под крилото на онова недоразумение Давид Елазар, който май няма и висше образование, но е директор на научен институт. :roll: Нали Жорко си е защитавал кандидатската дисертация пред отделен научен съвет, съставен само от наши другари? :x Има две научни статии в списание "Векове", от които нищо не му се разбира, щото и той не го е разбрал? :oops:
Виж, жена ми Зорка е наистина историк. Затова е президентша, а не президент. Става жената за истинска работа!

А какво да кажем за другия изтъкнат историк Серьожка? Нещо да е написал? Историк е само по диплома като друг един премиер Георги Атанасов, дето свали Тодор Живков.
Аватар
Росен Тимчев
Живее, за да пише

Мнение от Росен Тимчев »

Склонен съм да се съглася с част от казаното горе
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

:? По- ми е интересно с кое не си съгласен? :wink:
Аватар
Росен Тимчев
Живее, за да пише

Мнение от Росен Тимчев »

С доста неща по принцип не съм съгласен! С това, че възрастни и и интелигентни хора се държат като мишоци например не мога да се примиря!
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

:? Вероятно си имат основателна причина, щом са интелигентни. :oops: Щото фанфароните дори се хвалят как били служили на Татковината. :evil: Малко като по Ботев: "Патриот е, душа дава за родина, за свобода, но не свойта душа, братя, а душата на ..." :twisted:
Аватар
Росен Тимчев
Живее, за да пише

Мнение от Росен Тимчев »

Така или иначе решение ще има по един или друг начин..... жалко за страхливците, които нямат доблест да си пизнаят и поискат прошка и разбиране! след разсекретяването никой няма да им прости!
Публикувай отговор

Обратно към “Новини”