Закон за лекциите и упражненията (ЗЛУ)

Подфорум към Юридическия факултет

Модератор: MidwinterSun

geri_me
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Re: Закон за лекциите и упражненията (ЗЛУ)

Мнение от geri_me »

saviiinceto написа:aз бях при него миналата година,въпреки че съм в друг факултет,материалът ми беше доста интересен и лекциите не бяха лоши,но на изпита ни разката...масово 3-ки уж можеше всеки да си избира тема по която да говори,нямаше да пише ниски оценки,ако някой имал нужда щял да го изчака,да му даде време,но накрая не се оказа точно така,не знам аз бях доволна от предмета,но от начина на изпитване и от преподавателя-не.Цяла година се правеше на душичка и накрая си показа рогата.
ясно... ами аз имам впредвид ако не избера реториката,а правните учения при Вълчев, ще мога ли въпреки това да ходя на лекциите по реторика? или след това ще се наложи да ходя и па реторика на изпит?
Аватар
MidwinterSun
Легендарен флуудър
Специалност: Право (р)
Курс: пети
Обратна връзка:

Мнение от MidwinterSun »

Ходенето на лекции не те задължава да ходиш на изпит. И оценката от факултативните предмети е просто формална - тя не фигурира в дипломата, не се включва при образуването на състезателен бал за общежитие и стипендия, не играе по никакъв начин роля при изчисляването на успеха. Като ти е кеф да ходиш на лекции, ходи си. Ако искаш да си провериш знанията, иди на изпит. Но отделно от това, никак не си струва да взимаш нещата толкова сериозно и да ги мъдриш тия въпроси толкова много време.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.
Изображение
Аватар
AuroraMoreux
В началото бе словото
Специалност: Международни отношения
Курс: първи

Мнение от AuroraMoreux »

Здравейте! Не знам дали точно тук е мястото за този въпрос, ако не е моля да ме извините. Та искам да попитам кога приблизително се появява онова митично "листче" с дните и часовете на упражненията по двата езика, защото без да знам кога са ще е малко трудно да се запиша на спорта, който искам, преди да са свършили местата. Има ли вероятност да се разбере кога са занятията до края на тази седмица? Много благодаря предварително =))
“Mortality is the most romantic story ever told. Just one chance to do everything you should. Then, magically, you move on.”
Публикувай отговор

Обратно към “ЮФ”