Спазвайте правилата на раздела .
Купувам/Продавам - БиоФ
- clinical_dead
- Вазов
- Специалност: Биология и химия
- Курс: втори
- Адрес в галерията на СУ: clinical_dead
Купувам/Продавам - БиоФ
За студентите от Биологически факултет няма тема, а се появяват обяви от време на време и понеже обичам всичко да ми е подредено и на точното място създавам тази.

- clinical_dead
- Вазов
- Специалност: Биология и химия
- Курс: втори
- Адрес в галерията на СУ: clinical_dead
Re: Купувам/Продавам БиоФ
Продавам:
"Лабораторен практикум по обща физика" - за спец. Биология и химия и Биомениджмънт и устойчиво развитие + всички нужни ПРАЗНИ бланки за протоколите - 3лв.
"Педагогика" (величествен учебник, който търсихме цял семестър и имаше една бройка във ФКНП) - пресниман и според мен ненужен (Сн. Янакиева ни го препоръчваше) - 3лв.
Търся:
"Аналитична химия" - Стоян Александров (има ново издание с друг автор, но не ми го препоръчаха)
"Хистология" -Ст. Стефанов
"Ембриология" Ст. Стефанов (тези две книжки взех от библиотеката, но са в много лошо състояние)
"Лабораторен практикум по обща физика" - за спец. Биология и химия и Биомениджмънт и устойчиво развитие + всички нужни ПРАЗНИ бланки за протоколите - 3лв.
"Педагогика" (величествен учебник, който търсихме цял семестър и имаше една бройка във ФКНП) - пресниман и според мен ненужен (Сн. Янакиева ни го препоръчваше) - 3лв.
Търся:
"Аналитична химия" - Стоян Александров (има ново издание с друг автор, но не ми го препоръчаха)
"Хистология" -Ст. Стефанов
"Ембриология" Ст. Стефанов (тези две книжки взех от библиотеката, но са в много лошо състояние)