Проблеми със спорта - записване, заверки и пр.
Модератори: ники, Methuselah
-
scelerisque
- В началото бе словото
Re: Проблеми със спорта - записване, заверки и пр.
Здравейте!
Искам да попитам как стоят нещата със спорта като факултативна дисциплина? Някои казват, че носи кредити и се вписва като оценка, други-точно обратното...как е наистина?
Мога ли да посещавам, например, часовете по спортно катерене, ако не запиша никакъв спорт, а ходя когато ми е удобно? Питам, защото не ми е ясно каква ми е точно програмата(уча Английска филология и не знам как сме разпределени по групи все още), а и пише, че може да има промени и ако се запиша на спорт не знам дали ще мога да посещавам редовно часовете, които посоча при онлайн записването.
Искам да попитам как стоят нещата със спорта като факултативна дисциплина? Някои казват, че носи кредити и се вписва като оценка, други-точно обратното...как е наистина?
Мога ли да посещавам, например, часовете по спортно катерене, ако не запиша никакъв спорт, а ходя когато ми е удобно? Питам, защото не ми е ясно каква ми е точно програмата(уча Английска филология и не знам как сме разпределени по групи все още), а и пише, че може да има промени и ако се запиша на спорт не знам дали ще мога да посещавам редовно часовете, които посоча при онлайн записването.
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former."
-Albert Einstein
-Albert Einstein
-
nikoletaa
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Къде се провеждат часовете по народни танци?
- clinical_dead
- Вазов
- Специалност: Биология и химия
- Курс: втори
- Адрес в галерията на СУ: clinical_dead
scelerisque преподавателите по спортно катерене са разбрани хора. Направи си присъствията и няма да сбъркаш
Погледни една две стр. назад!nikoletaa написа:Къде се провеждат часовете по народни танци?

- Kathiee
- В началото бе словото
- Специалност: Английска Филология
- Курс: първи
Re: Спорт в СУ
Благодаря! А къде мога да проверя къде се провежда всеки един от спортовете?admin.sport написа:В Биологическия - то пише!Kathiee написа:Искам да попитам, Народните Танци къде се провеждат?
GREAT PEOPLE TALK ABOUT IDEAS
Average People Talk About Things
small people talk about other people
Average People Talk About Things
small people talk about other people
- og_i_gog
- От дъжд на вятър
- Специалност: право
Някой знае ли спорт, на който не държат много на присъствията и не се заяждат?
-
petko_marinov
- В началото бе словото
- Специалност: Българска фиология
Зависи при кой преподавател си но по принцип е желателно да си по редеовен.
Извинявам се предварително, ако вече въпросът е бил зададен, но исках да попитам кога ще разберем дали сме одобрени за желания спорт и нали е задължително да присъстваме само 10 пъти?
-
admin.sport
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Системата би трябвало да Ви е казала, че сте записани. Няма да има друго съобщение.sisiboss написа:Извинявам се предварително, ако вече въпросът е бил зададен, но исках да попитам кога ще разберем дали сме одобрени за желания спорт и нали е задължително да присъстваме само 10 пъти?
Ако има някакви промени ше бъдете уведомени по мейла Ви.
Следващата седмица от 8.10.2012 г. нататък, започват часовете по спорта, който сте си избрали.
А това колко присъствия трябва да имате задължително, за да получите подпис и оценка, ще Ви го кажат преподавателите. Всеки преподавател има различни изисквания, съобразени със спорта му.
Например за бойните изкуства са необходими по 2 присъствия на седмица, така че май стават много повече от 10.
А и колеги не е ли това възможност да спортувате докато сте млази и то безплатно.
-
ironliver
- В началото бе словото
Да попитам и аз: първият ден записах футбол, но вместо "твърдо решил", беше "колебаещ се", защото не бях сигурен. Сега ми го изписва футболът като последен избор, но вече места за футбол няма отдавна и не ми дава да го променям на "твърдо решил". Сега какво да разбирам, след изтичането на срока, ще бъда ли записан футбол или ако не избера друго оставам без нищо ?
-
admin.sport
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Вече сте записан. Тъй като променихме срока за записване, вече няма значение опцията за решение.ironliver написа:Да попитам и аз: първият ден записах футбол, но вместо "твърдо решил", беше "колебаещ се", защото не бях сигурен. Сега ми го изписва футболът като последен избор, но вече места за футбол няма отдавна и не ми дава да го променям на "твърдо решил". Сега какво да разбирам, след изтичането на срока, ще бъда ли записан футбол или ако не избера друго оставам без нищо ?
В началото идеята беше да променяте решението си до 3 пъти, но записването щеше да започне от 15 септември. Но тъй като програмите Ви нямаше да са готови, решихми да изравним възможностите за всички.
Като пилотна инициатива има малко грешки, които трябва да се изгладят, но ние сме гъвкави и няма да бъде в ущърб на студентите.
Така че, ако имате проблеми, пишете на мейла на Департамента по спорт.
- Potato
- От дъжд на вятър
- Специалност: Логопедия & Potato
Къде се провежда зумба фитнеса? Търсех уж, ама.... 
-
admin.sport
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Там където се провежда аеробиката - в стадион "Академик", жк "Гео Милев", до зала Фестивална.Potato написа:Къде се провежда зумба фитнеса? Търсех уж, ама....
- Potato
- От дъжд на вятър
- Специалност: Логопедия & Potato
Благодаря (:
- pandarulesss
- В началото бе словото
- Специалност: Английска филология
Да попитам, аз исках аеробика или зумба фитнес, но когато влязох на 1 октомври да се запиша вече бяха заети всички места
Мога ли все още да се запиша ако говоря с преподавателките?
When one door of happiness closes,
another opens,
but often we look so long at the closed door
that we do not see the one that has been opened for us.
another opens,
but often we look so long at the closed door
that we do not see the one that has been opened for us.
- Forever Angel
- В началото бе словото
На мен още не ми е нанесен спорта в СУСИ. Пише, че е невзет. От отдел "Студенти" на факултета (ФЖМК) казаха, че имало непопълнени протоколи и над 140 студенти нямали оценки в протоколите, връщали ги в департамента по спорт, но от там пак ги връщали непопълнени, въпросът бил поставен пред декана, но това беше преди няколко седмици... Искам да попитам какво се прави при такива случаи?