П.С. Явка,хубаво беше да си отидеш на изпита
Създаване и укрепване на бълг. държава-най-лесната тема!
Модератори: svetlio.varna, Boromir
- RuseF
- Пишеща машина
- Обратна връзка:
Повече от 50% двойки на изпита по литература за УНСС,а уж темата беше лесна,а ? Залъгвате се,всяка тема е трудна сама по себе си,това първо . Второ,трудно може да ме убедите,че човек с една научена тема може да изкара над 4,50. Накрая,може да има доста по-малко слаби оценки,но аз лично не очаквам бум на отличните оценки.
все пак си си платил и на проверителите им се плаща 
Напред! Народността не пада,там гдето знаньето живей!
-
go6o_ubavetsa
- В началото бе словото
абе не знам , като е първа си викам "няма да се падне никога" ( защото за унсс се готвих)
ама си помислих докато отивах на изпита че може да пуснат някоя лека тема, да контрират унсс
, а по лесна за готвещите се за су едва ли има.... ама както и да е, аз се издъних, въпреки че писах страница и половина, ама за към две май ще имам 
ама си помислих докато отивах на изпита че може да пуснат някоя лека тема, да контрират унсс
- Joyride
- Пишеща машина
винаги така се говори - ако питате някой ,който не я е учил надали ще му е лесна
50 % двойки има винаги, защото има страшно много хора, които отиват "просто така" , други с по 1-2 научени теми и като не се падне си тръгват, а колко много пишат простотии, защото ако излезнат по-рано мама и тати навън ще ги сдъвчат .. отделно останалите. така че и тук ще има 50 % .
пожелавам успех на кандидат-студентите от форума , да им е наистина лесна темата, но да не я подценяват, а да дадат всичко от себе си
пожелавам успех на кандидат-студентите от форума , да им е наистина лесна темата, но да не я подценяват, а да дадат всичко от себе си
The sun is gonna keep on shining.On brighter days,on the horizon.My love for you will always keep on rising
-
go6o_ubavetsa
- В началото бе словото
- ksk'06 info
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Тази сутрин стана нещо много интересно, което се опитвам, но не мога да си обясня - след обявяването на темата (която според мен е тема-мечта), имаше доста хора, които излязоха веднага от залите. Питам се това стрес и притеснение ли е, неувереност ли е или нещо друго, което не искам да приема за факт...
СУ "Св. Климент Охридски"
Кандидатстудентски Информационен Център
адрес: София, бул. "Цар Освободител" 15, Северно крило, ет.1
тел.: 02/9308380, 02/8467429
e-mail: ksk_2006@abv.bg
Кандидатстудентски Информационен Център
адрес: София, бул. "Цар Освободител" 15, Северно крило, ет.1
тел.: 02/9308380, 02/8467429
e-mail: ksk_2006@abv.bg
Наистина ли е имало много хора, които са си излязли? Не мога да повярвам. Може би никой не е очаквал да се падне тази толкова лесна тема и не са я учили. Или всички са учили Нова история заради УНСС и не са наблегнали на Средновековие.ksk'06 info написа:Тази сутрин стана нещо много интересно, което се опитвам, но не мога да си обясня - след обявяването на темата (която според мен е тема-мечта), имаше доста хора, които излязоха веднага от залите. Питам се това стрес и притеснение ли е, неувереност ли е или нещо друго, което не искам да приема за факт...![]()
![]()
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Ей, кво се сдухвате толкова?! Тема като тема! Пак ще има 50% двойки, както винаги. И не я определяйте като най-лесна, защото именно в нея има най-много неуточнени неща; най-много различни теории, които трябва да се обосноват; постоянно се появяват нови "открития" за славяните и прабългарите, които, ако не споменете, ще отчетат недостатъчната ви информираност; най-голяма е опасността да изтърсите някаква теория отпреди 30г., каквито още фигурират по доста учебници; и освен това школата на СУ и тези на другите университетти, както и самите преподаватели от СУ, не са единодушни по доста въпроси от тази тема; и накрая, пълно развитата тема е изключително обемна и просто няма начин човек да успее да я напише перфектно за 5ч.
Последно промяна от ^PrincessA^ на 19 Юли 2006, 11:04, променено общо 1 път.

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
да...не е честно...явор написа:Работата е там, че това е сигурно темата` която най-много се знае от кандидатите и за която има най-много такива случаи като този на приятелката ти! Просто не е честноRaya_Alexandra написа:Една приятелка отива на изпит в СУ само с една научена тема - Тази!![]()
![]()
![]()
![]()
балът сигурно много ще се качи
какво ще правим тези,които разчитаме само на предварителния
много лошо
хей, споко! не се шашкайте! И миналата година на предварителния изпит темата беше много лесна и какво???? пак имаше масово 2-ки! нямате представа колко много хора излязоха почти веднага!Да се падне тема от Средновековие в СУ си е рядкост. така че някои к-с предпочитат да наблегнат на Възраждане и Нова история и се издънват 
това че от СУ са "пуснали гювеч"
и са дали такава лесна тема, не означава,че ще са добронамерени до край! предполагам,че ще оценяват строго, изхождайки от общоприетото мнение,че това не е трудна тема... макар че за мен това е твърде субективно! наистина някои теми съдържат повече фактология, в други трябва да правиш повече изводи, но в крайна сметка , ако си научил темата добре, и то с разбиране, а не си я назубрил- нямаш проблем!
в крайна сметка всеки преценява дали темата е лесна или не. аз се явих на предварителния миналата година, и макар че не харесвах темата за Асеневци, изкарах мн. висока оценка, толкова висока, че реших да не се явявам на изпита в редовната сесия и.... се падна Априлското въстание.... най-любимата ми от всички любими теми
, на която пък отново имаше мн мн 2-ки
Щях да се разплача от яд! много исках да пиша по нея, но не би:)
така че не се отчайвайте! нищо не е изгубено...все още
успех!
това че от СУ са "пуснали гювеч"
в крайна сметка всеки преценява дали темата е лесна или не. аз се явих на предварителния миналата година, и макар че не харесвах темата за Асеневци, изкарах мн. висока оценка, толкова висока, че реших да не се явявам на изпита в редовната сесия и.... се падна Априлското въстание.... най-любимата ми от всички любими теми
така че не се отчайвайте! нищо не е изгубено...все още
Imagination. Realism. ENERGY. Freedom.
абе ти какво само хленчиш бе,лайнар!?не било честно,не знам си кво...аре ходи си пореви малко по тоя повод тогава!нещастник!явор написа:Работата е там, че това е сигурно темата` която най-много се знае от кандидатите и за която има най-много такива случаи като този на приятелката ти! Просто не е честноRaya_Alexandra написа:Една приятелка отива на изпит в СУ само с една научена тема - Тази!![]()
![]()
![]()
![]()

Столичен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията"