Изпита по английски
Модератор: Boromir
- Vaskes
- Летящите Пръсти
- Специалност: Скандинавистика
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
До десетина дни някъде.
А за така дискутирания девети въпрос на рийдинга - писах съспишън, защото го прочита два пъти, все едно не й се вярва, а ако беше астонишмънт или някое от другите, предполагам, че би трябвало да има разни удивителни, въпросителни или нещо такова, а аз останах с впечатлението, че тя го прочита спокойно. Ще видим какво ще излезе накрая. Най-забавно ще е, ако е fear
А за така дискутирания девети въпрос на рийдинга - писах съспишън, защото го прочита два пъти, все едно не й се вярва, а ако беше астонишмънт или някое от другите, предполагам, че би трябвало да има разни удивителни, въпросителни или нещо такова, а аз останах с впечатлението, че тя го прочита спокойно. Ще видим какво ще излезе накрая. Най-забавно ще е, ако е fear
- ^Lady_Of_Winter^
- В началото бе словото
suspicion попринцип е подозрeние...в случая си мисля, че тя по-скоро е очудена, отколкото да проявява недоверие ...
1ви август ми се вижна мнооого далеч
1ви август ми се вижна мнооого далеч
Последно промяна от killah на 19 Юли 2006, 12:31, променено общо 2 пъти.
-
tsvetelina
- В началото бе словото
- Darksorrow
- Паисий
- Обратна връзка:
ре
Ааа и на мен, спокойно. Сънувах че не ме допускат. Събудих се в 3 през нощта потен. Отидох в ректората и без малко да не ме допуснат (оказа се че трябвало да бъда във факултета по математика и информатика) няма да ви кажа че сигурно 2 мин. се чудих да не би да сънувам пак същия сън отново...
Абе много луда история. Щях да се побъркам а по принцип не вярвам в такива неща (програмист съм все пак)
.
Почти съм сигурен че е астонишмънт. Няма как да е страх или съмнение. Това че го е прочела 2 пъти може да се окаже добро доказателство че е била астонишд
. Някакъв вид удивление че на нея се е паднало да бъде жена на адвокат... Наистина отначало със страх и съмнение е отворила документа (и се чудела какъв е - какво имаше там - художник, крадец и не знам си какво. За там може да е съспишъс или фиър. Което си е добра уловка...).
Астонишмънт.
Ке поживеем ке видим !
Абе много луда история. Щях да се побъркам а по принцип не вярвам в такива неща (програмист съм все пак)
Почти съм сигурен че е астонишмънт. Няма как да е страх или съмнение. Това че го е прочела 2 пъти може да се окаже добро доказателство че е била астонишд
Астонишмънт.
Ке поживеем ке видим !
Мисля, следователно нямам какво друго да правя.
дано
Дано да започвам така : "Сега, внуци, да ви разкаже дядо ви как са го приели в СУ", а не : "Сега внуци, да ви разкаже дядо ви, как се е опитал да кандидатства в СУ" 
Мисля, следователно нямам какво друго да правя.