"Песен на деня" за вас - поредно издание:)
Модератори: Ангел, Ice_Spirit
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Re: "Песен на деня" за вас - поредно издание:)
Мале, тая песен ми носи страхотна емоция. Нямам идея какво се пее, нарочно не съм се пробвала с Гугъл транслейтъра, защото и без да знам, ми пълни очите със сълзи, което ми се случва ужасно рядко, докато слушам музика. Да не говорим, че жилетката на Заз много ме кефи, а пичът страшно прилича на един мой нов познат (само че онзи е със светли очи) и също доста на една моя голяма, голяма любов (в кадрите, в които е отметнал глава назад) и като цяло клипът хем е много простичък, хем ме грабна от първо гледане:
Ей, да е живо и здраво това момиче, много малко изпълнители съм харесвала така от раз и толкова безрезервно. Много харесвам почти всичко, което съм чула от нея, но тази песен ми е в топ 3. (огромно, огромно сърце)
Ей, да е живо и здраво това момиче, много малко изпълнители съм харесвала така от раз и толкова безрезервно. Много харесвам почти всичко, което съм чула от нея, но тази песен ми е в топ 3. (огромно, огромно сърце)
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Специалност: Стопанско управление с френски език
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
ААААААААААААААА, стига с тааааа ЗАААаааааз!!!
Нимоа!

Нимоа!
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Честно, не знам какво не й харесваш. Аз като я чух за пръв път, си нямах идея, че е причинила такава истерия из Европа. Просто чух Je Veux на един купон, питах чия е и после си "открих" Заз сама (сигурно ако ме облъчваха отвсякъде с нея, щеше да ме подразни, ама не стана така). Това беше в средата на февруари. Като разбрах, че ще идва в България, си потроших краката да търча към билетния център на НДК и мога с чиста съвест да кажа, че концертът й в края на май беше изключително преживяване - като музика, като емоция, като качество и количество на публиката. Страхотна! А какво излъчване има това момиче...
И да, просто песните й ми харесват, гласът й ми допада и за мен е едно от най-позитивните неща, които музикалната сцена е виждала напоследък. Като се замисля, така от раз са ме грабвали само Pink Martini (далеч не най-известната им, ама много им я харесвам) и Zaz. Донякъде и Sunrise Avenue, ама тях не ги харесвам чааааак пък толкова.
Абе, изобщо, за Заз - нищо лошо. То както си говорихме, аз пък много ти се чудя за Мюз, ама на', има и други около мене, дето ги слушат.
И да, просто песните й ми харесват, гласът й ми допада и за мен е едно от най-позитивните неща, които музикалната сцена е виждала напоследък. Като се замисля, така от раз са ме грабвали само Pink Martini (далеч не най-известната им, ама много им я харесвам) и Zaz. Донякъде и Sunrise Avenue, ама тях не ги харесвам чааааак пък толкова.
Абе, изобщо, за Заз - нищо лошо. То както си говорихме, аз пък много ти се чудя за Мюз, ама на', има и други около мене, дето ги слушат.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Не я нехаресвам. Чакам да мине точно тази истерия покрай нея, че да я чуя на спокойствие. Като гледам може и след години да е стане, ако стане..
Та затова така реагирам, нищо лично : )
А Мюз сама си ги открих, покрай мен почти никой не ги слуша или и да слуша, не си спами ФБ, или и да спами - ги е прослушал след мен и/или заради мен
Кво да ти кажа, поразменили сме се : )
Е, аз нямах шанса, чувствам я.. натресена ми.Търговецът на кристал написа:(сигурно ако ме облъчваха отвсякъде с нея, щеше да ме подразни, ама не стана така).
Та затова така реагирам, нищо лично : )
А Мюз сама си ги открих, покрай мен почти никой не ги слуша или и да слуша, не си спами ФБ, или и да спами - ги е прослушал след мен и/или заради мен
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Дам, като си откриеш нещо така, е най-яко. Наскоро някой беше пуснал някаква много партизанска снимка във Фб с текст: "Онзи момент, в който чуваш супер яка песен и не искаш никой друг да знае за нея". Често ми се случва, даже и със спектакли, за които после оревавам света, ама всеки път, когато отворя дума за тях, го чувствам като предателство към самата себе си, щото са си "мои", пък!
Знам, луда съм.
В края на ноември
В края на ноември
Някога, някога, толкова някога...
- Etiainen
- Легендарен флуудър
- Специалност: икономика (+английски)
- Курс: семестриално завършил
Just take what you need,
And be on your way,
And stop crying your heart out.....
For a moment your eyes open and you know
All the things I ever wanted you to know.
I don't know you, and I don't want to..
Till the moment your eyes open and you know.
Моето творчество - Windy Sunset's Creations
All the things I ever wanted you to know.
I don't know you, and I don't want to..
Till the moment your eyes open and you know.
Моето творчество - Windy Sunset's Creations
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Без никаква връзка с България или с идеята за "родното" - просто източник на чисто вдъхновение (дето никога не съм очаквала, че тая песен и Stayin' Alive на Bee Gees (особено пък тя!) ще ме карат да се усмихвам с такъв кеф):
В края на ноември
В края на ноември
The more you want, the easier you are to exploit
-
Ер Малка
- Вазов
- Специалност: Връзки с обществеността
- Курс: втори
Не мога да спра да я слушам, прекрасна е <3
"Quiero hacer contigo lo que la primavera hace con los cerezos."
- alter ego
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Напоследък около мен няколко човека са се вманиячили по темата за Чуждестранния легион и май заразиха и мен, та:
Into the endless we ride... 
Въпреки крийпи текста, песента много радва
The more you want, the easier you are to exploit
- Libra
- Гутенберг
- Специалност: Българска филология
- Курс: първи
Не съм това, което съм, но и другите не са това, което са.
-
Ер Малка
- Вазов
- Специалност: Връзки с обществеността
- Курс: втори
Обожавам я. Както казах, искам да се оженя за тая песен.
"Quiero hacer contigo lo que la primavera hace con los cerezos."
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка: