Какви сериали гледате?
Модератори: Boromir, Търговецът на кристал
- jenesais
- Постоянно присъствие
- Специалност: Право
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Re: Какви сериали гледате?
Последно се запалих по "Рим". Почнах втория сезон вече. Страхотен...
she'd started smoking poetry
- Libra
- Гутенберг
- Специалност: Българска филология
- Курс: първи
Започнах да гледам "Болница Кралството". Нещо бавно ми върви действието, лееко разтеглено ми се струва. Досега съм изгледала само първите 20мин на първи епизод (направих почивка за разговор по телефона и проверка на фб та реших да се разпиша и тук
) Първото ми впечатление е, че сериалът е нещо средно между Клъцни/Срежи (заради цинизма - бахти копелето дето блъсна онзи и го заряза на пътя), Полет над кукувиче гнездо (заради болничната обстановка и откачените санитари) и Goose Bumps (заради фантасмагоричните елементи
).
Не съм това, което съм, но и другите не са това, което са.
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Курс: пети
- Обратна връзка:
Минавам оттук (и съм за малко
) да ви промотирам Bunheads. В момента има... 10, май, епизода от него, като за средата на зимата са поръчани още, за да се направи пълен сезон. Актрисата в главната роля е много свежа и сценарият има своите доста добри вербални попадения. И макар на моменти малко да ми лазеше по нервите с вмъкнатата тук-таме young teen драма, генерално съм с много добри впечатления и си чакам с нетърпение следващите епизоди.

Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.

Всъщност почти като при истинските хора.

Това е невероятен сериал, гледал съм и двата сезона. Просто е интригуващ - препоръчвам. Колкото до въпроса - последно гледах oт "Тhe good wife" първи и втори сезон. За тези, които харесват сериали за адвокати, съдебни процеси и т.н.jenesais написа:Последно се запалих по "Рим". Почнах втория сезон вече. Страхотен...
"Хората са по-склонни да извършат някое зло дело, отколкото добро, защото благодарността е бреме, а отмъщението - удоволствие." - Тацит
- alter ego
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Брат ми каза, че снощи е попаднал на първия филм от втория сезон ан Терра Нова. Някой да знае нещо повече? 
Into the endless we ride... 
Никоя телевизия не е купила още 2-ри сезон (и нищо чудно с тая цена на епизод)... а докато заснемат нещо ще стане най-рано есента на 2013alter ego написа:Брат ми каза, че снощи е попаднал на първия филм от втория сезон ан Терра Нова. Някой да знае нещо повече?
Иначе аз почнах Skins още през лятото, ама сега съм зациклил на 6-ти сезон (по-принцип първите два са доста силни).
Чакаме сега началото на 2013 да видим 7-мия с кои актьори ще е (уж се очаква да е нещо като "all stars" от предишните сезони)... ако върнат Каси и/или Ефи - 100% ще се гледа!
Иначе в момента гледам някакви анимета (Fairy Tail и Mai HiME) ама съм още в началото и е рано да се прави обективен коментар.
한류
American Horror Story

боли; като
да се откъснеш,
преродиш, пребориш
за себе си
да се откъснеш,
преродиш, пребориш
за себе си
- Mondscreen
- Паисий
Once upon a time, White Collar, Boardwalk Empire, Arrow, Revolution, Californication, Game of Thrones, BREAKING BAD!!!, Suits, Под прикритие, Luck, Falling skies, The Vampire Diaries, How I met your mother, Spartacus, Alcatraz и в момента почвам един нов 666 Park Avenue. Отделно съм почвал много и съм ги спирал след един сезон или няколко серии.

И щом на устните ми затрепери, от поколения скандиран вик,
в живота си аз пак откривам смисъл, щастлив съм само в този кратък миг!
И все напред ще продължавам, щом имам хилядите си мечти
и нося най-голямото богатство, сърцето синьо в моите гърди!
в живота си аз пак откривам смисъл, щастлив съм само в този кратък миг!
И все напред ще продължавам, щом имам хилядите си мечти
и нося най-голямото богатство, сърцето синьо в моите гърди!
- liv
- Стенограф
- Специалност: право
- Курс: втори
How even...Mondscreen написа:Once upon a time, White Collar, Boardwalk Empire, Arrow, Revolution, Californication, Game of Thrones, BREAKING BAD!!!, Suits, Под прикритие, Luck, Falling skies, The Vampire Diaries, How I met your mother, Spartacus, Alcatraz и в момента почвам един нов 666 Park Avenue. Отделно съм почвал много и съм ги спирал след един сезон или няколко серии.![]()
We stopped checking for monsters under our bed because we realized they were inside us.
- toshle
- Драскач
- Специалност: КН
last resort и revolution
( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͜ʖ ͡°) You came to the wrong neighbourhood, motherfucker.
- alter ego
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Изгледах първия сезон на Outcasts.... Nice! Can`t wait for the second season.... 
Into the endless we ride... 
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Абе, похвалиха ми много "Футурама" - как е? Че тия дни нямам нито време, нито нерви да почвам нещо, дето може и да не ми хареса. А пък ми се гледа нещо ново.
Хем сърби, хем боли, хем не мога да се почеша, един вид...
Хем сърби, хем боли, хем не мога да се почеша, един вид...
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- ninchetooo
- Пишете, о, братя
- Специалност: история
- Курс: втори
Напоследък не гледам нищо. Иначе последните, които си спомням
че гледах
са "Престъпни намерения" по FOX CRIME и "Закон и ред"
че гледах
са "Престъпни намерения" по FOX CRIME и "Закон и ред"
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Обратна връзка:
от новите сериали, бих препоръчал:
Go On - с М. Пери, комедия
Episodes - с М. ЛеБлан, също.
Друг е въпроса, доколко техните персонажи са полукопия на тия от "Приятели", но айде, мисля сценаристите са същите...
Go On - с М. Пери, комедия
Episodes - с М. ЛеБлан, също.
Друг е въпроса, доколко техните персонажи са полукопия на тия от "Приятели", но айде, мисля сценаристите са същите...
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!