Създаване и укрепване на бълг. държава-най-лесната тема!

Архив на темите от няколко КСК - 2004-05-06. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Заключено
Аватар
ksk'06 info
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от ksk'06 info »

АКО ОБИЧАТЕ БЕЗ ОБИДИ И ЛИЧНИ НАПАДКИ, ЗА ДА НЕ ЗАКЛЮЧВАМЕ ТЕМАТА!
СУ "Св. Климент Охридски"
Кандидатстудентски Информационен Център
адрес: София, бул. "Цар Освободител" 15, Северно крило, ет.1
тел.: 02/9308380, 02/8467429
e-mail: ksk_2006@abv.bg
compaq
От дъжд на вятър

Мнение от compaq »

явор написа:Хм... няма да комнетирам мнението ти, но бих си помислил, че не си доволен от оценката си на предварителния, която така и не сподели, а сега пак нещо си се поизложил :?
Виж,моето момче,бъдещо адвокатче.Първо не съм длъжен да споделям оценките си,най-малко пък с теб.И второ - можеш да си мислиш каквото си пожелаеш.Само недей да хленчиш....не е присъщо на един истински мъж.
Аватар
everyday_
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от everyday_ »

какво ви избива всичките на агресия ве?
Manchmal braucht man auch Leute,mit denen man schweigen kann!
Аватар
Darksorrow
Паисий
Обратна връзка:

Мнение от Darksorrow »

абе не знам, ама за хленченето има основание. нищо против пича, ама като му чета мненията, във всяко трето рони сълзи :cry:
Аватар
everyday_
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от everyday_ »

може би си има основания...нали вие не роните :wink: оставете го да си излее мъката...може да е мъж, ама и вие хленчите понякога :wink: :D
compaq
От дъжд на вятър

Мнение от compaq »

DS написа:абе не знам, ама за хленченето има основание. нищо против пича, ама като му чета мнението, във всяко трето рони сълзи :cry:
ха!да бях единствен да го кажа-разбирам!но по-скоро съм първият,който открито го е казал.... :P яворчо,хленчи си и си реви на воля тук,че в СУ такива неща не са допустими. :lol:
Аватар
cloud_9
От дъжд на вятър
Специалност: Информатика
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от cloud_9 »

Ще ме извините, ако е глупав въпросът ми, но не разбирам от история.. Та, хан Крум включва ли се в темата ?
Assasiyah
Драскач
Обратна връзка:

Мнение от Assasiyah »

Леле хора! Не можах да повярвам, че се пада тази тема. Точно викам на мацката до мен: Представяш ли си да се падне Аспарух и човека с темата влиза и БУМ! Вчера като си легнах си казах: Време е да се падне някоя от тези 4-5 теми, за които мога да пиша (да ви въведа в моята история: Миналата година пак се пробвах и резултатът беше плачевен на всички изпити, защото нямах грам късмет. На предварителния също. Но днес....)
Колкото и да е лесна темата, всички така си викат, но практика, съм убедена че съм допуснала куп фактологични грешчици, които ще хапнат не малко от оценката. Но да ви кажа, не ми пука! Днес отидох с мисълта да си напиша името и да изляза, а писах ли писах, та чак сега не си усещам ръката (по история не съм пипвала нищо от април месец). Да видим сега какво ще се случи.
Обаче се учудих как на тази наистина лесна тема си излязоха толкова много хора (поне от моята стая) - все нещо може да се напише, та това е първата тема!!! Тия хора какво са учили, то от обща култура пак 5 стр. може да се вържат!
Изображение
Аватар
everyday_
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от everyday_ »

не, само Аспарух и Тервел до Крум, но без него
Assasiyah
Драскач
Обратна връзка:

Мнение от Assasiyah »

cloud_9 написа:Ще ме извините, ако е глупав въпросът ми, но не разбирам от история.. Та, хан Крум включва ли се в темата ?
Не, принципно се спира до него. Аз обаче да си призная нямах много време и избутах Телериг и Кардам в заключението, дано се смилят, все пак беше си формулирано да се пише главно за Аспарух и Тервелчо (ах, как ги обичкам тези двамата! :D )... Ще стане ясно.
Изображение
Аватар
cloud_9
От дъжд на вятър
Специалност: Информатика
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от cloud_9 »

Аха, благодаря за експресните отговори :D Значи това е темата за хановете :wink:
Аватар
killah
В началото бе словото

Мнение от killah »

аз пък отидох с нагласата да напиша много и май само с нея си останах...а уж я учих тая тема
Аватар
inaccessibility
Летящите Пръсти

Мнение от inaccessibility »

killah написа:аз пък отидох с нагласата да напиша много и май само с нея си останах...а уж я учих тая тема
позволявам си да не пиша по темата, но аватарчето ви е много яко :lol: :lol: :lol: :lol:
diamond_ring
В началото бе словото

въпрос по темата?

Мнение от diamond_ring »

Искам да попитам, дали е грешка, ако си писал и за хан Терелиг и хан Кардам, понеже се увлякох и не се усетих къде да спра.
Аватар
everyday_
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от everyday_ »

не :lol: те даже май са си задължителни :lol:
Заключено

Обратно към “КСК 2004-05-06”