След no matter трябва да има въпросителна дума от типа wh-.Какво писахте там, където имаше No matter..., While... и т.н.?
След despite не може 'of'.
While не се връзваше по смисъл.
Остава irrespective според мене.
Модератор: Boromir
И аз така писах.blessing написа:След no matter трябва да има въпросителна дума от типа wh-.Какво писахте там, където имаше No matter..., While... и т.н.?
След despite не може 'of'.
While не се връзваше по смисъл.
Остава irrespective според мене.

За това последно - уф, недей ми споменавай скандинавистиката, че от сега ми се ревеsedrik написа:А какво писахте на Cloze Test, там където беше every day/daily/common/habitual lives? Аз писах common, но се колебая за daily.
Mислите ли, че бала за Скандинавистика, Японистика и другите филологии с Англлийски ще е по-висок от миналогодишния?

Нали, ще го скалъпим този изпит парче по парче. А относно припомнянето и при мене е същата работа: малко по малко взех да си откривам грешки, ама то винаги е така, няма начин. Дано само тези грешки да са по-малкоpafaka написа:Абе лека - полека ще съберем въпросите от изпита май. Проблема е че колкото повече въпроси си припомняме толкова повече затъвам
мойте са даже май повече, нямах време да ги преброя, надявам се да не ги мързи да четат. Не би трябвало да е проблем, по-лошото при мен специално е, че нямах време да го проверяthe_golden_whistle написа:Абе, уважаеми, аз като съм написал почти 400 думи на есето (май 396 ги изкарах на забързано броене), ще бъда ли набит, бе???

И аз така. А като си спомня в къщи какви извити есета пишех ...black_lady написа:Нямах време нито да броя, нито да чета... 1 страничка и 3 реда с нормален почерк на големина иначеНе беше в сложен стил, нито извираше от фразеологизми и оригинални идеи...