Най-добрите изобретения на блондинките
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
Ама няма лошо. Само да си дадеш почивчица. Иначе как ще постваш без да разсъждаваш? Ами трудно ще минеш Явор. Трудно някой може да го мине по приказки без да са мислени преди. А да - алхимика. Двамата са титаните на говоренето без мисловна дейност.
Edit <Berserker>
Илияне, по-кротко, не искам личностни нападки в раздела ми. Явор може да е въздух под налягане, не споря
, но му го кажи на лични, от сега нататък ще трия мнения минаващи границите на приятелския тон.
Edit <Berserker>
Илияне, по-кротко, не искам личностни нападки в раздела ми. Явор може да е въздух под налягане, не споря
хаха, да няма да пиша научен труд,че да го мисля 2 месеца... виж раздел "хоби" предполага,че трябва да пишеш за неща, за които ти е приятно, да пускаш шеги... има други раздели,където да говориш сериозно и да обмисляш всичко казано, защото то може и да подведе някого. макар че като гледам на теб ти е все едно в кой раздел, в кой форум да се заяждаш
поправи ме ако греша 
Imagination. Realism. ENERGY. Freedom.
- Lord de Sword
- Танцуващия с клавиатури
- Обратна връзка:
относно хладилника - факт, температурата там (като изключим камерата) не пада под 4 градуса. обикновено повечето ги настройват на около 10(+), докато температурите през полярната зима падат под -30, даже в някои случаи около северния полюс -50. Проблема за ескимосите е, че трябва някой или да им прокара ток дотам, или да им намери трудно замръзващо гориво за генераторите:)
а може да ги заравят и по-дълбоко в снега, защото там температурата е около 0. Те затова си строят и къщите от лед, не че няма толкоз материал, колкото факта, че от една страна стават бързо, от друга снега е доста добър топлинен изолатор.
а може да ги заравят и по-дълбоко в снега, защото там температурата е около 0. Те затова си строят и къщите от лед, не че няма толкоз материал, колкото факта, че от една страна стават бързо, от друга снега е доста добър топлинен изолатор.
Българино, помни своя род и родина!
---><---
Honor is my Life,
Honor is my Duty,
Honor is my Destiny,
For and with my Honor shall I die...
---><---
Тя не знае какво знае, но го знае по-добре от мен
Женен за жена с естествен силикон - 22.09.05
---><---
Honor is my Life,
Honor is my Duty,
Honor is my Destiny,
---><---
- Lord de Sword
- Танцуващия с клавиатури
- Обратна връзка:
може би, но рекламата ми е адски глупава, ако бяха измислили нещо по-умно...
има хамнайсе/стотин/хиляди начина да докажеш, че имаш доста обща култура или обширни познания за дадено нещо, без да го натрапваш по такъв дразнещ начин
има хамнайсе/стотин/хиляди начина да докажеш, че имаш доста обща култура или обширни познания за дадено нещо, без да го натрапваш по такъв дразнещ начин
Българино, помни своя род и родина!
---><---
Honor is my Life,
Honor is my Duty,
Honor is my Destiny,
---><---
---><---
Honor is my Life,
Honor is my Duty,