Абе пич, какво толкова се притесняваш????? Да не би да си мислиш, че университета си няма баскетболисти и волейболисти... Специално за баскетбола знам, че имат силен отбор, така че не ги мисли толкова тези неща
Аз съм запален по волейбола. Ако ме приемат тази година(ще кандидатствам Молекулярна биология) ще заиграем заедно. И грая диагонал в зона 4ри. Висок съм 183
браво, надявай се че ще играеш поне един гейм, супер гъч е на този волейбол но аз съм си нахален и си играя по 3 4аса(астрономи4ески) докато Пепи не ме изгони в 5 и 15
It's better to burn out , than to fade away.-Kurt Cobain
Бих записал баскетбол. Преди играех адски много (и в училищния отбор, имаме некви успехи там...) От край време нямам време Но стрелбата ми беше много добра. Само да ме приемат в пустия туризъм.
аз съм кандидат-студентка,ще уча в УАСГ най-веротно. Та .. искам да попитам,може ли да уча в един университет, а да играя за друг? тренирам волей от 8 години и не ми се иска да спирам заради студентството,а доколкото знам в УАСГ нямат класен отбор. ако някой знае как стоят нещатата по този въпрос , моля да ме информира
Болезнено директна,постоянно непостоянна,в дисхармония с очакваното,пътуваща и завръщаща се,определено неопределена .
[miglena] написа:доколкото знам в УАСГ нямат класен отбор
Ами помогни им. Класния играч не избира отборите си. Където го повикат там. То да не е като лигавненцата Фернандо Торес и Крищиано Роналду(на португалски по-правилно да е така). Избират си отбори. Кои са тея? Ако им кажат да играят за Локо Мездра и там трябва да го направят със същото желание. Това е професионалиста.
преди доста години съм се отказала от "големия' волейбол,просто искам да играя в 'сносен' отбор.по принцип съм с много лош харектер и паля на четвърт,последните 3 години като капитан на 2 отбора много нерви потроших.искам ми се тази година МЕН да камандват и навикват, не Аз да го правя , ако ми схващаш мисълта .
И все пак има ли някой който да ми даде исканото Инфо ?
Болезнено директна,постоянно непостоянна,в дисхармония с очакваното,пътуваща и завръщаща се,определено неопределена .
ебал съм ви и "баскетбола" - имам достатъчно познания по този спорт, за да съм наясно, че не е за мен. Стрийтбола и игрите на един кош ме влекат бая повече, лошото е, че ако не ме вземат логопедия, май нема да имам шанса да се пиша в СУ. Иначе отбор по футбол има ли? А по тенис на маса некви тренировки...и кой е фитнеса на университета, да не е мазето на некой даскал?
iCaK написа:ебал съм ви и "баскетбола" - имам достатъчно познания по този спорт, за да съм наясно, че не е за мен. Стрийтбола и игрите на един кош ме влекат бая повече
Защото е за мързели. На два коша си е яко. Има такова бягане, където на един кош не можеш да го навъртиш.