Подготовката по история за 19 юли

Архив на темите от няколко КСК - 2004-05-06. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Заключено
Аватар
iCaK
В началото бе словото

Мнение от iCaK »

fforza написа:
ЦарСамуил написа:пък Левски на тази дата се е родил и утре може да решат че трябва да се падне
Чакайте ве ,той не е ли роден на 6 юли?!
6 юли стар стил, 18 юли - по новому.
Get High or Fly Tryin`
Аватар
everyday_
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от everyday_ »

хора, аз малко късно...но по-добре късно, отколкот никога...да ви пожелая успех...дано да се падне нещо , което знаете :wink: :D
Manchmal braucht man auch Leute,mit denen man schweigen kann!
Аватар
iCaK
В началото бе словото

Мнение от iCaK »

everyday_ написа:хора, аз малко късно...но по-добре късно, отколкот никога...да ви пожелая успех...дано да се падне нещо , което знаете :wink: :D
е, изпита почна, 40 мин. след началото съм вече дома, айде кат приключите може да споделите как е минало...
Get High or Fly Tryin`
Аватар
everyday_
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от everyday_ »

iCaK написа:е, изпита почна, 40 мин. след началото съм вече дома, айде кат приключите може да споделите как е минало...
защо ти излязъл ли си?
Аватар
iCaK
В началото бе словото

Мнение от iCaK »

everyday_ написа:
iCaK написа:е, изпита почна, 40 мин. след началото съм вече дома, айде кат приключите може да споделите как е минало...
защо ти излязъл ли си?
мда, невероятно, но факт. Единствената тема, която реших да не уча от средновековие...как се надявах на гадна тема...е явно няма да ставаме колеги, досвиданя
Get High or Fly Tryin`
Аватар
fforza
В началото бе словото

Мнение от fforza »

:lol: :lol: :lol:

Вътре съм,е може и с европеистика,ама нема значение.Темата елементарна,писах 15 стр,малка е и като обем.Бала се вдига - това е лошо.Няма значение,успяхме!Контролните теми ми се струват по-лесни, ама всъщност можех да говоря друго ако се бяха изтегли те!Но все пак мисля,че Стамболов го знаех по-добре! :roll:
Ще влеем квото и да става,щото нямам избор
compaq
От дъжд на вятър

Мнение от compaq »

кои са били контролните теми
Аватар
everyday_
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от everyday_ »

управление на Стамболов
ЦарСамуил
В началото бе словото

Мнение от ЦарСамуил »

everyday_ написа:управление на Стамболов
ех леле това беше и в УНСС контролна :D
Аватар
fforza
В началото бе словото

Мнение от fforza »

“Управление на Народно-либералната партия (1887-1894)“и“Кримската война и българите. Обществено-политическа дейност на Георги Раковски“
Ще влеем квото и да става,щото нямам избор
Аватар
jantex
Пишеща машина
Обратна връзка:

Мнение от jantex »

Ами аз писах 12 стр. + заключение ,пък да видим. Доволен съм ,защото темата ми е 15/16 ръкописни стр. Знам, че съм пропуснал доста подробности, но мисля ,че по същество съм я написал... :roll: Лошото е ,че бала много ще се вдигне. :shock:

Дори и да не ме приемат сигурно повече няма да кандидатствам в СУ. Щото няма начин в близките 1000 години пак да се паднат любимите ми теми по БЕЛ и по История (заедно)... 8)

П.П. Не знам дали съществува световната конспирация или не! Но само да спомена ,че една приятелка дето се готвеше само за ПУ ми каза ,че нейният учител я е извикал през годината да прави само две контролни работи -> едната е била на Аспарух ,а другата на Раковски -> темите в СУ и в ПУ (предварителен) ... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
The only thing Columbus discovered was that he was lost!
нямазначение
От дъжд на вятър

Мнение от нямазначение »

jantex написа: П.П. Не знам дали съществува световната конспирация или не! Но само да спомена ,че една приятелка дето се готвеше само за ПУ ми каза ,че нейният учител я е извикал през годината да прави само две контролни работи -> едната е била на Аспарух ,а другата на Раковски -> темите в СУ и в ПУ (предварителен) ... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Абсолютно нищо изненадващо. Ако ходиш на частни уроци на вярното място е така. На мен също по литература ми се обадиха две години и ми казаха "случайно" кои теми ще се паднат, отделен въпрос е, че не повярвах. :roll:

Иначе аз писах 20 страници... като си спестих поне още 2, понеже ми оставаха 30 минути, а аз бях преполовил Тервел. Тъй че темата хич не е малка като обем. Особено за славяни и прабългари може да се пише до края на света, чел съм теми, в които за славяните започва да се говори от 5-6 век преди Хриса и в 10 страници е обяснено през кои локви точно са минали, че да стигнат аджеба до Балканите. Но като се има предвид, че темата не е "славяни и прабългари" не мисля, че трябва да се наказват жестоко темите с по-малко информация...
Аватар
jantex
Пишеща машина
Обратна връзка:

Мнение от jantex »

нямазначение написа: Иначе аз писах 20 страници... като си спестих поне още 2, понеже ми оставаха 30 минути, а аз бях преполовил Тервел. Тъй че темата хич не е малка като обем. Особено за славяни и прабългари може да се пише до края на света, чел съм теми, в които за славяните започва да се говори от 5-6 век преди Хриса и в 10 страници е обяснено през кои локви точно са минали, че да стигнат аджеба до Балканите. Но като се има предвид, че темата не е "славяни и прабългари" не мисля, че трябва да се наказват жестоко темите с по-малко информация...
Ами те сутринта това са говорели по радиото, че изпитващите щели да намалят за голям и ненужен обем, като това с локвите... :shock:
The only thing Columbus discovered was that he was lost!
Аватар
duffduff
От дъжд на вятър

Мнение от duffduff »

Кофти е, че се падна първата тема. Много хора (включително и аз де) смятаха, че първата и последната тема едва ли ще се паднат. Някои от тези хора си излязоха още в началото. Както и да е- аз писах уж де. Но като знам, че няма хора, които да не са я чели тая тема, и че всеки е отделял най-много време на първите теми...Общо взето, според мен всички ще са писали основните неща, но мисля, че при оценяването ще режат яко за дреболийки. Все пак не могат да вземат всички нали :(
Аватар
Juja
От дъжд на вятър

Мнение от Juja »

казах ли ви, че ще ни цъкнат бати ви Аспарух .... :lol: :lol:
LiVe FaSt, DiE PrEtTy !!!
Заключено

Обратно към “КСК 2004-05-06”