Проблеми със спорта - записване, заверки и пр.

Модератори: ники, Methuselah

Публикувай отговор
admin.sport
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Re: Проблеми със спорта - записване, заверки и пр.

Мнение от admin.sport »

kvg написа:Чакайте малко сега, какво искате да кажете - че има по-малко места, отколкото е търсенето ли?
А сега хващайте се за думите!!!
Няма да има места за спортове, които са най-желани от студентите.
А и както само питате, то ще свърши и семестъра.
Pisobella
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Pisobella »

Всеки студент, който иска да спортува, има тази възможност!!

Въпросът е КАКВО ТОЧНО ЩЕ СПОРТУВАТЕ, защото за някои спортове желаещите са прекалено много, следователно няма възможност всеки желаещ да се запише. Все пак има някакъв "лимит" на пълняемост на групите и, примерно, няма как в зала, която побира 30 човека, да се съберат 50... Също така има определен брой групи - няма как 5 дни от сутрин до вечер залата да е заета само с...футбол да речем. Нали трябва да има възможност да се спортуват различни неща - всеки си има лични предпочитания.

Така че, за да запишете това, което ИСКАТЕ - побързайте да говорите с преподавателите, които ви интересуват. Ако няма места за спорта, който желаете - тогава бихте могли да запишете друг спорт, който ... не желаете толкова много.

Между другото, според мен, е доста забавно да пробвате и спорт, който не ви е толкова познат :) Нещо различно така да се каже. В крайна сметка спорта е хем здраве, хем забавление :)
Изображение
"Искам да мога да накарам светлината да разказва истории в тъмното."
click me !! ---> http://z0r.de/63
kvg
В началото бе словото
Специалност: Физика
Курс: втори

Мнение от kvg »

admin.sport, изказвайте се по-прецизно :)
Щом всеки може да се „докопа“ до някакъв спорт е добре. Идеално би било, ако нещата се оптимизират така, че да няма хора, които да ходят на спорт, който не им харесва. П.П. отдавна съм си уредил спорта ;)
admin.sport
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от admin.sport »

kvg написа:admin.sport, изказвайте се по-прецизно :)
Щом всеки може да се „докопа“ до някакъв спорт е добре. Идеално би било, ако нещата се оптимизират така, че да няма хора, които да ходят на спорт, който не им харесва. П.П. отдавна съм си уредил спорта ;)
Честно казано и аз искам "нещата" да се оптимизират както трябва, но ...
има много проблеми, които няма как да се решат на този етап.
Нямам представа какво означава по-прецизно, още повече, че всички "неща" са обяснени тук или в някой друга подобна тема.
alkin
В началото бе словото
Специалност: KKTF
Курс: първи

Мнение от alkin »

Здравейте, през седмицата на 1ви октомври се записах за спорт (джудо, сряда, 10 часа). Една седмица по-късно получих е-майл от департемента по спорт че имало грешка в системата и във въпросният час спорта го нямало. Казаха ни да се запишеме на ново на място, така че отидох в петък (12.10, единственото ми друго време когато разписът ми го позволява) и ми казаха, че нямало места. Опитах се да се запиша и на други спортове и нещата бяха същите. Миналата седмица писах е-майл на департемента и не са ми отговорили. Въпрос: какво да правя сега?
judoka
В началото бе словото

Мнение от judoka »

Колега, къде няма място??? В джудо сте добре дошли- всеки ден сутрин от 8.30 без понеделник и всеки ден следобед - понеделник от 16,30, а останалите дни от 15,00. А учебните занятия започнаха от 8.10 :)
Cogito ergo sum...
Аватар
Geri.A
Форумозавър Рекс
Специалност: ВО

Кога мога да си сменя спорта - всеки семестър или чак...

Мнение от Geri.A »

Здравейте!
Уча във ФЖМК и имам задължителен спорт. Обаче този, който записах, не ми харесва особено и искам да го сменя втория семестър. Въпросът ми е кога по принцип мога да си го избирам и съответно записвам - на всеки семестър или чак в началото на новата учебна година?
Когато тя беше склонна, той не искаше. Когато той пък искаше, тя се дърпаше. А когато и двамата искаха, се спусна завесата!
Аватар
MidwinterSun
Легендарен флуудър
Специалност: Право (р)
Курс: пети
Обратна връзка:

Re: Кога мога да си сменя спорта - всеки семестър или чак...

Мнение от MidwinterSun »

Спортът е целогодишен и като всеки друг двусеместриален предмет, оценката се формира и от ДВАТА семестъра. Не можеш да си смениш спорта по средата на годината.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.
Изображение
maturabel
В началото бе словото

Мнение от maturabel »

Ще ме извините, но и тук ще си постна въпроса.
Ако спортът ми е факултативен и не ходя, ще мога ли да си заверя студентската книжка ? Да уточня, че имам едно присъствие, а и на всичкото отгоре го записах спорта и в СУСИ. Също така, в учебния отдел не ми се ходи да питам, по ред причини и най-вече, че ми се налага да ходя по друг въпрос/проблем там и с инспекторката просто за момента не мога да се занимавам и с това, а и няма да получа адекватен отговор, дори и да попитам. Много моля, ако някой може да ми отговори, благодаря предварително !
judoka
В началото бе словото

Мнение от judoka »

Ако не ходите на спорт, който сте записали-няма да си вземете заверка по този спорт... От там нататък всичко останало е относително.
Cogito ergo sum...
vaskooo
От дъжд на вятър

Мнение от vaskooo »

Аз съм записан за джудо от 16:30 понеделник при начинаещи. Проблем ли ще е ако идвам по друго време? Тъй като гледам в другите дни са от 3 тренировките за начинаещи, и ще ми е удобно само в петъка.
Причината е, че смятам да ходя на упражнения по един от предметите ми при друг асистент, тъй като съм крайно недоволен от моя а упражнението е от 3 до 6 понеделника.
judoka
В началото бе словото

Мнение от judoka »

Не е проблем да смените ден и час, проблем ще бъде ако е един път седмично.
Cogito ergo sum...
nikits
В началото бе словото
Специалност: Физика

Мнение от nikits »

Някой зане ли утре дали ще има футбол ?
admin.sport
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от admin.sport »

Защо да няма?
dessysslava
В началото бе словото
Специалност: Френска филология
Обратна връзка:

Мнение от dessysslava »

Знаете ли как ще става записването за спорт за 2рия семестър, тъй като доколкото разбрах отново ще има онлайн записване, за да може всеки да избере подходящия за него час?
Публикувай отговор

Обратно към “Спорт в СУ”