Създаване и укрепване на бълг. държава-най-лесната тема!
Модератори: svetlio.varna, Boromir
- ksk'06 info
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
АКО ОБИЧАТЕ БЕЗ ОБИДИ И ЛИЧНИ НАПАДКИ, ЗА ДА НЕ ЗАКЛЮЧВАМЕ ТЕМАТА!
СУ "Св. Климент Охридски"
Кандидатстудентски Информационен Център
адрес: София, бул. "Цар Освободител" 15, Северно крило, ет.1
тел.: 02/9308380, 02/8467429
e-mail: ksk_2006@abv.bg
Кандидатстудентски Информационен Център
адрес: София, бул. "Цар Освободител" 15, Северно крило, ет.1
тел.: 02/9308380, 02/8467429
e-mail: ksk_2006@abv.bg
Виж,моето момче,бъдещо адвокатче.Първо не съм длъжен да споделям оценките си,най-малко пък с теб.И второ - можеш да си мислиш каквото си пожелаеш.Само недей да хленчиш....не е присъщо на един истински мъж.явор написа:Хм... няма да комнетирам мнението ти, но бих си помислил, че не си доволен от оценката си на предварителния, която така и не сподели, а сега пак нещо си се поизложил
- Darksorrow
- Паисий
- Обратна връзка:
-
Assasiyah
- Драскач
- Обратна връзка:
Леле хора! Не можах да повярвам, че се пада тази тема. Точно викам на мацката до мен: Представяш ли си да се падне Аспарух и човека с темата влиза и БУМ! Вчера като си легнах си казах: Време е да се падне някоя от тези 4-5 теми, за които мога да пиша (да ви въведа в моята история: Миналата година пак се пробвах и резултатът беше плачевен на всички изпити, защото нямах грам късмет. На предварителния също. Но днес....)
Колкото и да е лесна темата, всички така си викат, но практика, съм убедена че съм допуснала куп фактологични грешчици, които ще хапнат не малко от оценката. Но да ви кажа, не ми пука! Днес отидох с мисълта да си напиша името и да изляза, а писах ли писах, та чак сега не си усещам ръката (по история не съм пипвала нищо от април месец). Да видим сега какво ще се случи.
Обаче се учудих как на тази наистина лесна тема си излязоха толкова много хора (поне от моята стая) - все нещо може да се напише, та това е първата тема!!! Тия хора какво са учили, то от обща култура пак 5 стр. може да се вържат!
Колкото и да е лесна темата, всички така си викат, но практика, съм убедена че съм допуснала куп фактологични грешчици, които ще хапнат не малко от оценката. Но да ви кажа, не ми пука! Днес отидох с мисълта да си напиша името и да изляза, а писах ли писах, та чак сега не си усещам ръката (по история не съм пипвала нищо от април месец). Да видим сега какво ще се случи.
Обаче се учудих как на тази наистина лесна тема си излязоха толкова много хора (поне от моята стая) - все нещо може да се напише, та това е първата тема!!! Тия хора какво са учили, то от обща култура пак 5 стр. може да се вържат!
-
Assasiyah
- Драскач
- Обратна връзка:
Не, принципно се спира до него. Аз обаче да си призная нямах много време и избутах Телериг и Кардам в заключението, дано се смилят, все пак беше си формулирано да се пише главно за Аспарух и Тервелчо (ах, как ги обичкам тези двамата!cloud_9 написа:Ще ме извините, ако е глупав въпросът ми, но не разбирам от история.. Та, хан Крум включва ли се в темата ?
- inaccessibility
- Летящите Пръсти
-
diamond_ring
- В началото бе словото
въпрос по темата?
Искам да попитам, дали е грешка, ако си писал и за хан Терелиг и хан Кардам, понеже се увлякох и не се усетих къде да спра.