Спорт
Модератори: svetlio.varna, Boromir
-
potter_ina
- В началото бе словото
- Специалност: Компютърни науки
- Курс: първи
Re: Спорт
Здравейте! В програмата ми показа,че в петък имам спорт , та въпросът ми е дали може ли да ходя в четвъртък вместо в петък?....
-
potter_ina
- В началото бе словото
благодаря за отговора! 
Аз искам да попитам някой, който е ходел преди на аеробика.. при кой преподавател е ходил и с какво впечатление е останал? Колко време е една тренировка? Не ме притеснява натоварването, а по -скоро преподавателките? добри ли са?

- driplio
- Танцуващия с клавиатури
Щом е записан във графика, значи може, а иначе аз го разбирам така - преподавател, който е нает срещу хонорар, т.е. не е от СУ, а от някакъв друг ВУЗ или нещо таковаgeri_me написа:а какво ще рече хоноруван преподавател, и може ли да се запишеш при такъв в желаното от теб време?
ДС - 
-
zlatibs
- В началото бе словото
- Специалност: Италианска филология
Здравейте!
Искам да попитам как стоят нещата с народните танци?
Ако някой посещава тези часове да каже доволен ли е, как са условията?
Благодаря предварително.
Искам да попитам как стоят нещата с народните танци?
Благодаря предварително.
-
MadlenP
- В началото бе словото
- Специалност: -
- Адрес в галерията на СУ: -
Сигурна съм, че някой преди мен е питал и съжалявам, че ще питам отново. Кажете ми на какво ниво е тениса. Благодаря!
Една неистова любов, обсебване, зараза на душата, от която никъде не можеш да се скриеш, от която никога не можеш да избягаш. Любов по-страшна от страха, по-жива от живота. Няма думи, свещи, комплименти. Няма тела. Нито цветя и усмивки. Няма аз и ти, ние двамата. Любов, в която аз съм ти.
- svetleto89
- Паисий
- Специалност: Магистратура Литература, кино и визуални изкуства
- Обратна връзка:
Добри са всички май:) Около час е една тренировка, музиката е динамична. Правят се комбинации, има малко коремни преси. Не е нищо сложно. Разтоварващо е след един ден, прекаран на лекции или пред компютъра. Аз познавам Гери Минковска, тя е добра. Другата преподавателка също не е лоша, не мисля, че има от какво да се тревожиш, ако искаш аеробика, просто я запиши.Spotlight написа:Аз искам да попитам някой, който е ходел преди на аеробика.. при кой преподавател е ходил и с какво впечатление е останал? Колко време е една тренировка? Не ме притеснява натоварването, а по -скоро преподавателките? добри ли са?![]()
От какво се прави ливада?
Нима не знаеш?
Трева -
и една пчела -
и да мечтаеш.
Ако пчелата не пристига -
мечтата стига.
Емили Дикинсън
Нима не знаеш?
Трева -
и една пчела -
и да мечтаеш.
Ако пчелата не пристига -
мечтата стига.
Емили Дикинсън
- AuroraMoreux
- В началото бе словото
- Специалност: Международни отношения
Здравейте!
Много искам да ви питам нещо, защото имам някво усещане, че пак не съм разбрала правилно. Та въпроса ми е следния:
След като вече имам програма на лекциите, както и програма на часовете по аеробика, реших че ще ходя в понеделник. Според графика на аеробиката, в понеделник има голям отрязък от време, в който има часове - ако не се лъжа от 12 до 19 ч., като са дадени например 12-13ч, 13-14ч, 14-15ч и т.н. Интересува ме дали избирам един от тези часове, който ми е удобен (например 14-15ч) и ходя само тогава, веднъж в седмицата? И дали когато се записвам онлайн ще избера или направо когато отида там на място?
Много искам да ви питам нещо, защото имам някво усещане, че пак не съм разбрала правилно. Та въпроса ми е следния:
След като вече имам програма на лекциите, както и програма на часовете по аеробика, реших че ще ходя в понеделник. Според графика на аеробиката, в понеделник има голям отрязък от време, в който има часове - ако не се лъжа от 12 до 19 ч., като са дадени например 12-13ч, 13-14ч, 14-15ч и т.н. Интересува ме дали избирам един от тези часове, който ми е удобен (например 14-15ч) и ходя само тогава, веднъж в седмицата? И дали когато се записвам онлайн ще избера или направо когато отида там на място?
“Mortality is the most romantic story ever told. Just one chance to do everything you should. Then, magically, you move on.”
Да ходиш 1 път седмично в часа, в който си се записал...за някои спортове няма проблем да ходиш и в друг ден и час (попълват ти бележка, че си присъствал).AuroraMoreux написа:Интересува ме дали избирам един от тези часове, който ми е удобен (например 14-15ч) и ходя само тогава, веднъж в седмицата? И дали когато се записвам онлайн ще избера или направо когато отида там на място?
Като пуснат онлайн записването ще разберем дали можем веднага да изберем часа...едвали някой я е виждал тази прословута иновация
Ако следваме логиката - би трябвало да се попълва и часът онлайн (защото могат да решат 50 човека, че искат в понеделник от 14 ч....ще стане адска обърквация и ще има местения, разкарвания, смяна на спортовете. Т.е. ползата от онлайн записването ще се изгуби)...макар, че не е много разумно да разчитаме на логиката, когато става въпрос за СУ
- AuroraMoreux
- В началото бе словото
- Специалност: Международни отношения
Meрси много за инфотоamd написа:Да ходиш 1 път седмично в часа, в който си се записал...за някои спортове няма проблем да ходиш и в друг ден и час (попълват ти бележка, че си присъствал).AuroraMoreux написа:Интересува ме дали избирам един от тези часове, който ми е удобен (например 14-15ч) и ходя само тогава, веднъж в седмицата? И дали когато се записвам онлайн ще избера или направо когато отида там на място?
Като пуснат онлайн записването ще разберем дали можем веднага да изберем часа...едвали някой я е виждал тази прословута иновация.
Ако следваме логиката - би трябвало да се попълва и часът онлайн (защото могат да решат 50 човека, че искат в понеделник от 14 ч....ще стане адска обърквация и ще има местения, разкарвания, смяна на спортовете. Т.е. ползата от онлайн записването ще се изгуби)...макар, че не е много разумно да разчитаме на логиката, когато става въпрос за СУ
“Mortality is the most romantic story ever told. Just one chance to do everything you should. Then, magically, you move on.”