С тази тема искам да изкажа едно голямо БЛАГОДАРЯ на форума за всичката безплатна информация, която предоставя. Справих се успешно с кандидатстването си в СУ и ме приеха това, което исках ! И една голяма част от подготовката ми беше подпомогната от този форум, за което благодаря отново!
Поздравявам Ви с една стара песничка /лека носталгия към лятото/ и Ви желая да сте живи и здрави и успешно кандидатстване/следване/реализиране на всички!
С тази тема искам да изкажа едно голямо БЛАГОДАРЯ на форума за всичката безплатна информация, която предоставя. Справих се успешно с кандидатстването си в СУ и ме приеха това, което исках ! И една голяма част от подготовката ми беше подпомогната от този форум, за което благодаря отново!
Поздравявам Ви с една стара песничка /лека носталгия към лятото/ и Ви желая да сте живи и здрави и успешно кандидатстване/следване/реализиране на всички!
За мен беше удоволствие да Ви помогнем. От името на целия задружен форон и от мое собствено име сме ви признателни за отделеното внимание и благодарности.
Ще продължавам да съм все така ангажиран с проблемите на младежите, които търсят сполука в образованието. Пътят на интеграцията е дълъг и труден, но с вашите въпроси и моите отговори можем да стигнем далеч. Наше е утрешното бъдеще и бъдещото утре. Ние сме следващото отрудено поколоние, наш е света, наша е и България. Надявам се с моите сили, разум, чар и потентност съм помогнал ако не на стотици поне на хиляди млади хора да просперират. Напред, колеги, към просветата.
На добър час и ще те чакаме с трепет и воля за второто ти висше.
Кристо, лето 2012, есента.
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!