Проблеми със спорта - записване, заверки и пр.

Модератори: ники, Methuselah

Публикувай отговор
admin.sport
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Re: Проблеми със спорта - записване, заверки и пр.

Мнение от admin.sport »

pandarulesss написа:Да попитам, аз исках аеробика или зумба фитнес, но когато влязох на 1 октомври да се запиша вече бяха заети всички места :? Мога ли все още да се запиша ако говоря с преподавателките?
Това, че на 1 октомври не е имало места, не е вярно колега.
От 8 октомври, но нека да сапървите дни и часове може да отидете на място при преподавателите в часа и деня и да се запишете. Има останали няклко места, но и това не е гаранция, че ще успеете да отидете навреме.
За съжаление това са ни възможностите в някои спортове, но има места в други. Записването е пак на място.
Успех
admin.sport
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от admin.sport »

Forever Angel написа:На мен още не ми е нанесен спорта в СУСИ. Пише, че е невзет. От отдел "Студенти" на факултета (ФЖМК) казаха, че имало непопълнени протоколи и над 140 студенти нямали оценки в протоколите, връщали ги в департамента по спорт, но от там пак ги връщали непопълнени, въпросът бил поставен пред декана, но това беше преди няколко седмици... Искам да попитам какво се прави при такива случаи?
Елате в Департамента по спорт с книжката си. Там ще Ви нанесат оценката в протокола и ще Ви дадат бележка, че всичко е ок.
Аватар
Forever Angel
В началото бе словото
Курс: първи

Мнение от Forever Angel »

admin.sport написа:
Forever Angel написа:На мен още не ми е нанесен спорта в СУСИ. Пише, че е невзет. От отдел "Студенти" на факултета (ФЖМК) казаха, че имало непопълнени протоколи и над 140 студенти нямали оценки в протоколите, връщали ги в департамента по спорт, но от там пак ги връщали непопълнени, въпросът бил поставен пред декана, но това беше преди няколко седмици... Искам да попитам какво се прави при такива случаи?
Елате в Департамента по спорт с книжката си. Там ще Ви нанесат оценката в протокола и ще Ви дадат бележка, че всичко е ок.
Добре, много благодаря за отговора.
ChromeCowboy
В началото бе словото

Мнение от ChromeCowboy »

Записах Джудо във сряда от 15:00 но обърках и-мейла си и сега не мога да го променя. А и не знам каде трябва да отида във сряда информацията предполгам ,че мога да я намеря ,но ще ми пращат ли нещо по мейла. И ако може да ми кажете каде трябва да отида във сряда също ще съм благодарен.
judoka
В началото бе словото

Мнение от judoka »

Би било трудно да пратим на 286 души известие къде се провеждат тренировките. Заради това е написано в сайта на СУ. Но, както и да е - тренировките се провеждат на стадион Академик, до зала Фестивална. Стига се пеш, с автобуси 9 или 72 и с кола. 15 минути преди започването на часа. Изискванията за спортното облекло са - спортен панталон(поне 3/4), блуза с дълги ръкави, без твърди предмети, боси и от съблекалнята до доджо с джапанки или чехли. Всякакви други проблеми ще се разрешават на място. До сряда.
Cogito ergo sum...
admin.sport
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от admin.sport »

ChromeCowboy написа:Записах Джудо във сряда от 15:00 но обърках и-мейла си и сега не мога да го променя. А и не знам каде трябва да отида във сряда информацията предполгам ,че мога да я намеря ,но ще ми пращат ли нещо по мейла. И ако може да ми кажете каде трябва да отида във сряда също ще съм благодарен.
Напишете на мейл правилният мейл, имената, курса и факултета и ще ги променим, в нашите данни.
vaskooo
От дъжд на вятър

Мнение от vaskooo »

Ако съм записал за 4:30 понеделник, значи ли че утре ( 8ми окт.) ще имам тренировки и освен онлайн попълването на формуляра (преди седмица) има ли нужда някъде другаде да ходя за нещо или направо в залата и почвам тренировки? И не може ли с къси панталони и къса фланелка :)
judoka
В началото бе словото

Мнение от judoka »

Часовете по спорт започват от днес 8.10.2012г.
Cogito ergo sum...
vaskooo
От дъжд на вятър

Мнение от vaskooo »

Има ли начин да се смени спорта на който сме записани, ако ни е крайно неудобен? И кои спортове са само веднъж седмично?
admin.sport
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от admin.sport »

vaskooo написа:Има ли начин да се смени спорта на който сме записани, ако ни е крайно неудобен? И кои спортове са само веднъж седмично?
Трябва да отидете на място при преподавателя и да се уговорите за ден и час, но не закъснявайте, че местата са малко.
Ако имате проблеми отидете в Департамента по спорт
Inhuman
В началото бе словото

Мнение от Inhuman »

admin.sport написа:
vaskooo написа:Има ли начин да се смени спорта на който сме записани, ако ни е крайно неудобен? И кои спортове са само веднъж седмично?
Трябва да отидете на място при преподавателя и да се уговорите за ден и час, но не закъснявайте, че местата са малко.
Ако отидем до департамента по спорт, имаме ли шанс да променим вече записан спорт (или да се отпишем от записания, за да се запишем на друг, ако има места)?
admin.sport
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от admin.sport »

Inhuman написа:
admin.sport написа:
Ако отидем до департамента по спорт, имаме ли шанс да променим вече записан спорт (или да се отпишем от записания, за да се запишем на друг, ако има места)?
Трябва да кажете къде и кога освобождавате място, защото има студенти, които търсят места
Inhuman
В началото бе словото

Мнение от Inhuman »

Извинявайте, че товаря темата със спам, но за жалост не мога да Ви изпратя лично съобщение. От поста Ви подразбирам, че все пак спорта може да бъде променян? Можете ли единствено да доуточните какво точно се очаква от студента, за да презапише спорт - да се отиде до департамента по спорт или да се говори с настоящия (да, знам, подчертано е, че трябва да се свържа с преподавателя, но при смяна на спорта, това ще бъде ли отразено и в електронната система?) и бъдещия преподавател, за да се каже кое място се освобождава и кое място се заема? Благодаря Ви предварително за отговора.
admin.sport
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от admin.sport »

Inhuman написа:Извинявайте, че товаря темата със спам, но за жалост не мога да Ви изпратя лично съобщение. От поста Ви подразбирам, че все пак спорта може да бъде променян? Можете ли единствено да доуточните какво точно се очаква от студента, за да презапише спорт - да се отиде до департамента по спорт или да се говори с настоящия (да, знам, подчертано е, че трябва да се свържа с преподавателя, но при смяна на спорта, това ще бъде ли отразено и в електронната система?) и бъдещия преподавател, за да се каже кое място се освобождава и кое място се заема? Благодаря Ви предварително за отговора.
Така, както се мотаете, няма да имате възможност да се запишете никъде.
Така че отивайте при преподавател по спорта, който искате още в понеделник, вторник, защото след това сигурно няма да може вече да го направите. Не е таранция и че сега може в някои спортове.
Успех
kvg
В началото бе словото
Специалност: Физика
Курс: втори

Мнение от kvg »

Чакайте малко сега, какво искате да кажете - че има по-малко места, отколкото е търсенето ли?
Публикувай отговор

Обратно към “Спорт в СУ”