Остава около месец до представлението, но вече са продадени доста билети. Добре е интересуващите се да се организират и да отидат до операта най-късно в началото на следващата седмица.
За съжаление, аз няма да мога да дойда, защото имам вече друг ангажимент. Много ще се радвам, ако отидете и после разкажете, как е било!
"Колко е важно да бъдеш сериозен" - 23.11, петък
"Както ви харесва" - 16.12
"Дуенде" - засилили сме се за 6.12, дано да има места
Ако някой иска - да каже, довечера купувам билетите : )
Освен това сме се засилили с Ерка и за:
- Българска армия
"Много шум за нищо"
"Секс, наркотици и рокендрол" / Ангел
"Сега или никога"
"Вражалец" - тука е много тегаво с билетите, малко Донев стайл, ма.. по-зле. / Милена
- Народния театър
"Козата или коя е Силвия"
"Контрабасът"
"Хъшове" / Ники, Милена, Писа
"В съседната стая или пиеса за вибратора"
"Лов на диви патици"
"Ревизор"
- Сатиричния театър
"Лека форма на тежка депресия"
"Вечеря за тъпаци"
"Едно малко радио"
"Още веднъж отзад" / Ангел
Добре сме се засилили.. ама сме и отворени за още. Ако някой има желание за гореизброените, да си каже - да го имаме предвид, като си купуваме билети и мислим дата.
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
Аз.
С, н & р, Приятнострашно (след толкова препоръки от Ели), Още веднъж отзад (филмът е гениален и ми е много любопитно поставянето на театър).
Вие кои си харесахте?
Животът е твърде кратък, за да си позволяваш да го разхищаваш в неща, които не ти носят удоволствие.
я! Вражалец откога се играе в Армията? Ако успеете да се доредите за билети, ме бройте и мен Иначе за тия трите постановки, дето сега ще взимате билети, съм пас, обаче ще следя за следващите
На "Колко е важно да бъдеш сериозен", "Вечеря за тъпаци" и "Едно малко радио" съм била, но за останалите ме бройте, ако се организира нещо, сиреч:
FloWersOfEviL написа:
"Както ви харесва" - 16.12
"Дуенде" -
"Много шум за нищо"
"Секс, наркотици и рокендрол"
"Сега или никога"
"Вражалец"
"Късмет по дяволите"
"Син портокал"
"Козата или коя е Силвия"
"Контрабасът"
"Хъшове"