Придобивки
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Специалност: Стопанско управление с френски език
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Re: Придобивки
Аз пък точно Project Dostoevski се сетих вчера, че забравих да си взема, хаха
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
- toshle
- Драскач
- Специалност: КН
- Курс: първи
Днес си купих "Метро 2034".
( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͜ʖ ͡°) You came to the wrong neighbourhood, motherfucker.
Аз от промоцията на Сиела си взех само "Добавено лято" - книгата е супер сладка, четох я през лятото и искам да си я имам. Освен това имам няколко причини да не харесвам и одобрявам промоцията, ама хайде, нали е за 1ви ноември 
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
- dismisstorka
- Живее, за да пише
- Специалност: PR
Подариха ми "18% сиво" на Захари Карабашлиев и "За любовта и други демони" на Маркес. Не са ми били в wishlist-а и май ще ги чета със смесени чувства.
Serendipity. Look for something, find something else, and realize that what you've found is more suited to your needs than what you thought you were looking for.
Сивото не можах да се прежаля, но Маркес е голям... искаш ли да видиш моето ревю? 
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
- dismisstorka
- Живее, за да пише
- Специалност: PR
Да, искам:)
Маркес го харесвам по принцип, все още на първо място в wishlist-а ми е "Сто години самота", но като че ли не ми е моментът сега да чета за любов - ще започна да се анализирам много.
но няма да я оставя в никакъв случай.
А на "18% сиво" хвърлих един поглед, има свеж хумор, но стилът на З.К. ми идва леко муден и излишно обстоятелствен.
Маркес го харесвам по принцип, все още на първо място в wishlist-а ми е "Сто години самота", но като че ли не ми е моментът сега да чета за любов - ще започна да се анализирам много.
А на "18% сиво" хвърлих един поглед, има свеж хумор, но стилът на З.К. ми идва леко муден и излишно обстоятелствен.
Serendipity. Look for something, find something else, and realize that what you've found is more suited to your needs than what you thought you were looking for.
- Boleyn
- Легендарен флуудър
- Специалност: Българска филология
- Курс: завършил
18-те процента мисля, че само аз не съм ги чела още. Напоследък постоянно някой ми я хвали тази книга, ама то не е просто хвалене, ами направо преклонение, та се чудя наистина ли е чаааааааааак толкова гениална 

you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
- Boleyn
- Легендарен флуудър
- Специалност: Българска филология
- Курс: завършил
Хммм, Мила, може нататък да се разкрива величието й. Не знам наистина, просто ми е чудно това прехласване дали е подплатено, защото не идва от един човек, а от сумати народ и едни слова се леят...То за Достоевски не съм чувала толкова суперлативи
Може да й дам шанс.
А иначе на за любовта и другите демони се точа, откакто прочетох наскоро ревюто на Мила
Може да й дам шанс.
А иначе на за любовта и другите демони се точа, откакто прочетох наскоро ревюто на Мила

Очевидно само аз не се прекланям пред това от произведенията на Маркес ^^ Подариха ми я наскоро по повод изключителната й популярност напоследък, но "Сто години самота" я превъзхожда стократно
Не казвам, че е слаба книгата, но не разбрах какво толкова започнаха да я превъзнасят ^^
А за 18% .. хубавите части са само в тези диалози в началото на главите, останалото е просто някакъв пълнеж към тях, който не е нито особено интересен, нито особено съдържателен ^^
По темата - сдобих се със "Завладяването на Америка. Въпросът за другия" на Цветан Тодоров, която чета по задължение, но се оказа, че майка ми много я харесвала и реши да ми я купи, та да я чета на спокойствие ...
А за 18% .. хубавите части са само в тези диалози в началото на главите, останалото е просто някакъв пълнеж към тях, който не е нито особено интересен, нито особено съдържателен ^^
По темата - сдобих се със "Завладяването на Америка. Въпросът за другия" на Цветан Тодоров, която чета по задължение, но се оказа, че майка ми много я харесвала и реши да ми я купи, та да я чета на спокойствие ...
- "Понякога чувам как костите ми се напрягат
под тежестта на всички животи, които не живея."
Българска филология, ІІ курс
-
Ер Малка
- Вазов
- Специалност: Връзки с обществеността
- Курс: втори
18-те процента не бяха лоши, но не са и кой-знае-какво. Иначе и аз съм се наострила на Демоните.
А днес най-накрая си намерих "Любовта е куче от ада" на Буковски, йеее

А днес най-накрая си намерих "Любовта е куче от ада" на Буковски, йеее
"Quiero hacer contigo lo que la primavera hace con los cerezos."
- Grigorov
- Пишете, о, братя
- Специалност: Право
- Курс: втори
- Обратна връзка:
В последните дни от продавачите на старо - "Строители на съвременна България", "Чумата" на Камю, "Антология на съвременната френска поезия" (съвременна, съвременна от 1966г. издание) и "Вълшебната планина" на Т.Ман
i'm feeling tragic like i'm Gregor Samsa
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Специалност: Стопанско управление с френски език
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
O, тази на Ремарк ми е най-любимата след арката. Кажи после как ти е.
Our best dreams are not dreamed alone, but together.