Литература - темата в СУ!
Модератор: Boromir
- Nailonster
- В началото бе словото
Имам въпрос - на мен лично Далчевите произведения ми допадат много.
Изградих изключително и само лична позиция в/у творчеството му, структурирана като тема, но съумях да спомена само 4 стихотворения.
Написах 9 страници - сметнах, че тези произведения ("Прозорец", "Болница", "Повест", "Вратите") и 2 цитата са достатъчни за да обоснова мнението си.
Приблизително каква може да бъде оценката ми?
Изградих изключително и само лична позиция в/у творчеството му, структурирана като тема, но съумях да спомена само 4 стихотворения.
Написах 9 страници - сметнах, че тези произведения ("Прозорец", "Болница", "Повест", "Вратите") и 2 цитата са достатъчни за да обоснова мнението си.
- Nailonster
- В началото бе словото
Само да не ми праснат някоя чиста, кристална и призматична двойка.everyday_ написа:никой не може да кажесубективизма при оценяването пречи..може и да е висока, но може и да не е
Защото тогава и субективизма няма да е оправдание - писанията ми не са оригиналничене и биха могли да предизвикат опонираща позиция...
Искам да попитам също и дали начина, по който сме оформяли черновата си, би могъл да бъде отчетен като знак и следователно, да анулират работата ми?
- ^Lady_Of_Winter^
- В началото бе словото
Ами аз лично си мисля (не знам дали съм права) , че даже 20 стихотворения да си разгледала, ако не са пряко свързани с темата, оценката ще е 2.00. Но ако си разгледала по - малко, но за сметка на това защитават ясно, точно и целенасочено тезата ти, би трябвало да имаш една положителна и добра оценка. Дано е така! Единственото, което мен ме притеснява е фактът, че не знам точно кои стихотворения според проверяващите са най - важни и ключови за поставената тема...Nailonster написа:Имам въпрос - на мен лично Далчевите произведения ми допадат много.
- Nailonster
- В началото бе словото
- ^Lady_Of_Winter^
- В началото бе словото
Ауу...много благодаряNailonster написа:Така е!^Lady_Of_Winter^ написа: Но ако си разгледала по - малко, но за сметка на това защитават ясно, точно и целенасочено тезата ти, би трябвало да имаш една положителна и добра оценка. Дано е така!
Дано си права и да бъда оценена положително =)
Поздрав с Axel Rudi Pell - Broken heart
Последно промяна от ^Lady_Of_Winter^ на 19 Юли 2006, 12:19, променено общо 1 път.
- inaccessibility
- Летящите Пръсти
- inaccessibility
- Летящите Пръсти
- явор
- Летописец Виртуоз
Излезли за резултатите по Мат. във ВИНС-а, дето правиха с нас изпита и всички вече си избухват, а аз тука ше има да чакам.... и накрая ако не си е струвало!!! 
П.П. Аз залагам на 25, най-късно 26, защото все пак нали има и журналистика, за която трябав да си изкарал 3,50, за да се явиш
П.П. Аз залагам на 25, най-късно 26, защото все пак нали има и журналистика, за която трябав да си изкарал 3,50, за да се явиш
Столичен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си