[ИГРА] Пет минути в главата ми.
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Специалност: Стопанско управление с френски език
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Re: [ИГРА] Пет минути в главата ми.
От мен поздрав
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
- fluffy cloud
- Легендарен флуудър
Не знам за теб, ама моите мисли са си напълно вербализирани(това прозвуча все едно чувам гласове в главата сиMidwinterSun написа:Аз не казвам, че не мога да ги вербализирам. Мога. Но тогава няма да са моите мисли в естествен вид, а техен преработен вариант.
I wanna fall from the stars straight into your arms
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Курс: пети
- Обратна връзка:
Ъм.. не ти ли е много... шумно? 
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.

Всъщност почти като при истинските хора.

- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
http://kupon4e-bg.com/1880/Grafa-Glava.html
Глава
Чувате ли звукът от моята глава?
Припев: /2x/
Вчера имах дълга коса,
днес имам къса коса,
утре ще бъда с гола глава,
други ден не знам.
Вчера имах дълга коса,
днес имам къса коса,
утре ще бъда с гола глава
Други ден ще имам ли...
глава /6х/,
не знам дали ще имам...
глава/6х/
Не знам дали ми трябва...
глава.
Има бръмбъри в главата ми,
бръмбъри в главата ми,
само бръмбъри в главата ми.
Глава, глава -
тя вече не ми трябва
Припев:... /2x/
На мен не ми е нужна...
кратуна
Рефрен: /2x/
бръмбъри в главата ми,
само бръмбъри в главата ми,
бръмбъри в главата ми
бръмбъри в главата ми,
само бръмбъри в главата ми
Глава, глава,
тя вече не ми трябва...
Глава /6х/,
на мен не ми е нужна...
глава /6х/,
на мен не ми е нужна...
глава /6х/,
на мен не ми е нужна...
глава /6х/,
на мен не ми е нужна глава!
Глава
Чувате ли звукът от моята глава?
Припев: /2x/
Вчера имах дълга коса,
днес имам къса коса,
утре ще бъда с гола глава,
други ден не знам.
Вчера имах дълга коса,
днес имам къса коса,
утре ще бъда с гола глава
Други ден ще имам ли...
глава /6х/,
не знам дали ще имам...
глава/6х/
Не знам дали ми трябва...
глава.
бръмбъри в главата ми,
само бръмбъри в главата ми.
Глава, глава -
тя вече не ми трябва
Припев:... /2x/
На мен не ми е нужна...
кратуна
Рефрен: /2x/
бръмбъри в главата ми,
само бръмбъри в главата ми,
бръмбъри в главата ми
бръмбъри в главата ми,
само бръмбъри в главата ми
Глава, глава,
тя вече не ми трябва...
Глава /6х/,
на мен не ми е нужна...
глава /6х/,
на мен не ми е нужна...
глава /6х/,
на мен не ми е нужна...
глава /6х/,
на мен не ми е нужна глава!
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
- Lithium
- Легендарен флуудър
- Специалност: Публична администрация
- Курс: втори
Here come the bass, thunder in the guts
Rock you till you can't stand
Now the guitar speaks, gonna drive you nuts
Power under your hand
Rock out!
Rock out!
Rock out!
Rock you till you can't stand
Now the guitar speaks, gonna drive you nuts
Power under your hand
Rock out!
Rock out!
Rock out!
- ники
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: пети
Поредната спам тема във форума. Имам ли 5 минути свободни да се пробвам? Трябва да изляза след 40, а преди това да си оправя стаята и да ям. Имам. Точно 10:00, значи до 10:05. Обичам, когато имам време за всичко, ама напоследък съм мързелив. Трябва да уча. А днес трябва и да тичам. Вчера трябваше, но ме домързя. Също валеше. Не мога да тичам, когато вали или поне е добро оправдание да не тичам. Днес времето е хубаво, ще се тича. Ще имам ли време? Ще имам, но трябва и да уча. Сега като отново имам нет всякакво учене остава на заден план. Трябва да съм по - организиран. Не, достатъчно организиран съм си, трябва ми и почивка. 10:03. Още 2 минути трябва да мисля. Да си планирам времето. Ям, оправям си стаята, чета един въпрос за изпита. Излизам и се прибирам към 3. ..... му, то вече половината ден мина. Трябва да си взема нещо да чета по пътя. После тичам, чета. Не ми остава много, ама пък само аз си знам, как съм ги минавал тия въпроси. Ако ставам супер рано, дали няма да имам повече време. Всъщност днес станах супер рано. Бахти, кой мие улици с най-шумната машина на света 6:00 сутринта. 10:05, точно 5 минути. Но всъщност като започвах да пиша първите думи може да е било и 9:59. Пак задуха силно. Трябва да ям.
- fluffy cloud
- Легендарен флуудър
MidwinterSun написа:Ъм.. не ти ли е много... шумно?
I wanna fall from the stars straight into your arms
-
Jamesmagno
- Легендарен флуудър
- Адрес в галерията на СУ: http://gallery.uni-sofia.bg/index.php?cat=10094
- Обратна връзка:
Яката музика. Дали ще се намерят хора, които да го изсвирят? Надали. Ама и да се намерят, дали ще мога да го изпея? О, ще мога. Сто процента, напоследък изпях много, много по-трудни неща. Опа, тесктът!
I am breathless
Need I say
('баси, колко яко почва)
How could you find me here
You, of all have crossed my way
Unexpectedly... from where
I feel like I am dreaming
Hold me close
Tomorrow may be gone
This is a moment
Of belief
Пфууу, много добър преход, страхотно са го измислили!
This is a moment
Made of dreams
You found me here today
On the coldest winter night
This moment is our right
Нее, не може да е толкова яко....
Now, Helena tell me all
Хм, коя ли пък е тази? Да, има логика, толкова добри песни обикновено идват с вдъхновение от реални хора и събития...
For years we've been apart
Did you hear the mountain fall
...my broken heart
Аууу, кеф!!!
Don't wake me if I'm dreaming
Hush my dear
Because tomorrow may be gone
Lost in the present
I assure
Ииии, пак якият преход...
This is the moment
Say no more
You found me here today
Не, тук вече ще се размажа...
Да, размазах се.
This moment is our right
This is a moment
Of belief
This is a moment
Made of dreams
You found me here today
This moment is our right...
Пфууу, изтощих се емоционално... Би било толкова прекрасно, ако има как, кога и с кого да го изсвирим...
Хм, защо стоя с обувки? Отивам да ги събуя. ....! Прането се е изсушило и стои смачкано... Умно, Иво, умно... Стой по форумите и пиши глупости! А дори няма да започвам за ученето... Както и да е. 5 минути трябва да са минали.
I am breathless
Need I say
('баси, колко яко почва)
How could you find me here
You, of all have crossed my way
Unexpectedly... from where
I feel like I am dreaming
Hold me close
Tomorrow may be gone
This is a moment
Of belief
Пфууу, много добър преход, страхотно са го измислили!
This is a moment
Made of dreams
You found me here today
This moment is our right
Нее, не може да е толкова яко....
Now, Helena tell me all
Хм, коя ли пък е тази? Да, има логика, толкова добри песни обикновено идват с вдъхновение от реални хора и събития...
For years we've been apart
Did you hear the mountain fall
...my broken heart
Аууу, кеф!!!
Don't wake me if I'm dreaming
Hush my dear
Because tomorrow may be gone
Lost in the present
I assure
Ииии, пак якият преход...
This is the moment
Say no more
You found me here today
Не, тук вече ще се размажа...
Да, размазах се.
This moment is our right
This is a moment
Of belief
This is a moment
Made of dreams
You found me here today
This moment is our right...
Пфууу, изтощих се емоционално... Би било толкова прекрасно, ако има как, кога и с кого да го изсвирим...
Хм, защо стоя с обувки? Отивам да ги събуя. ....! Прането се е изсушило и стои смачкано... Умно, Иво, умно... Стой по форумите и пиши глупости! А дори няма да започвам за ученето... Както и да е. 5 минути трябва да са минали.
Последно промяна от Jamesmagno на 04 Юли 2011, 03:07, променено общо 1 път.
- menina.do.mar
- Плиний Стари
- Курс: завършил
5 минути. Засечи по часовник. 100% ще забравиш в колко си почнала. Що се занимавам с глупости пак? Щото не мога да заспя. Заради гадната к*чка. Как може да е толкова проста, по дяволите. Оф, искам да се преместя по-бързо в новия апартамент. Колко е сладък само! Ще си взема нови ароматни свещи. Обожавам ароматни свещи. Ще поканя гости. Ще се напием като донски казаци. Преди или след държавния да го направим? О, не - държавен! Защо го има изобщо, ..... му. Стига стрес! Искам да се падне за съществително или прилагателно име. Не, нищо не искам всъщност. Дали Слънчо спи? Не, той си ляга късно. Може да учи. Да, бе, колкото и ти... Ух, това навън беше кукумявка. Мразя нощни птици, плашат ме от малка. Дядо ми беше казал, че кукумявките вещаят смърт според народните поверия.
Аз що гледам тоя турски сериал? Щото не хващаш друг канал, глупачко. В новия апартамент ще прекарам кабелна. Не, цифрова. Каква точно е разликата? Даа, това е от особена важност, нали? Държавен, държавен, държавен! Тихо, спри да ме тормозиш, има време до него. Да, ама то ей сега ще мине. Ако си легна сега, ще спя 6 часа и половина. Защо го пресмяташ, по дяволите? Спри тоя сериал най-накрая! Няма да го спра, обичам телевизорът да си работи безцелно. Опа, писах 7 минути, щото забравих да погледна часовника.
Аз що гледам тоя турски сериал? Щото не хващаш друг канал, глупачко. В новия апартамент ще прекарам кабелна. Не, цифрова. Каква точно е разликата? Даа, това е от особена важност, нали? Държавен, държавен, държавен! Тихо, спри да ме тормозиш, има време до него. Да, ама то ей сега ще мине. Ако си легна сега, ще спя 6 часа и половина. Защо го пресмяташ, по дяволите? Спри тоя сериал най-накрая! Няма да го спра, обичам телевизорът да си работи безцелно. Опа, писах 7 минути, щото забравих да погледна часовника.
"We are all in the gutter, but some of us are looking at the stars..."
скукаскукаскукаскукаскукаскукаскукаскукаскукаскускукаскукаскукаскукаскукаскука
тука някъде май допуснах правописна грешка
за кво си мислех преди да почна да пиша?
сега ще ме гложди
мамкамумамкамумамкамумамкамумамкамумамкамумамкамумамкаму
егати от колко време не съм отварял скайп
кога излиза новия фм? трябва да проверя
УИСКИИИИИИИ СЪС ФЪСТЪЦИ И ОТ ВРЕМЕ НА ВРЕМЕ БАДЕМИ
т'ва ми напомня за караокето в младостката вселена
цървулите са ми затворили бара
боже, какъв е тоя дебилен филм?!
..... му, още не мога да се сетя какво си мислех преди да почна да пиша
и кой по дяволите е Йоан Арнаудов?!
сърби ме гърба
стига толкова
тука някъде май допуснах правописна грешка
за кво си мислех преди да почна да пиша?
сега ще ме гложди
мамкамумамкамумамкамумамкамумамкамумамкамумамкамумамкаму
егати от колко време не съм отварял скайп
кога излиза новия фм? трябва да проверя
УИСКИИИИИИИ СЪС ФЪСТЪЦИ И ОТ ВРЕМЕ НА ВРЕМЕ БАДЕМИ
т'ва ми напомня за караокето в младостката вселена
цървулите са ми затворили бара
боже, какъв е тоя дебилен филм?!
..... му, още не мога да се сетя какво си мислех преди да почна да пиша
и кой по дяволите е Йоан Арнаудов?!
сърби ме гърба
стига толкова
The more you want, the easier you are to exploit
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
00:32
Започвам да пиша, не си виждам ръцете в тъмното, заекът до мен нещо мляска, не съм му сложил храна... какво ли яде, не ми пука, и без това е пълничък, няма да го мисля засега. адски топло е, дали да спра духалката? не, нека стои и тя, инак ще прекъсна писането. вечесвиквам с това да пиша на момента, без да се замислям, не знам дали слагам правилно запаетайките и дали изобщо има нужда от тях. за чий са те? вярно определят смисъла на казаното, но ако искаш да си двузначен, не ти трбяват запетайки. Май е по-добре да си сипя нещо? жаден съм, хапва ми се и нещо сладко, но ме мързи да ида до кухнята, там е студено, тука е топло, отделно и тука не бива да ям, че ще се цапа. леле, звуча като мария, тя говори без главни букви и мисли за майка си, какво ще каже. аз не съм мария, никога няма да бъда, амин. заекът нещо се е излегнал, гледа ме с умолителен поглед, аз се старая да не го гледам, по-скоро гледам екрана, нямам време, минутките се нижат. краката ми са в турска поза и изтръпват, но мога да издържа, после е приятно чувството, като спрат да са ми изтръпнали. в същото време някой ми пише по скайп? кой? пиша си с 3 души в 3 прозореца и съм ги затворил сите. някой отговаря на нещо което съм казал преди десетина минути и дори не мога да предположа какво е. бих заложил, че боби праща линк към някакъв новинарски сайт, ама това го казвам, само ако боби чете този пост и е решил да ми изкара малко пари, същевременно почва да ме боли гърба, защото съм наведен вече 4 минути и пиша ли, пиша. тихо е, зспрях музиката одеве, за да стана да ям, ама ме домързя и сега седя на тихо и гладно. май ще стана да си взема фавла мура шоко нещо си, само такива имамм..
00:37
Започвам да пиша, не си виждам ръцете в тъмното, заекът до мен нещо мляска, не съм му сложил храна... какво ли яде, не ми пука, и без това е пълничък, няма да го мисля засега. адски топло е, дали да спра духалката? не, нека стои и тя, инак ще прекъсна писането. вечесвиквам с това да пиша на момента, без да се замислям, не знам дали слагам правилно запаетайките и дали изобщо има нужда от тях. за чий са те? вярно определят смисъла на казаното, но ако искаш да си двузначен, не ти трбяват запетайки. Май е по-добре да си сипя нещо? жаден съм, хапва ми се и нещо сладко, но ме мързи да ида до кухнята, там е студено, тука е топло, отделно и тука не бива да ям, че ще се цапа. леле, звуча като мария, тя говори без главни букви и мисли за майка си, какво ще каже. аз не съм мария, никога няма да бъда, амин. заекът нещо се е излегнал, гледа ме с умолителен поглед, аз се старая да не го гледам, по-скоро гледам екрана, нямам време, минутките се нижат. краката ми са в турска поза и изтръпват, но мога да издържа, после е приятно чувството, като спрат да са ми изтръпнали. в същото време някой ми пише по скайп? кой? пиша си с 3 души в 3 прозореца и съм ги затворил сите. някой отговаря на нещо което съм казал преди десетина минути и дори не мога да предположа какво е. бих заложил, че боби праща линк към някакъв новинарски сайт, ама това го казвам, само ако боби чете този пост и е решил да ми изкара малко пари, същевременно почва да ме боли гърба, защото съм наведен вече 4 минути и пиша ли, пиша. тихо е, зспрях музиката одеве, за да стана да ям, ама ме домързя и сега седя на тихо и гладно. май ще стана да си взема фавла мура шоко нещо си, само такива имамм..
00:37
-
Ер Малка
- Вазов
- Специалност: Връзки с обществеността
- Курс: втори
03:13. Спи ми се. Кога е "след пет минути"? И 18? И без това няма за кога да спя. Трябва да си намеря билета. Как можах да си взема билет за 8.30?! Ох, много ми се спи. Топло ми е. Аватарът ми не ми излиза и ме дразни. И нещо с клипчетата се бъгна. Мирише ми на Мандарини. Христина ми писа. 03:15 е. Да не си забравя батерията. Трябваше да купя кафе. Май си забравих суитчъра в Мария, защото го няма вкъщи. Още две минути. Ахаха, това е яко, трябваше да се сетя за това като ходех на училище и имах математика и часовете минаваха тооолкова бавно. И 16 е. И 17 е вече. Ох, много ми се спи. Още една минута и си лягам. Кой изобщо ползва тази иконка
И защо усмивката е това
, а ":Д" е това
? И 18 е. Събличам се и си лягам. Като гледам другите колко са писали за 5 минути си мисля, че мисля бавно. Ама то е щото ми се спи много. Форумният часовник не е верен.
"Quiero hacer contigo lo que la primavera hace con los cerezos."
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Най-накрая имам възможност да пусна любимия си мийм в тоя фором, затова станете на крака, като четете поста ми и ръкопляскайте:
По темата:

По темата:

- toshle
- Драскач
- Специалност: КН
4:53 и така започвам отначало
няма други хора у форума форума ф напомня ми за форчан днес видях подобна тема там и вече не знам колко време е минало 2 минути нещо много малко изписах х Вие можете да пускате нови теми мишката ми защо е там лентата на старт менюто не иска да се прибира ииииииииииии сега не си спомням как се оправяше и стана егаси бъчканицата в това мнение тотална простотия и 57 е има още една минута минута минууутааа 4:57 аз ли съм единствения луд който е онлайн в момента ми сигурно все още е и 57 а и 58 готово
няма други хора у форума форума ф напомня ми за форчан днес видях подобна тема там и вече не знам колко време е минало 2 минути нещо много малко изписах х Вие можете да пускате нови теми мишката ми защо е там лентата на старт менюто не иска да се прибира ииииииииииии сега не си спомням как се оправяше и стана егаси бъчканицата в това мнение тотална простотия и 57 е има още една минута минута минууутааа 4:57 аз ли съм единствения луд който е онлайн в момента ми сигурно все още е и 57 а и 58 готово
( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͜ʖ ͡°) You came to the wrong neighbourhood, motherfucker.
може ли да правим други неща, докато си мислим.. Примерно да гледаме телевизия или да чоплим семки..?
la douleur exquise