Въпроси относно общежитията !!!!, vol. 3 (виж 1 стр.)

Тук можете да задавате всичките си въпроси, които се отнасят да общежитията на СУ и Студентски град, както и за квартири в София.

Модератори: peterdi, thegirl

Публикувай отговор
Аватар
Morthriel
В началото бе словото
Специалност: Логопедия
Курс: трети

Re: Въпроси относно общежитията !!!!, vol. 3 (виж 1 стр.)

Мнение от Morthriel »

Здравейте (:
Прегледах мненията в темата, но така и не схванах какъв е редът при настаняването на студентите от горен курс, които са живяли в същата стая и лятото, и са класирани отново в нея.
Какви документи са ми необходими и какво ще трябва да заплатя на касата преди да отида при домакинката?

Доколкото разбрах като документи са ми необходими уверението за успех и касовата бележка за семестриалният депозит. Като плащане- семестриалният депозит. Правилно ли съм разбрала?

Просветлете ме, моля. :pirate:
"Paris, January 6th, 1940. Again, she wrote all night. She stretched, looked out at the rising sun, and bundled up against the early morning chill. As if drawn by some invisible force, she headed off across the awakening city."
crazyyy
В началото бе словото

Мнение от crazyyy »

Днес няколко мои познати горен курс си платиха наема за октомври и утре ще пропустат огромните опашки и направо ще минат през домакинките. Казах на приятеля ми, да плати и моя наем за октомври, а касиерката казала, че не може.... Какъв е този специален подбор някой знае ли? На всичкото отгоре, на едното момче са му сложили и семестриалния депозит, а на другото са казали, че не може, защотото още не е октомври. :scratch:
gturkalanov
В началото бе словото
Специалност: Информационни Системи
Курс: втори

Мнение от gturkalanov »

искам да попитам за служебната бележка за доходите брутната заплата ли се взима ?
Аватар
Scorpion
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: четвърти

Мнение от Scorpion »

Адресните регистрации тази година сами ли ще си ги подаваме или пак чрез домакинката?
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34
Аватар
driplio
Танцуващия с клавиатури
Специалност: Компютърни науки
Курс: първи

Мнение от driplio »

Не знам миналата година как е било, но за тази трябва да се ходи до 5 блок , т.е. ДА, сами трябва да променим адресната си регистрация :roll: :
3. Адресна регистрация се извършва на студента в 30 дневен срок от настаняването в бл. 5.
ДС - :pukeright:
bambamm
В началото бе словото
Специалност: Туризъм
Курс: втори

Мнение от bambamm »

Как бяха опашките днес? Надявам се утре да е поносимо.
Aneto
Пишете, о, братя

Мнение от Aneto »

driplio написа:Не знам миналата година как е било, но за тази трябва да се ходи до 5 блок , т.е. ДА, сами трябва да променим адресната си регистрация :roll: :
3. Адресна регистрация се извършва на студента в 30 дневен срок от настаняването в бл. 5.
А къде се намира този бл. 5? Как мога да се ориентирам?
Аватар
Anna-Molly
Пишеща машина
Курс: първи

Мнение от Anna-Molly »

Абе аз да питам, понеже преди не съм си пазела стаята: какъв е реда за настаняване, когато си класиран в същата стая :shock:
Life's a game but it's not fair... I break the rules so I don't care...
Аватар
The_iMMortal_f
Паисий
Курс: друг

Мнение от The_iMMortal_f »

Anna-Molly написа:Абе аз да питам, понеже преди не съм си пазела стаята: какъв е реда за настаняване, когато си класиран в същата стая :shock:
Отиваш на касите.Плащаш си като поп.Отиваш при домакинката на блока.Попълваш и ксерокопираш каквото ти каже, носи си снимки, заверена студентска книжка, платен семестър и уверение за успех (ако си класирана по успех).После отиваш в 30-дневен срок да представиш копие на адресна регистрация пак при домакинката. Адресната карта се прави в 5 блок на Студентски град. Туй то.
Тя беше много горда,за да покаже,че страда,много пламенна,за да се примири,и много ревнива,за да му прости

Поради стечение на обстоятелствата Българска Филология, 4 курс
Аватар
nanozetka
От дъжд на вятър

Мнение от nanozetka »

И аз съм класиран в същата стая обаче няма да имам заверена студ. книжка и платен семестър, а видях че срокът за предоставяне на уверението е до 20-ти, така че едва ли ще има проблем. А ще мога първо да си оставя багажа в стаята и след това да си плащам глупостите и да правя копия и пр., нали? Понеже ще е тежичък, а не ми се иска да се разкарвам с него.
Право - II курс, 2-ри поток
Aneto
Пишете, о, братя

Мнение от Aneto »

The_iMMortal_f написа:
Anna-Molly написа:Абе аз да питам, понеже преди не съм си пазела стаята: какъв е реда за настаняване, когато си класиран в същата стая :shock:
Отиваш на касите.Плащаш си като поп.Отиваш при домакинката на блока.Попълваш и ксерокопираш каквото ти каже, носи си снимки, заверена студентска книжка, платен семестър и уверение за успех (ако си класирана по успех).После отиваш в 30-дневен срок да представиш копие на адресна регистрация пак при домакинката. Адресната карта се прави в 5 блок на Студентски град. Туй то.
Аз съм класиранав същата стая. Днес ходих пир домакинката и тя ми каза, да напарвя копие на адрсната карта от миналата година. Тена ли бяха едни жълти листчета. След това ми вез копието и си го прибра. На всичик останали, които бяха за първи път в определния блок им каза да тидат в бл.5 за дресната карта като им даде запведта. При мен нищо такова не се случи. Не ми даде заповедта. Само си пирбра копието и каза че жълтият лист пак си остава за мен. Тогава се учудих и я попинтах, дали трябва да си правя нова едрсна регистрация, защото нищо не ми бше споменала, а отвърна, че не трябва. Явно има нови правила и тези, които са си останали в същата стая не трябва да правят нови.
Аватар
Victoria
Писаружяк

Мнение от Victoria »

nanozetka написа:И аз съм класиран в същата стая обаче няма да имам заверена студ. книжка и платен семестър, а видях че срокът за предоставяне на уверението е до 20-ти, така че едва ли ще има проблем. А ще мога първо да си оставя багажа в стаята и след това да си плащам глупостите и да правя копия и пр., нали? Понеже ще е тежичък, а не ми се иска да се разкарвам с него.
Настаняването се извършва чак след като си платиш и минеш през домакинката.
Т.е. вариант да оставиш багажа си по-рано има само ако:
- лятото си си ползвал стаята и си имаш ключ и пропуск
- познаваш съквартиранта/ите си и те вече са се нанесли и си се уговорил с тях да оставиш багажа
- уговориш с друг (вече настанен) познат временно да оставиш багажа у тях
Изображение
Аватар
The_iMMortal_f
Паисий

Aneto написа:
The_iMMortal_f написа:
Аз съм класиранав същата стая. Днес ходих пир домакинката и тя ми каза, да напарвя копие на адрсната карта от миналата година. Тена ли бяха едни жълти листчета. След това ми вез копието и си го прибра. На всичик останали, които бяха за първи път в определния блок им каза да тидат в бл.5 за дресната карта като им даде запведта. При мен нищо такова не се случи. Не ми даде заповедта. Само си пирбра копието и каза че жълтият лист пак си остава за мен. Тогава се учудих и я попинтах, дали трябва да си правя нова едрсна регистрация, защото нищо не ми бше споменала, а отвърна, че не трябва. Явно има нови правила и тези, които са си останали в същата стая не трябва да правят нови.

Е, как така? Аз три години вече съм си в същата стая и пак изрично ми каза да ходя да си правя адресна регистрация в 5бл.
Тя беше много горда,за да покаже,че страда,много пламенна,за да се примири,и много ревнива,за да му прости

Aneto
Пишете, о, братя

Мнение от Aneto »

А кара ли те да си вадиш копие на старата регистрация и да й го дадеш?
Аватар
The_iMMortal_f
Паисий

не. :roll:

Публикувай отговор

Обратно към “Студентски град и общежития, квартири”