Раздяла! А сега накъде?

Най-романтичните места и заведения в града

Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал

Бившето гадже/приятел?...

...сме още дружки
0
Няма гласували
...още правим секс
0
Няма гласували
...сме в нормални отношения
6
24%
...някакси флиртуваме
1
4%
...още страдам - тя/той пък не!
0
Няма гласували
...се игнорираме
15
60%
...се мразим
2
8%
...си правим номера/интриги
0
Няма гласували
...сме в една компания просто
0
Няма гласували
...се гледаме на кръв на лекции
0
Няма гласували
...аааа не, споко, убих я тая гад!
1
4%
...друго (напишете в коментарите)
0
Няма гласували

Общо гласове: 25

Аватар
Boromir
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Re: Раздяла! А сега накъде?

Мнение от Boromir »

А пък аз бях разделен с форума, ама... тЪз любов явно ръжда не хваща.

И първата тема, в която влязох (тази), се оказа... пълна с разнообразие и офтопик съобразно с най-добрите традиции на форума и на темите, създадени от Кристо - комуто отдавам риспект за... постоянството.

Ама окей, айде да се изкажа по същество - с последната засега изгора запазихме едни доста добри отношения. Поне от моя страна, де - тя май е доволна и на взаимно игнориране. Но той брат ми си има реплика за това: "Да се оправя!"
Изображение
Аватар
Monita
Драскач

Мнение от Monita »

Всичко е според ситуацията, но аз съм за запазване на нормалните отношения.
Но... Трудно се запазват добри отношения, когато една от страните се чувства наранена и ми е доста тегаво. По принцип преди сегашната ми връзка не съм имала друга, която мога да окачествя като сериозна, но и две седмици да съм ходила с някого, явно в този човек нещо ми е харесало и ми е било хубаво с него. Не се е получило, окау, но ако сме били точни в отношенията си защо трябва да се правим на обидени и да се гледаме студено, не разбирам. Каква е тази псевдоогорченост и от какво точно са наранени един бог знае. Тъпо ми е, защото съм губила свестни хора в живота си, само защото сме решили уж да пробваме дали няма да излезе нещо повече.
боли; като
да се откъснеш,
преродиш, пребориш
за себе си
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мнение от Търговецът на кристал »

Не е и само до "нараняване". Има случаи, в които не са успявали да го сторят, но са положили кански усилия в тази насока. И е някак нормално, когато човекът се е държал по този начин, да бъде отсвирен директно, без да имам мераци да си другаруваме. Сега, ако просто сме били заедно за 2-3 седмици, нямаме история преди това и не сме се наранили, а просто не се е получило и сме решили да не се мъчим повече, това е друго. Но пък аз такава история нямам.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Публикувай отговор

Обратно към “Любов, романтика...”