Как стоят нещата с общежитията тая година ?

Архив от КСК 2012-2013. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Заключено
oto
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Re: Как стоят нещата с общежитията тая година ?

Мнение от oto »

thegirl написа:Не си платил 2 наема, а наема до края на септември + наем октомври. Като наемът за септември ти е част от наема за месец + държавната субсидия, която по 1 лв. на ден.
Платил е само наема за септември, без октомври.Ако беше платил и октомври щеше да фигурира някъде 10% отстъпка за плащане преди началото на месеца. За септември 7 дена по 1лв+1/3 от гаранционния депозит, който касиерките вероятно закръглят на 17лв за по лесно, разделен на 30 *7дни= 3.966лв. Иначе наемът за 50 блок трябва да е поне 19.1лв за стая за двама без бокс, 22.4лв за гарсониера с 3 души до 24,9лв за стая за двама с бокс..
ПП и аз съм в същия блок затова си поиграх да смятам, за да се ориентирам какви пари да нося следващите дни..
vlast_vd
В началото бе словото
Специалност: КН
Курс: първи

Мнение от vlast_vd »

Denislav написа:
vlast_vd написа:Днес в 51 не ми искаха лична карта и домакинката ми върна едната снимка, но си носете там каквото е казано за всеки случай. А иначе работата ти в 42Б се свежда до това да си заплатиш таксите стига да нямаш проблеми с класирането.
Бързо ли става ? (то зависи от опашката де,но все пак ориентировъчно )

Плащането отнема 4-5 мин. докато им заредат компютрите.
След това почаках до 10 и нещо да отвори домакинката и да започне да приема настаняващите се. Дава ти настанителната заповед,която трябва да я копираш някъде, защото ще трябва за адресната регистрация, и ключа от стаята. Попълваш си данните в оригинала на заповедта и се дописват едни 2 условия долу. След това ти дават картоните на стаята да ги попълваш и да се подпишеш срещу всеки критерии и ги връщаш на домакинката. Даваш ѝ снимка и ще те помоли да си напишеш имената и ЕГН на гърба ѝ.

Общо взето с документите може да се оправиш за час-два стига да не ти се налага да чакаш обедната почивка да свърши.

Иначе трябва да се надяваш стаята да е свободна или бъдещите ти съквартиранти да не са разхвърляни до безобразие. В стаята ми живее само един съквартирант, а като влезнах си помислих, че са поне трима, а и боклука си не е изхвърлял от поне лятната сесия.

Дано случите на подредени съквартиранти.
Denislav
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Denislav »

Мерси за изчерпателния отговор :) То попълването на документите лесно ще го оправим,мен опашката ме тревожи
SAB-f
В началото бе словото

Мнение от SAB-f »

Здравейте, съжалявам, ако въпросът ми се повтаря с някой от предните, но ако не си тикнем изборната дисциплина в СУСИ, това може ли да се окаже проблем за явяването на изпита, например?
launcher
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от launcher »

Извинявам се за глупавият въпрос. :D :D
Работното време на касите в 42Б съвпада ли с това на комисията по настаняване, което е изведено в сайта ?
Аватар
JeniVN
В началото бе словото

Мнение от JeniVN »

Здравейте :)
И аз се извинявам, ако се повтарям, но не намерих информация.
Ако искам да се откажа от общежитието, трябва ли да направя нещо или.. просто да не се явя през периода за настаняване..? :)
Аватар
The_Viper
Легендарен флуудър
Курс: трети

Мнение от The_Viper »

За домакинката разбрах, поне моята ще работи. Сега ми остават касите... ще работят ли в неделя?
Някой със сигурна информация да пише, а не с предположения!
Some nights I still can't sleep
And the voices pass with time
And I keep...
Аватар
asdasd
От дъжд на вятър
Специалност: asd

Мнение от asdasd »

The_Viper написа:За домакинката разбрах, поне моята ще работи. Сега ми остават касите... ще работят ли в неделя?
Чакай, ти не си ли втори курс?
К'во мърмотиш, т'войте настаняване по официални данни почва от понеделник :lol: :lol: :lol:
ИзображениеИзображение
We wont change the world but we stand proud
We wont change the world but we dont care.
Аватар
The_iMMortal_f
Паисий
Курс: друг

Мнение от The_iMMortal_f »

Братя и сестри, получи ми се малък гаф.. Днес ходих да си взимам уверение за успеха.От отдел студенти ми го изчисляват 4,80, а аз като кандидатствах писах 4,70.. Кака домакинка дали ще се кара и ще ме насмота като ида да се пренастанявам.. ? :roll: :|
Тя беше много горда,за да покаже,че страда,много пламенна,за да се примири,и много ревнива,за да му прости

Поради стечение на обстоятелствата Българска Филология, 4 курс
Aneto
Пишете, о, братя

Мнение от Aneto »

The_iMMortal_f написа:Братя и сестри, получи ми се малък гаф.. Днес ходих да си взимам уверение за успеха.От отдел студенти ми го изчисляват 4,80, а аз като кандидатствах писах 4,70.. Кака домакинка дали ще се кара и ще ме насмота като ида да се пренастанявам.. ? :roll: :|
Ами не мисля. Нали е лошо да е е обратното. Аз приемрно като имах един невзет изпит, го писах като 2. Той се проведе в края на класацията и просто нямаше начин да излезе. Сега си ми излезе оценката и усепха се покачи. Веднъж от комисията ми бяха казали да не се притеснявам ако стане така, лошо е обратното.
Аватар
The_Viper
Легендарен флуудър
Курс: трети

Мнение от The_Viper »

asdasd написа:
The_Viper написа:За домакинката разбрах, поне моята ще работи. Сега ми остават касите... ще работят ли в неделя?
Чакай, ти не си ли втори курс?
К'во мърмотиш, т'войте настаняване по официални данни почва от понеделник :lol: :lol: :lol:
Не е вярно. От неделя започва. И това не е мърмотене, а въпрос. :)
Some nights I still can't sleep
And the voices pass with time
And I keep...
Аватар
ViLL__
От дъжд на вятър
Специалност: Публична администрация
Курс: втори

Мнение от ViLL__ »

и мен ме интересува дали в неделя ще работят касите... :roll:
Donnie: Why do you wear that stupid bunny suit?
Frank: Why are you wearing that stupid man suit?

Donnie Darko
Аватар
Sols
Танцуващия с клавиатури
Специалност: Журналистика
Обратна връзка:

Мнение от Sols »

Докато го намеря тоя велик 5 блок да си направя адресна направо щях да умра. 30 километра навъртях с тая кола из тоя студентски..Но пък вече си имам стая...
“Journalism can never be silent: that is its greatest virtue and its greatest fault. It must speak, and speak immediately, while the echoes of wonder, the claims of triumph and the signs of horror are still in the air.”
oto
В началото бе словото

Мнение от oto »

Sols написа:Докато го намеря тоя велик 5 блок да си направя адресна направо щях да умра. 30 километра навъртях с тая кола из тоя студентски..Но пък вече си имам стая...
Бързо ли се оправи с плащанията и при домакинката? Питам, за да знам колко рано сутринта да тръгна, че да си направя сметка за времето.
Аватар
Sols
Танцуващия с клавиатури
Специалност: Журналистика
Обратна връзка:

Мнение от Sols »

oto написа:
Sols написа:Докато го намеря тоя велик 5 блок да си направя адресна направо щях да умра. 30 километра навъртях с тая кола из тоя студентски..Но пък вече си имам стая...
Бързо ли се оправи с плащанията и при домакинката? Питам, за да знам колко рано сутринта да тръгна, че да си направя сметка за времето.
При домакинката,ако не те карат да ходиш да си правиш адресна веднага,е работа за половин час макс...Сми бързо става. Тя и адресната става бързо,но аз много се балтах докато намеря къде се прави. Абе ако си ориентиран е много бързо.
“Journalism can never be silent: that is its greatest virtue and its greatest fault. It must speak, and speak immediately, while the echoes of wonder, the claims of triumph and the signs of horror are still in the air.”
Заключено

Обратно към “КСК 2012-2013”