Създаване и укрепване на бълг. държава-най-лесната тема!

Архив на темите от няколко КСК - 2004-05-06. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Заключено
Аватар
RuseF
Пишеща машина
Обратна връзка:

Мнение от RuseF »

Повече от 50% двойки на изпита по литература за УНСС,а уж темата беше лесна,а ? Залъгвате се,всяка тема е трудна сама по себе си,това първо . Второ,трудно може да ме убедите,че човек с една научена тема може да изкара над 4,50. Накрая,може да има доста по-малко слаби оценки,но аз лично не очаквам бум на отличните оценки.

П.С. Явка,хубаво беше да си отидеш на изпита ;) все пак си си платил и на проверителите им се плаща :oops:
Напред! Народността не пада,там гдето знаньето живей!
go6o_ubavetsa
В началото бе словото

Мнение от go6o_ubavetsa »

абе не знам , като е първа си викам "няма да се падне никога" ( защото за унсс се готвих)
ама си помислих докато отивах на изпита че може да пуснат някоя лека тема, да контрират унсс :lol: , а по лесна за готвещите се за су едва ли има.... ама както и да е, аз се издъних, въпреки че писах страница и половина, ама за към две май ще имам :roll:
Аватар
everyday_
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от everyday_ »

Rysef, реално погледнато от една страна си прав...лесната тема не е гаранция за много високи оценки...и все пак според мен баловете ще се вдигнат, може и с малко, но ще е нагоре....а мем това не ме радва
Manchmal braucht man auch Leute,mit denen man schweigen kann!
Аватар
Joyride
Пишеща машина

Мнение от Joyride »

винаги така се говори - ако питате някой ,който не я е учил надали ще му е лесна ;) 50 % двойки има винаги, защото има страшно много хора, които отиват "просто така" , други с по 1-2 научени теми и като не се падне си тръгват, а колко много пишат простотии, защото ако излезнат по-рано мама и тати навън ще ги сдъвчат .. отделно останалите. така че и тук ще има 50 % .

пожелавам успех на кандидат-студентите от форума , да им е наистина лесна темата, но да не я подценяват, а да дадат всичко от себе си :thumbright:
The sun is gonna keep on shining.On brighter days,on the horizon.My love for you will always keep on rising
Аватар
everyday_
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от everyday_ »

е то е ясно, че пак ще има много двойки...всяка година има...въпросът обаче е какви ще са останалите проценти оценки...там се крие истината :lol:
Manchmal braucht man auch Leute,mit denen man schweigen kann!
go6o_ubavetsa
В началото бе словото

Мнение от go6o_ubavetsa »

абе нека си имат кандидатстващите в СУ хубави оценки, нали не са ми конкуренти вече (освен ако не се събират оценките от предварителния и редовния изпит в една, тогава си влизам без да питам :lol: )
Аватар
ksk'06 info
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от ksk'06 info »

Тази сутрин стана нещо много интересно, което се опитвам, но не мога да си обясня - след обявяването на темата (която според мен е тема-мечта), имаше доста хора, които излязоха веднага от залите. Питам се това стрес и притеснение ли е, неувереност ли е или нещо друго, което не искам да приема за факт... :? :?
СУ "Св. Климент Охридски"
Кандидатстудентски Информационен Център
адрес: София, бул. "Цар Освободител" 15, Северно крило, ет.1
тел.: 02/9308380, 02/8467429
e-mail: ksk_2006@abv.bg
Аватар
Victoria
Писаружяк

Мнение от Victoria »

От всичко по малко и от последното по много...
Изображение
Аватар
maimunka
Пишете, о, братя

Мнение от maimunka »

ksk'06 info написа:Тази сутрин стана нещо много интересно, което се опитвам, но не мога да си обясня - след обявяването на темата (която според мен е тема-мечта), имаше доста хора, които излязоха веднага от залите. Питам се това стрес и притеснение ли е, неувереност ли е или нещо друго, което не искам да приема за факт... :? :?
Наистина ли е имало много хора, които са си излязли? Не мога да повярвам. Може би никой не е очаквал да се падне тази толкова лесна тема и не са я учили. Или всички са учили Нова история заради УНСС и не са наблегнали на Средновековие.
Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от ^PrincessA^ »

Ей, кво се сдухвате толкова?! Тема като тема! Пак ще има 50% двойки, както винаги. И не я определяйте като най-лесна, защото именно в нея има най-много неуточнени неща; най-много различни теории, които трябва да се обосноват; постоянно се появяват нови "открития" за славяните и прабългарите, които, ако не споменете, ще отчетат недостатъчната ви информираност; най-голяма е опасността да изтърсите някаква теория отпреди 30г., каквито още фигурират по доста учебници; и освен това школата на СУ и тези на другите университетти, както и самите преподаватели от СУ, не са единодушни по доста въпроси от тази тема; и накрая, пълно развитата тема е изключително обемна и просто няма начин човек да успее да я напише перфектно за 5ч.
Последно промяна от ^PrincessA^ на 19 Юли 2006, 11:04, променено общо 1 път.
Изображение

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
Аватар
valeriq
В началото бе словото

Мнение от valeriq »

явор написа:
Raya_Alexandra написа:Една приятелка отива на изпит в СУ само с една научена тема - Тази! :lol:
Работата е там, че това е сигурно темата` която най-много се знае от кандидатите и за която има най-много такива случаи като този на приятелката ти! Просто не е честно :crybaby: :crybaby: :crybaby: :crybaby: :crybaby:
да...не е честно...
балът сигурно много ще се качи :sad5:
какво ще правим тези,които разчитаме само на предварителния :crybaby: :crybaby: :crybaby:
много лошо :cry:
Аватар
Juliana
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Juliana »

хей, споко! не се шашкайте! И миналата година на предварителния изпит темата беше много лесна и какво???? пак имаше масово 2-ки! нямате представа колко много хора излязоха почти веднага!Да се падне тема от Средновековие в СУ си е рядкост. така че някои к-с предпочитат да наблегнат на Възраждане и Нова история и се издънват :)
това че от СУ са "пуснали гювеч" :oops: и са дали такава лесна тема, не означава,че ще са добронамерени до край! предполагам,че ще оценяват строго, изхождайки от общоприетото мнение,че това не е трудна тема... макар че за мен това е твърде субективно! наистина някои теми съдържат повече фактология, в други трябва да правиш повече изводи, но в крайна сметка , ако си научил темата добре, и то с разбиране, а не си я назубрил- нямаш проблем!
в крайна сметка всеки преценява дали темата е лесна или не. аз се явих на предварителния миналата година, и макар че не харесвах темата за Асеневци, изкарах мн. висока оценка, толкова висока, че реших да не се явявам на изпита в редовната сесия и.... се падна Априлското въстание.... най-любимата ми от всички любими теми :) , на която пък отново имаше мн мн 2-ки :) Щях да се разплача от яд! много исках да пиша по нея, но не би:)
така че не се отчайвайте! нищо не е изгубено...все още :twisted: :) успех!
Imagination. Realism. ENERGY. Freedom.
Аватар
valeriq
В началото бе словото

Мнение от valeriq »

ksk'06 info написа:Тази сутрин стана нещо много интересно, което се опитвам, но не мога да си обясня - след обявяването на темата (която според мен е тема-мечта), имаше доста хора, които излязоха веднага от залите.:? :?
това малко ме успокоява...и все паксе съмнявям,че излезлите са толкова много :roll:
compaq
От дъжд на вятър

Мнение от compaq »

явор написа:
Raya_Alexandra написа:Една приятелка отива на изпит в СУ само с една научена тема - Тази! :lol:
Работата е там, че това е сигурно темата` която най-много се знае от кандидатите и за която има най-много такива случаи като този на приятелката ти! Просто не е честно :crybaby: :crybaby: :crybaby: :crybaby: :crybaby:
абе ти какво само хленчиш бе,лайнар!?не било честно,не знам си кво...аре ходи си пореви малко по тоя повод тогава!нещастник!
Аватар
явор
Летописец Виртуоз

Мнение от явор »

Хм... няма да комнетирам мнението ти, но бих си помислил, че не си доволен от оценката си на предварителния, която така и не сподели, а сега пак нещо си се поизложил :?
ИзображениеСтоличен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" :P~
Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си ;)
Заключено

Обратно към “КСК 2004-05-06”