Баскетбол

Модератори: ники, Methuselah

Публикувай отговор
Аватар
iliyan
Вазов
Обратна връзка:

Мнение от iliyan »

Tripio написа:ще се замисля и аз за баскета, ако успеят да ме откажат от футбола и катеренето :)
Аз ще те зарибя по баскета :wink: :wink: :wink:

Jim написа:но илияне как ще го играем този волейбол само ние двамата бе !!
Ами трябват ни още двама, един ЗИЛ пясък и ще практикуваме плажния вариант :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Skywalker
В началото бе словото

Мнение от Skywalker »

Абе пич, какво толкова се притесняваш????? Да не би да си мислиш, че университета си няма баскетболисти и волейболисти... Специално за баскетбола знам, че имат силен отбор, така че не ги мисли толкова тези неща
Изображение
Аватар
iliyan
Вазов
Обратна връзка:

Мнение от iliyan »

Skywalker написа:Специално за баскетбола знам, че имат силен отбор
Идеално. :!:
Аватар
ici
В началото бе словото

Мнение от ici »

Аз съм запален по волейбола. Ако ме приемат тази година(ще кандидатствам Молекулярна биология) ще заиграем заедно. И грая диагонал в зона 4ри. Висок съм 183 :wink:
Аватар
Jim
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Jim »

браво, надявай се че ще играеш поне един гейм, супер гъч е на този волейбол но аз съм си нахален и си играя по 3 4аса(астрономи4ески) докато Пепи не ме изгони в 5 и 15
It's better to burn out , than to fade away.-Kurt Cobain
Аватар
ballsmile
В началото бе словото

Мнение от ballsmile »

[/quote]Това, което го играят някои на един кош и наричат стрийтбол, няма нищо общо с баскета.[/quote]

бате в грешка си :!:
Walk on through the wind,
Walk on through the rain,
Tho' your dreams be tossed and blown.
denislav83
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от denislav83 »

Вярно ли е 4е баскет отборът на УНСС размазал СУ с 60 точки разлика??:)
:)
Аватар
ballsmile
В началото бе словото

Мнение от ballsmile »

БАТЕ НЕ ИСКАМ ДА ГО ВЯРВАМ ^^^ ! Ама само знам че в отбора на УНСС играе Юли Радионов :?
....леле 60 точки...леееле тва е много бе... :mrgreen:
Walk on through the wind,
Walk on through the rain,
Tho' your dreams be tossed and blown.
Skywalker
В началото бе словото

Мнение от Skywalker »

ballsmile написа:БАТЕ НЕ ИСКАМ ДА ГО ВЯРВАМ ^^^ ! Ама само знам че в отбора на УНСС играе Юли Радионов :?
....леле 60 точки...леееле тва е много бе... :mrgreen:
ахаха, Радионов не играе в отбора :lol:
Изображение
castelo
Флъдзила
Специалност: Туризъм

Мнение от castelo »

Бих записал баскетбол. Преди играех адски много (и в училищния отбор, имаме некви успехи там...) От край време нямам време :lol: Но стрелбата ми беше много добра. Само да ме приемат в пустия туризъм. :roll:
[miglena]
В началото бе словото
Обратна връзка:

Voleyball RuleZzzZ

Мнение от [miglena] »

аз съм кандидат-студентка,ще уча в УАСГ най-веротно. Та .. искам да попитам,може ли да уча в един университет, а да играя за друг? тренирам волей от 8 години и не ми се иска да спирам заради студентството,а доколкото знам в УАСГ нямат класен отбор. ако някой знае как стоят нещатата по този въпрос , моля да ме информира :)
Болезнено директна,постоянно непостоянна,в дисхармония с очакваното,пътуваща и завръщаща се,определено неопределена .
Аватар
iliyan
Вазов
Обратна връзка:

Re: Voleyball RuleZzzZ

Мнение от iliyan »

[miglena] написа:доколкото знам в УАСГ нямат класен отбор
Ами помогни им. Класния играч не избира отборите си. Където го повикат там. То да не е като лигавненцата Фернандо Торес и Крищиано Роналду(на португалски по-правилно да е така). Избират си отбори. Кои са тея? Ако им кажат да играят за Локо Мездра и там трябва да го направят със същото желание. Това е професионалиста.
[miglena]
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от [miglena] »

преди доста години съм се отказала от "големия' волейбол,просто искам да играя в 'сносен' отбор.по принцип съм с много лош харектер и паля на четвърт,последните 3 години като капитан на 2 отбора много нерви потроших.искам ми се тази година МЕН да камандват и навикват, не Аз да го правя , ако ми схващаш мисълта .
И все пак има ли някой който да ми даде исканото Инфо ?
Болезнено директна,постоянно непостоянна,в дисхармония с очакваното,пътуваща и завръщаща се,определено неопределена .
Аватар
iCaK
В началото бе словото

Мнение от iCaK »

ебал съм ви и "баскетбола" - имам достатъчно познания по този спорт, за да съм наясно, че не е за мен. Стрийтбола и игрите на един кош ме влекат бая повече, лошото е, че ако не ме вземат логопедия, май нема да имам шанса да се пиша в СУ. Иначе отбор по футбол има ли? А по тенис на маса некви тренировки...и кой е фитнеса на университета, да не е мазето на некой даскал? :twisted:
Get High or Fly Tryin`
Аватар
iliyan
Вазов
Обратна връзка:

Мнение от iliyan »

iCaK написа:ебал съм ви и "баскетбола" - имам достатъчно познания по този спорт, за да съм наясно, че не е за мен. Стрийтбола и игрите на един кош ме влекат бая повече
Защото е за мързели. На два коша си е яко. Има такова бягане, където на един кош не можеш да го навъртиш.
Публикувай отговор

Обратно към “Спорт в СУ”