[FLOOD] Какво ви подразни/вбеси днес? vol.2

Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl

Заключено
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Специалност: Експертология и Специалистика
Курс: първи
Обратна връзка:

Re: [FLOOD] Какво ви подразни/вбеси днес? vol.2

Мнение от Kristo »

clinical_dead написа:Лягам си, компютъра ме би на Heroes :|
Пробвай Петицата, там имаш по-големи шансове...

и си сложи експанжъна дето дава алтернативен втори вид на съществата, като Блъд Архангел например... :lol:
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
Аватар
dismisstorka
Живее, за да пише
Специалност: PR

Мнение от dismisstorka »

Добре ми се получава ученето днес, пффф, няма що :bounce:
Serendipity. Look for something, find something else, and realize that what you've found is more suited to your needs than what you thought you were looking for.
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мнение от Търговецът на кристал »

Така да мразя да кашляяяяям... И така да си знам, че това чудо ще се проточи до Коледааааа... то да бях нормален човек, да боледувах нормално. Ама нищо, ще им кашлям, какво да направя. Много е гадно, :(
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Брей, двойно мнение...
Освен, че кашлям все повече и повече и положението си е ***** мамата (че и гласът ми пада и от тая кашлица вече всичко ме боли), тука разни несериозници много ме ядосаха.
Един даскал казва, че ще прати разни линкове, ама тъкмо тръгна да събира мейлите на 8те в стаята и се сети, че има моя, та предложи да ми ги прати на мене и аз да ги препратя. Хубаво, ама после колегите се изнизаха и не ми оставиха мейлите си, та се наложи да ги издирвам из Фейса и отидоха 5 дни, докато благоволят да ми отговорят всички. Да, ама преподавателят така и не прати линковете. А колегите, дето ме мотаха сумати време, сега ме питат къде са тия линкове и що не им ги пращам... Ми да го питат него, бе! Ако ме нямаше мене, какво щяха да правят!
А, да - и искаха повече часове по даден предмет, ама само си го приказваха помежду си и никой не се хвана да говори с преподавателя, от когото зависи да координира нещата. Сега се кефят на допълнителните часове (поне някои от тях де, щото на други им се припокрива в програмата, ама не мога да ги мисля, ега'ти!), ама ако не бях ходила аз да им го уреждам, така щеше да си мине семестърът в размисли, страсти и тюхкане. Винаги съм си мислила, че не съм от най-инициативните, ама видях и колко по-зле от мене може да има. :scratch:

Само колко "ама"-та съм наредила... Явно като се ядосам, замествам с "ама" всяко потенциално "но" или "обаче". :mrgreen:
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Ер Малка
Вазов
Специалност: Връзки с обществеността
Курс: втори

Мнение от Ер Малка »

Една ужасяваща, депресираща и изненадващо упорита смачканотия на ризата ми, която гладих 20 минути и крайният резултат беше по-сърцераздирателно отчайващ отколкото преди гладенето. Ни моа да живея така :bounce:
"Quiero hacer contigo lo que la primavera hace con los cerezos."
Аватар
Мила
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Мила »

Нахалници разни.
you have to keep
breaking your heart
until it opens
Аватар
fak
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от fak »

една сюрия хора
la douleur exquise
invisible
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от invisible »

защипано на вратата ми писмо
Стените и плочите на този блок са като от хартия и се чува всичко - включително и развеселените разговори с вашата приятелка, дори и пускането на водата в банята или тоалетното казанче. Шумен сте и сутрин рано и вечер късно. В този вход се стараем да не си пречим помежду си. В момента ви уведомяваме и разчитаме, че ще има корекция от ваша страна - тропане, местене на мебели (често го правите и много пречите), по тихи разговори. Тук сте отскоро. Надяваме се да нямаме проблеми с вас и разчитаме на корекция от ваша страна.

Съседите
Изображение
Изображение
Аватар
fak
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от fak »

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Съседите отдолу ;)
la douleur exquise
Аватар
Libra
Гутенберг
Специалност: Българска филология

Мнение от Libra »

Мисли му ако си оплювал нещо съседите :lol:
Не съм това, което съм, но и другите не са това, което са.
Аватар
FloWersOfEviL
Легендарен флуудър
Специалност: Стопанско управление с френски език
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от FloWersOfEviL »

Развеселени разговори с прителката? Пак леко са минали :lol:
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Специалност: Експертология и Специалистика
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

Е че кво друго да прави с момиче, бре тази... как ти беше името.... карай, ще се сетя...
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
invisible
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от invisible »

FloWersOfEviL написа:Развеселени разговори с прителката? Пак леко са минали :lol:
то да те е страх да таковата .. направо си представям как идват да ми тропат на вратата :lol: :mrgreen:
Изображение
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Иско, не ми скачай, моля те, ама ако наистина всичко се чува, може би не е лошо да намалите една идея децибелите. Разбира се, това за тоалетното казанче е прекалено, но ми се струва, че са го дали просто за пример.
Естествено, има го вариантът да искат да ви вземат страха, щом сте нови там, но може и наистина да се чува така и хората да искат да решат нещата сравнително цивилизовано, без да идват да се разправят с вас, да се карате и да се червите.
На мен лично за пръв път ми се случва да живея в апартамент, където акустиката действително е като описаната от съседите ти. Комшиите отгоре явно са сравнително тихи, но се чува дори когато се отключва входната врата, а бебето в апартамента отстрани като реве, го чувам все едно ми реве до ухото. Съответно, почнах да си правя сметката дали да се къпя в 12 вечерта и да пускам сешоар по нощите.

Просто, преди да им се ядосаш на тях, помисли си дали ти не би могъл да имаш някаква заслуга за бележката - дори и несъзнателна.
В края на ноември
Аватар
FloWersOfEviL
Легендарен флуудър
Специалност: Стопанско управление с френски език
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от FloWersOfEviL »

Добре, бе, Ели, ама от друга страна, всичко изброено от тях, са общо взето нормални дейности, няма нищо свръх. Кво са, кат се прибере по-късно и да не може да се изкъпе ли? Или преди работа примерно.. за да не шуми на съседите?! Еми.. нистаа, според мен.
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
Заключено

Обратно към “СПАМ”