Ей това много често се оказва фактор. Защото и аз имах един такъв случай, подобен на този на Търговеца. В един момент човекът започна да става твърде обсебващ, да ми държи сметка, че прекарвам времето си със семейство и приятели, както и в един прекрасен момент да прави опити да нарушава нагло личното ми пространство. И сега трябва да си призная, знаците за това се проявиха доста рано, но аз нямах натрупаните знания, на базата на които да ги разгранича. Първият от тях беше, че индивидът прекрати връзките със своите собствени приятели и започна да гравитира единствено около мен. Всеки мъж, който прави това, има нещо гнило в себе си.dismisstorka написа:друг е въпросът дали имаш желанието и опитът да ги разчетеш
Фактите са такива, че трябва да целунеш доста жаби, докато попаднеш на принца.
И наистина, ако трябва да направя разбор на положителните и отрицателни качества на мъжете, които познавам, мога да им измисля хиляда недостатъци, но безчувствеността не е един от тях. Ако трябва да съм откровена, мъжете като че ли са доста по-склонни към лигавщини от повечето момичета, които познавам.