[FLOOD] Какво ви подразни/вбеси днес? vol.2

Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl

Заключено
invisible
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Re: [FLOOD] Какво ви подразни/вбеси днес? vol.2

Мнение от invisible »

ами чува се .. над мен съседката като излиза за работа в 6ч чувам токчета и входната и врата .. други съседи /поради акустиката не мога да определя кои точно / се карат през ден .. и това чувам .. сега някой прави ремонт нагоре чува се до 1 ет .. напълно ми е ясно че строителеите са спестявали от изолация .. ама както той чува всичко така и аз .. и не съм тръгнал да лепя бележки по вратите на хората .. еби му майката чистя през ден за да мога да ходя по чорапи .. звука на телевизора съм сложил на нощен режим и да идва някакъв да ми обяснява че му говоря силно еми ай сиктир :mrgreen: :lol: дам сега се нанасям .. местя разни работи изтървам .. всичко е ламинат и плочки чува се .. ама вечер късно и сутрин рано .. не че нещо ама ставам в 9:30 Изображение
Изображение
Аватар
dismisstorka
Живее, за да пише
Специалност: PR

Мнение от dismisstorka »

Пак като не са извикали полиция... при мен в предишната квартира съседите от втория етаж извикаха полиция в 22:02 ч. заради баса, който възпроизвеждам на осмия етаж при абсолютно нормална, да не кажа ниска, сила на звука. Идиоти всякакви. Свиквай. Или се премести. Щото хората са гадове и ако не се "поправиш", ще почнат да ти правят номерца :)
Serendipity. Look for something, find something else, and realize that what you've found is more suited to your needs than what you thought you were looking for.
invisible
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от invisible »

dismisstorka написа:Щото хората са гадове и ако не се "поправиш", ще почнат да ти правят номерца :)
мдам .. аз също съм хора :lol: :mrgreen:
Изображение
Аватар
dismisstorka
Живее, за да пише
Специалност: PR

Мнение от dismisstorka »

вбесих се и се подразних на себе си, щото съм голяма тъпачка
Serendipity. Look for something, find something else, and realize that what you've found is more suited to your needs than what you thought you were looking for.
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мнение от Търговецът на кристал »

Онова, което имах предвид е, че което се вижда нормално за едни, може да бъде дразнещо за други. Важи двустранно.
Фло, откакто чух как реве бебето, когато се събуди нощем, не ми е и хрумвало да пускам сешоар. Предполагам, че както то се вкисва, когато го събудят, така и на възрастните не им е приятно, ако съседите им обръщат деня на нощ и нощта на ден. Но и това го дадох просто като пример.
Има хора и хора - или правиш опит да намалиш децибелите и ако продължат да мрънкат им теглиш една майна, или оставяш нещата така и се готвиш за война, защото след такива бележки обикновено следват скандали, полиция и прочее. Явно не сте от най-тихите и/или сте попаднали и на по-чувствителни съседи. И такива ги има, още повече ако става дума за блокове, събрали цяло село във вертикален вид: шансът да нацелиш такива индивиди е голям. И се почват нервите, а - поне според мен - не си заслужава.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Специалност: Експертология и Специалистика
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

А ако съседите имат кабелна и гледат мач, а ти нямаш... и трябва да слушаш от тяхното жилище за без пари?

А най-лудия ми спомен беше, че слушах музика на аванта в студ. град. Верно трите женки пееха и те, ама не беше фалшиво и си правехме купони с тяхна музика...
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мнение от Търговецът на кристал »

...и ти като не правиш секс, а съседите ти правят и ги чуваш, все едно си правите тройка, нали? :mrgreen: Щом си окей да живееш живота на другите, значи всичко е наред.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
fak
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от fak »

Исо, направо ги питай кога им е удобно да се прибираш, да излизаш, да се къпеш, да пускаш пералня и т.н... график да ти направят, съобразен с техните нужди и потребности
la douleur exquise
invisible
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от invisible »

абе 1 месец правя ремонти .. пробивам десетки дупки чукам тракам .. чак на мен ми е неудобно никой нищо не казва и 2 седмици след като започвам да живея като бял човек он ми вика че съм бил шумен ае молим :lol: :mrgreen:
Изображение
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

Вие за мезе го взехте бре... я по-кротко... сигурно някой форомец дето го знае къде живее се е изгаврил с него, знаейки, че тука ще стане сеира... а вие се връзвате на лесно, като Гонзовица на Гонзо... ама не тоя от Мъпетите...
Аватар
Ангел
Летящите Пръсти
Специалност: Право
Курс: пети

Мнение от Ангел »

До къде я добутахме... Да заявиш, че си хомофоб, и да се надяваш на толерантност... :roll:
Животът е твърде кратък, за да си позволяваш да го разхищаваш в неща, които не ти носят удоволствие.
PRIME_BBCODE_SPOILER_SHOW PRIME_BBCODE_SPOILER: Offspring
Running down a spiral
with the light of better men,
shouting: "PROGRESS IS SURVIVAL!",
take one last look and see me...
„Пий повече!“ „НЕ МИ Е ДОБРЕ.“ „Този ПЕТЪК няма да свърши!“
ФАРА!!!
Ер Малка
Вазов
Специалност: Връзки с обществеността
Курс: втори

Мнение от Ер Малка »

Скапаната опцийка за избор между "лично" и "публично" в един скапан сайт. Избрах "лично" и сега всички го виждат. Гениално :bounce:
"Quiero hacer contigo lo que la primavera hace con los cerezos."
invisible
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от invisible »

ставам си днес и ха .. писмоо :lol:
Уважаеми новодошъл, съседе. Бъдете така възпитан и съобразителен и спрете вечер по 2 3 часа да местите непрелъснато столове, маси, мебели, като ки влачите по пода и нарушавате реда и спокойствието на своите съседи. Това е второ писмо с доброжелателен тон. Не е препоръчително да влизате в конфликт със съседите си като собственик на апартамент No14, a oщепо малко като наемател. Домоуправителят утре ще бъде уведомен за това, че нарушавате тишината и реда в кооперацията. При повтаряне или несъобразяване от ваша страна, ще потърсим и други мерки, за да не ни пречите и създавате дискомфорт и шум с присъствието си.
За втори път - очакваме повече разбиране, възпитание и интелигентност от ваша страна. Не си създавайте врагове там, където живеете
От съседите
Доста ядосан звънкам на домоуправителката да питам кои са тия съседи да ходя да се разберем вместо да ми пишат глупости .. щото аз масата си я направих падаща от стената .. гардеробът ми е вграден и общо взето освен 1 стол другите ми мебели са 1 диван и легло 2х2 които определено не съм местил :lol:
Ии домоуправителката ми вика че не били съседите ами кукуфелника на блока и или да съм я приемел за част от пейзажа .. или .. цитирам по памет .. да направя купон и да я изкъртя :mrgreen: :lol:

то май да си направя отделна темичка че така като гледам май тепърва започва корепонденцията ни :lol:
Изображение
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

Кажи им да се регнат у форома, направо, да чуем и тяхната гледна точка.
Аватар
fak
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от fak »

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
la douleur exquise
Заключено

Обратно към “СПАМ”