Тема за КС въпроси от различно естество vol.4
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
-
firequeen
- От дъжд на вятър
- Специалност: Английска филология
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Re: Тема за КС въпроси от различно естество vol.4
Благодаря много за бързия и ясен отговор 
- Sols
- Танцуващия с клавиатури
- Специалност: Журналистика
- Обратна връзка:
Искам да питам има ли някаква възможност да изявиш желание да си в съответна група (ФЖМК). Защото единственият шанс физически да ми е възможно да ходя на спорта,който искам е само и единствено ако по История на бълг. ж-ка съм 2 група. Може ли някак да помоля да съм в нея или ако съм в другата да ме преместят. Само и единствено така мога да си хвана спорта.
“Journalism can never be silent: that is its greatest virtue and its greatest fault. It must speak, and speak immediately, while the echoes of wonder, the claims of triumph and the signs of horror are still in the air.”
-
lillygeorgieva
- От дъжд на вятър
- Специалност: Социология
- Курс: втори
имa ли възможност дa е стaнaлa грешкa при кaЧвaнето нa прогрaмaтa нa Социология зa зимен семестър 2012/2013г, зaщото зa другите специaлности във ФФ имa прогрaмa, a зa социолозите е кaЧенa от летния семестър ?
In the game of seduction there's only one rule - never fall in love ^^
Здравейте !
След като видях програмата не разбрах,спортът за специалност История задължителен ли е ? За откриването на учебната година: Откриването на Академичната учебна година 2012- 2013 г. за студентите от Историческия факултет ще се осъществи на 1 октомври 2012 г. от 12:15 часа в Аулата на СУ „Св. Климент Охридски“. Преди време мислех,е имаше някаква информация за 10 часа ?
След като видях програмата не разбрах,спортът за специалност История задължителен ли е ? За откриването на учебната година: Откриването на Академичната учебна година 2012- 2013 г. за студентите от Историческия факултет ще се осъществи на 1 октомври 2012 г. от 12:15 часа в Аулата на СУ „Св. Климент Охридски“. Преди време мислех,е имаше някаква информация за 10 часа ?
- Lucas
- В началото бе словото
- Специалност: Румънска филология
И аз да попитам същото за факултета по класически и нови филологии и по-специално за румънската филология задължителен спорт има ли ? Надявам се,че има,но все пак реших да попитам. 
-
saviiinceto
- Пишете, о, братя
- Специалност: Регионално развитие и политика
- Курс: трети
- Обратна връзка:
за История е факултативен
Колкото повече планираш нещата, толкова по-често те среща случайността.
За ФКНФ също, т.е. не е задължителен.
-
firequeen
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
а това че е незадължителен означава ли че ако се запиша няма да имам нито проблем с отсъствията , нито пък изпит в края
-
lillygeorgieva
- От дъжд на вятър
- Специалност: Социология
Ако запишеш спорт после имаш изпит и трябва да ходиш редовно, защото така той ти се превръща като част от програмата и ти става като задължителните и избираемите, точно за това е незадължителен, но е незадължителен докато не го запишеш (:
In the game of seduction there's only one rule - never fall in love ^^
Можеш да ходиш на упражненията на която група си избереш : ) За преместване специално в друга група не знам, нищо не пречи да попиташ обаче.Sols написа:Искам да питам има ли някаква възможност да изявиш желание да си в съответна група (ФЖМК). Защото единственият шанс физически да ми е възможно да ходя на спорта,който искам е само и единствено ако по История на бълг. ж-ка съм 2 група. Може ли някак да помоля да съм в нея или ако съм в другата да ме преместят. Само и единствено така мога да си хвана спорта.
-
firequeen
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
някой знае ли къде се води зумба фитнес? знам че в сайта на СУ пише кой спорт къде е , но за зумбата не успях да намеря
- clinical_dead
- Вазов
- Специалност: Биология и химия
- Адрес в галерията на СУ: clinical_dead
Стадион "Академик", жк "Гео Милев"firequeen написа:някой знае ли къде се води зумба фитнес? знам че в сайта на СУ пише кой спорт къде е , но за зумбата не успях да намеря

Здравейте, искам да попитам дали в специалността Предучилищна и начална училищна педагогика се изучава задължително История?
...........
Последно промяна от Laxus на 01 Окт 2012, 19:48, променено общо 1 път.