Шантави сънища

Какво обичате да правите в свободното си време? Къде обичате да излизате?

Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl

Публикувай отговор
invisible
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Re: Шантави сънища

Мнение от invisible »

да не е нещо със зърното му :mrgreen:
Изображение
Аватар
FloWersOfEviL
Легендарен флуудър
Специалност: Стопанско управление с френски език
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от FloWersOfEviL »

Нито дума не обелвам!
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
Аватар
dismisstorka
Живее, за да пише
Специалност: PR

Мнение от dismisstorka »

Аз сънувам много шантаво - от време на време практикувам осъзнато сънуване и си направлявам сънищата, когато ми е кеф. :) Та снощи, като се унасях, сънувах, че в леглото не съм сама, ами има един младеж до мен.:) Правехме си някакви неща и си говорехме, а той по едно време каза нещо много смешно(което ми е казвал вече наяве) и аз ей така насън си се разхилих и...се събудих. После ми стана тъпо, щото не можах да си продължа същия сън. :roll:
Serendipity. Look for something, find something else, and realize that what you've found is more suited to your needs than what you thought you were looking for.
Аватар
Nirv
Пишете, о, братя

Мнение от Nirv »

Някакъв комикс извратеняк (дълъг черен шлифер с вдигнат ревер, ботуши и филцова шапка), който режеше краката на хората над коляното и ги заравяше до кръста, за да може като се събудят първо да не осъзнаят какво им е направил и чак като ги изровят, да изпищят...

Що съм решила, че няма да ги заболи още като се събудят, не знам!
Аз имам сивото на дъжд и мъгла, защото съм собственик на лошото време.
Аватар
Libra
Гутенберг
Специалност: Българска филология
Курс: първи

Мнение от Libra »

Оф аз пък нищо не сънувам... :roll:
Не съм това, което съм, но и другите не са това, което са.
Аватар
chaplata
Танцуващия с клавиатури
Курс: втори

Мнение от chaplata »

Така. Този сън е документиран на малко тефтерче мигновено щом се събудих, с идеята да не го забравя, защото е пълен с подробности. :lol:

Сънувам, че съм довел една приятелска двойка (семейна вече :wink: ) в един измислен град - Чаплинград. (Някои хора от форума знаят историята защо се казва точно така. Накратко - идеята е, че аз съм кмет на града, а момичето от приятелската двойка е графиня на съседното на града Графство) Та, посрещам ги на една от главните улици, където надписите са на руски - поне киното, пред което се чакахме, се казваше "Золото". След което тръгнахме нагоре по сравнително широка улица към Градския пазар. По нея се движеха автобуси с номера 10, 16, 17 и 22. Ние се качихме на 22-ката за две спирки - автобусът беше тип "Щайга с колела" или "Каруца с двигател" - рязан модел Икарус, двуврат, с регистрационен номер 1393.
Слязохме пред един ресторант, който се казва (дръжте се!) "Ларка щурата хлебарка" :connie_mini_dance-2: :mrgreen: На табелата над входа имаше изобразена уплашена хлебарка с ококорени очи и подвити антени :cheers: Вътре приличаше малко на китайския срещу Руската църква - червени покривки, дървени столове и аквариум с рибки. Та седнахме и аз си поръчах свинско с гъби в пикантен сос. После започнахме да говорим някакви безсмислици за местност наречена "Жълтия храст", където съм щял да строя завод за стомана.
Изведнъж се прехвърлих на някакво място, обрасло с бурени. В далечината се виждаха панелни блокове, а леко встрани, близо до нас стоеше един силоз за жито. Сега вече стоях с една моя приятелка от ГГФ-то (няма да й казвам името, защото ще си изям боя :) ) Обсъждахме закон за публичната мастурбация :mrgreen: :mrgreen: Малко ме е било гнус сигурно, та казах нещо от рода на "Е добре де, малко ли са ни автобусите, та и на улицата трябва?!" :lol: А тя ме контрира: "Ти пък! Не знаеш ли, че спермата е полезна - лекува кариеси! :lol: :lol: :lol: :lol: "

Разхилих се и се събудих :)
Аватар
fluffy cloud
Легендарен флуудър

Мнение от fluffy cloud »

Олеле :lol: :lol: Щайгата с колела оранжева ли беше или имаше някакъв по-несвойствен цвят? :P
I wanna fall from the stars straight into your arms
Аватар
chaplata
Танцуващия с клавиатури

Мнение от chaplata »

Охра с бели врати. Не помня дали не беше претъпкана, на всичко отгоре :lol:

Чаплинград изглеждаше точно като руски постсоциалистически град. С панелки, Москвичи, кал и дупки по улиците. :roll:
Аватар
fluffy cloud
Легендарен флуудър

Мнение от fluffy cloud »

Каква изненада :lol:. Липсвали са само опашките пред магазините за хранителни стоки, ама все пак това е Чаплинград, няма такива работи :P.
Аватар
MidwinterSun
Легендарен флуудър
Специалност: Право (р)
Курс: пети
Обратна връзка:

Мнение от MidwinterSun »

Тая нощ нещо... да видим сега, значи...

Сънувам, че излизам от метрото в младост. По някакво стечение на обстоятелствата, на излизане от подлеза съм получила чиния със сготвен зелен фасул в комплект с вилица към нея. Това е в метрото.
Изкачвам се по стълбите на подлеза и пред мен се разкрива гледка: целият тротоар (а той е доста широк) чак до спирката на автобуса, беше заринат със зелен фасул. Е, не сготвен, де. Така, пресничък. Ама заринат, един метър заринат. Хората, включително и аз, приличахме на някакви странни буболечки, повдигайки един крак висооооко горе, за да го измъкнем от фасула и след това премествайки го малко по-напред, за да пропадне във фасула, намиращ се там. А аз на всичкото отгоре балансирах и чиния с ядене, което планирах да изям по-късно. :lol:
Е, не ми се получи... яденето, де. Първо, че на един момент разлях част от сготвения фасул върху пресния такъв. Второ, че ми падна вилицата.
Трето, видях как си изпускам автобуса, но нямаше как да го догоня и се отказах.
А като стигнах до спирката, навсякъде отстрани на нея бяха полузаровени кубове на Рубик. Някои от тях формираха общ, голям куб на Рубик. Едно семейство цигани си хареса един такъв и си го взе, а аз ги попитах, вие въобще знаете ли алгоритмите за нареждане на това нещо? :lol: И те казаха не. И аз им пожелах успех с невъзможното подреждане на куба без алгоритмите... :lol:
И понеже хората около мен поголовно си взимаха кубчета, ей така, навеждаха се и си вдигаха по някой, реших и аз да си взема, и без това стария си вече съм го изтъркала от въртене. Да, ама всички на които попаднах бяха с вдлъбнатини, дефектни или просто нещо във формата им беше със странно предназначение, неотговарящо на функцията на куб на Рубик...

После имаше и други неща, но не ги помня. Скитах се в полето зад Младост... А пък тротоарът при метростанцията беше почистен от фасула и там бяха засяти разноцветни лалета... :flower:
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.
Изображение
Аватар
fluffy cloud
Легендарен флуудър

Мнение от fluffy cloud »

Това много напомня на един мой сън, където пътувах в метрото и носех пликче със сладки вътре, при което някакъв дядка ми го открадна :lol:. Слезнах възмутена на "Сердика" и вместо ескалатор отляво имаше стълби, които бяха зарити с банани :lol:. Много, много банани :lol:. Отивах на някакъв купон и за него бяха предназначени сладките, та реших че щом са ми ги откраднали, поне мога да занеса банани и си взех от тези на стълбите :P .
Аватар
Bragi
Легендарен флуудър

Мнение от Bragi »

Съвсем забравих какъв беше съня
Шантавото обаче е, че беше продължение на друг сън от преди няколко месеца :shock:
The more you want, the easier you are to exploit
BG_MaSTa
От дъжд на вятър

Мнение от BG_MaSTa »

Гледах вчера Генезис за втори път точно преди лягане, бях тотално умрял и ми беше трудно да различавам реалното от фантасмагоричното ;d... Та, напрайх си го инсепшъна на практика, като се събудих в съня си от друг сън : D
Аватар
chaplata
Танцуващия с клавиатури

Мнение от chaplata »

Отново сън с частично участие на градския транспорт, лекции и още нещо :)

Имам приемен студент от Латвия, с който по някаква причина си говорим на немски. С по една дума. Hallo! и така :) Той е висок, слаб, луничав, с очила. Та решавам да го заведа на една от моите лекции - по градоустройство (много далеч съм от тази сфера в реалния живот) :mrgreen: И тъкмо лекцията започва, по едно време го гледам латвиеца - яростно се натиска с една колежка до него (тя по принцип въобще не е грозна :drunken: ). Аз му виквам: "Pass auf!" (нем. "Внимавай!"). А той ми отговаря: "Чавдар!" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Нещо съм се побъркал с тия рейсове, еййй!
Jamesmagno
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Jamesmagno »

Искам пак да сънувам...
Публикувай отговор

Обратно към “Хоби и Забавления”